Dark Mode Light Mode

Παραλίγο παράταση στην έκθεση του Επιμελητηρίου

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με απόλυτη επιτυχία η 20η έκθεση του Επιμελητηρίου. Όπως πάντα η τελευταία βραδιά της έκθεσης ήταν μία μεγάλη γιορτή, κυρίως για τους εκθέτες.

Την Τετάρτη το μεσημέρι, οι οργανωτές – το Επιμελητήριο Καβάλας – απάντησαν αρνητικά στο αίτημα των εκθετών η έκθεση να πάρει ολιγοήμερη παράταση.

Το Επιμελητήριο Καβάλας απασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη υπόθεση, κατανόησε τους λόγους για τους οποίους αρκετοί εκθέτες ήθελαν κι άλλες μέρες έκθεσης, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν, κυρίως γιατί πολλοί εκθέτες έπρεπε να αποχωρήσουν χθες το απόγευμα και το βράδυ.

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας της έκθεσης, αυτή λειτούργησε χθες μία ώρα νωρίτερα, από τις 4.00 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.

Τη μεγαλύτερη επιτυχία σημείωσαν οι εκθέτες με τις εναλλακτικές μορφές θέρμανσης. Συνάντησαν και υποδέχτηκαν στα περίπτερά τους πολύ κόσμο, ενημέρωσαν πάρα πολλούς καταναλωτές, μια διαδικασία που θα συνεχισθεί από σήμερα στην έδρα κάθε μιας επιχείρησης.

Το Επιμελητήριο Καβάλας θεωρεί ότι πέτυχε το στόχο που έθεσε και ξεκινά άμεσα την προετοιμασία για την επόμενη έκθεση, που όπως είναι γνωστό θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο, το φθινόπωρο του 2013.

 

Προηγούμενο άρθρο

Κλείνει η ΔΟΥ Χρυσούπολης

Επόμενο άρθρο

Ο Δήμος Καβάλας σπεύδει στο γήπεδο