Dark Mode Light Mode

Παρατηρήσεις από τον Πρόεδρο της Λέσχης Ποντίων

Τη σημερινή συνέντευξη τύπου της εκδήλωσης «χοροί του κόσμου», παρακολούθησαν εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων, που θα λάβουν μέρος στο φεστιβάλ. Όταν οι δηλώσεις ολοκληρώθηκαν ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής κάλεσε τους εκπροσώπους των συλλόγων να μιλήσουν για τη διοργάνωση.

Τότε ο πρόεδρος της Λέσχης Ποντίων Καβάλας, Χαράλαμπος Αλεξανδρίδης μίλησε για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων στο φρούριο, διαφώνησε με την επιλογή του συγκεκριμένου χόρου, αφού όπως είπε είναι δύσκολο να βρεθούν σε εκδηλωση στο φρούριο τα ηλικιωμένα άτομα. Στη συνέχεια ο Χ. Αλεξανδρίδης μίλησε συνολικά για τις εκδηλώσεις που αφορούν την απελευθέρωση της Καβάλας. «Δεν μας ρωτήσατε. Έπρεπε να μας είχατε προσκαλέσει για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων», είπε προς τον κ. δήμαρχο. Ο Κωστής Σιμιτσής απάντησε ότι «οι σύλλογοι προσκλήθηκαν. Πριν από ένα χρόνο έγιναν αυτές οι συναντήσεις», αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν απεδέχθηκε εκείνη την πρόσκληση και δεν είχε συμμετάσχει στη συζήτηση η Λέσχη Ποντίων Καβάλας.

Ο κ. Αλεξανδρίδης επέμενε ότι ποτέ η Λέσχη Ποντίων δεν πήρε σχετική πρόσκληση και δεν συμμετείχε εξ αυτού του λόγου στις συζητήσεις που έγιναν, όταν οι εκδηλώσεις προετοιμάζονταν.

 

Προηγούμενο άρθρο

Σχέδια LNG χωρίς να υπολογίζουν την Καβάλα!

Επόμενο άρθρο

Πυρκαγιά στο Κοκκινοχώρι