Dark Mode Light Mode

Πειθαρχική παραπομπή 4 δημοτικών υπαλλήλων

Τέσσερις υπάλληλοι του Δήμου Καβάλας κινδυνεύουν με κυρώσεις από το πειθαρχικό συμβούλιο περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, όπου θα τους παραπέμψει η εκτελεστική επιτροπή του Δήμου Καβάλας.

Η σχετική συνεδρίαση γίνεται την Παρασκευή στις 1.00 το μεσημέρι, στο δημαρχείο.

Η εκτελεστική επιτροπή του Δήμου Καβάλας είναι η λιγότερο γνωστή επιτροπή. Μετέχουν η Θεοδώρα Βαβαλέσκου, η Αναστασία Ιωσηφίδου, ο Χριστόδουλος Μιχαλάκης, ο Θόδωρος Μουριάδης, ο Ανέστης Συγγιρίδης, ο Κυριάκος Σταυρίδης, ο Τάσος Χατζηαναστασίου. Πρόεδρος είναι ο δήμαρχος.

Οι συνεδριάσεις γίνονται χωρίς τους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν ενημερώνονται πότε συνεδριάζει η επιτροπή και ποια είναι τα θέματά της.

Στη συνεδρίαση της Παρασκευής 4 δημοτικοί υπάλληλοι από την Καβάλα, θα παραπεμφθούν στο πειθαρχικό συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Σημειώνουμε ότι δύο από αυτούς, εμπλέκονται στην υπόθεση της συμμορίας με τα καλάσνικοφ, δίκη που ολοκληρώθηκε προχθές στην Κομοτηνή.

Ένας ακόμη υπάλληλος είναι κατηγορούμενος για χρήση ναρκωτικής ουσίας, ενώ ο 4ος υπάλληλος που όπως φαίνεται θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό κατηγορείται ότι ενώ ανακρίνονταν από αστυνομικούς είχε ενεργοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο και ηχογραφούσε τη διαδικασία της ανάκρισης.

 

Προηγούμενο άρθρο

Την Κυριακή η εκδήλωση για τον Αθανασιάδη

Επόμενο άρθρο

Ανακοίνωση εργαζομένων ΔΕΥΑΚ