• 1 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Περιμένει και του Πόποβιτς μέχρι την Παρασκευή – Με Ζουνίνιο ο ΑΟΚ στα Γιαννιτσά

 Περιμένει και του Πόποβιτς μέχρι την Παρασκευή – Με Ζουνίνιο ο ΑΟΚ στα Γιαννιτσά

Ο Βραζιλιάνος Ζουνίνιο υπολογίζεται από τον Γιάννη Ισπυρλίδη για το Κυριακάτικο παιχνίδι του ΑΟΚ στα Γιαννιτσά. Ηρθε η μπλέ κάρτα του, από την ομοσπονδία της Βραζιλίας και εκδόθηκε δελτίο από την ΕΠΟ.

Θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΟΚ, σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος.

Σίογυρα είναι μια καλή είδηση. Ο Ζουνίνιο μπορεί να δώσει λύσεις με την ποιότητα που διαθέτει.

Το σήριαλ μάλλον θα τελειώσει και με το Σέρβο Λάζαρ Πόποβιτς. Υπάρχει μια καθυστερήση που οφείλεται στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλβανίας, εκεί όπου αγωνιζόταν ο Πόποβιτς πριν έρθει στην Ελλάδα.

Το θέμα όπως αναμένεται θα διευθετηθεί μέχρι την Παρασκευή.

Μάλλον και ο Σέρβος επιθετικός θα είναι στη διάθεση του προπονητή για το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της περιόδου μετά το 0-0 μέσα στο Αγιονέρι.

Με τους δυο ξένους στη σύνθεση του, ο ΑΟΚ θα είναι… άλλη ομάδα στο επιθετικό κομμάτι.

Χθες οι παίκτες προπονήθηκαν το απόγευμα. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Αλέξη Μπρατσιάνη στον αστράγαλο. Το Σάββατο αλλά και τη Δευτέρα προπονήθηκε μόνος του και χθες πέρασε από μαγνητική, αφού εξακολούθουσε να έχει ενοχλήσεις.

Είναι αμφίβολος για το ματς που έρχεται. Θα κριθεί η συμμετοχή του, προς το τέλος της εβδομάδας και στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τα Γιαννιτσά.

Δεν υπάρχουν άλλοι τραυματίες στο στρατόπεδο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης