Dark Mode Light Mode

Περισσότερα καταστήματα ανοιχτά

Η σημερινή Κυριακή με βάση την νέα νομοθεσία ήταν τρίτη στη σειρά, από το Νοέμβρη που ισχύει ο καινούργιος νόμος στην οποία τα καταστήματα θα μπορούν να λειτουργούν κανονικά. Το τι έγινε στην αγορά της Καβάλας χθες Κυριακή, ήταν ελαφρώς διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες Κυριακές όπου πάλι τα καταστήματα ήταν ανοιχτά σε ισχύ του νέου νόμου, μια Κυριακή τον Νοέμβρη και μια Κυριακή του Δεκεμβρίου.

Σήμερα  βοήθησε και ο καλός καιρός, βοήθησε και το ότι υπάρχει περίοδος εκπτώσεων και τα καταστήματα ήταν ελαφρώς περισσότερα σε σχέση με την Κυριακή του Δεκέμβρη και την Κυριακή του Νοέμβρη. Λειτούργησαν κανονικά όλα τα σούπερ μάρκετ και οι αλυσίδες καταστημάτων.

Τα καταστήματα των μικρομεσαίων που λειτούργησαν χθες έκαναν μια μικρή διαφορά καθώς ήταν ελαφρώς περισσότερα. Από την άλλη πλευρά και οι καταναλωτές ήταν περισσότεροι σε σχέση με τις προηγούμενες Κυριακές, υπό την έννοια ότι υπήρξε μια κάποια κίνηση στην αγορά χθες Κυριακή, βασικά λόγω των εκπτώσεων.

Κάποιοι έκαναν τα ψώνια τους. Και πάλι όμως η συντριπτική πλειοψηφία των μικρομεσαίων χθες Κυριακή ήταν εκτός καταστημάτων και οι επιχειρήσεις τους δεν λειτούργησαν.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Βαγγέλης Παππάς: Η Δ.Ε. Φιλίππων θα πάψει να είναι ξεχασμένη

Επόμενο άρθρο

Σαββατοκύριακο στα γήπεδα