Dark Mode Light Mode

Περισσότερα κολωνάκια στην Ερυθρού Σταυρού

Ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Πετρόπουλος είχε χθες συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Φίλιππα Φιλιππίδη μεταφέροντας σε αυτόν παράπονα πολιτών για τα κολωνάκια που τοποθετήθηκαν στην οδό Ερ. Σταυρού. «Διαμαρτύρονται επιχειρήσεις της οδού αλλά και πολίτες καθώς φαίνεται ότι τους ενοχλεί στη λειτουργία των καταστημάτων τους το νέο κυκλοφοριακό μέτρο.

Σε απάντηση των παρατηρήσεων που μετέφερε στον κ. Φιλιππίδη ο Π. Πετρόπουλος παρουσιάστηκε η οριστική απόφαση της διοίκησης του Δήμου, να επιμένει με τα κολωνάκια στην οδό Ερυθρού Σταυρού, τα οποία μάλιστα από χθες αυξήθηκαν.

Ειδικότερα τοποθετήθηκαν στη μέση του οδοστρώματος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς κόμβο Φαλήρου κι άλλα πορτοκαλί κολωνάκια, παράλληλα με το πάρκιγκ της Ροδόπης.

Ως εκ τούτου τα κολωνάκια αρχίζουν τώρα στην Ερυθρού Σταυρού από το ύψος του κτηρίου του ΙΚΑ, φτάνουν περίπου μέχρι το τραπεζικό κατάστημα της Πειραιώς, με προοπτική να γίνουν ακόμη περισσότερα.

Ο κ. Φιλιππίδης επανέλαβε στον Π. Πετρόπουλο ότι ο Δήμος Καβάλας με αυτά τα κολωνάκια προσπαθεί να βοηθήσει ώστε να είναι ανοιχτές κι  οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην Ερυθρού Σταυρού, στο ρεύμα ανόδου προς τον κόμβο Φαλήρου.

 

Προηγούμενο άρθρο

Νέος γύρος διαβούλευσης για τον κανονισμό χρήσης των πεζόδρομων

Επόμενο άρθρο

Ο Γιώργος Παυλίδης διαμαρτύρεται