Dark Mode Light Mode

Περσινές τιμές στα κρεοπωλεία της Καβάλας

Κίνηση χθες και σήμερα περιμένουν στα καταστήματά τους, οι κρεοπώλες Καβάλας. Οι τιμές είναι οι περσινές, διαβεβαιώνει ο πρόεδρος του σωματείου Βασίλης Κεχαγιάς.

Ο κ. Κεχαγιάς σημειώνει ότι προϋπόθεση για να υπάρξει κίνηση στα κρεοπωλεία είναι να πληρωθούν τις συντάξεις οι συνταξιούχοι, να υπάρξει χρήμα στην αγορά. Αυτό υποτίθεται ότι έγινε χθες, οπότε από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί τα κρεοπωλεία περιμένουν κίνηση στα περσινά τουλάχιστον επίπεδα, γι΄ αυτό και κρατούν τις τιμές στα περσινά δεδομένα.

Ο κ. Κεχαγιάς είπε τα εξής:

«Περίπου στα περσινά επίπεδα. Πληρώνονται οι συνταξιούχοι το μηνιάτικό τους και περιμένουμε η αγορά να έχει κάποια κίνηση. Πιστεύω να πουληθούν όλα τα κρέατα»

ΕΡ: Μέχρι τώρα δεν είχε κίνηση;

ΑΠ: «Είχε. Φυσικά δεν είχε αυτή την κίνηση που είχε τα προηγούμενα χρόνια, λόγω έλλειψης χρημάτων. Ο κόσμος τώρα πληρώνεται…»

ΕΡ: Οι τιμές;

ΑΠ: «Οι τιμές είναι στα περσινά επίπεδα, με εξαίρεση φυσικά τα ελευθέρας βοσκής, τις γαλοπούλες, τ΄ αρνιά και τα κατσίκια. Αυτά τα κρέατα επειδή είναι δυσεύρετα και δεν υπάρχουν, οπωσδήποτε είναι πιο ακριβά. Περίπου είναι ίδιες οι τιμές με πέρσι».

ΕΡ: Στα κρεοπωλεία του Νομού Καβάλας τι κρέατα υπάρχουνε, από λεγόμενα ελευθέρας βοσκής;

ΑΠ: «Υπάρχουνε κι άλλες γαλοπούλες που είναι από τα πτηνοτροφία. Δεν είναι ελευθέρας βοσκής. Εκείνα τα άσπρα πουλιά, τα οποία είναι πιο φτηνά και το κοστολόγιό τους είναι πιο χαμηλό».

ΕΡ: Εσείς από το κατάστημα σας, από το είδος που πουλάτε, οι κρεοπώλες, βλέπετε ν΄ αλλάζει κάτι προς το καλύτερο ή και τα Χριστούγεννα του 2013 ήταν όπως τις προηγούμενες χρονιές;

ΑΠ: «Ας ελπίζουμε η κίνηση να είναι στα περσινά επίπεδα. Να μην είμαστε πιο κάτω από πέρσι. Το ελπίζουμε, αλλά βλέπω κάτι διαφορετικό … ίσως ο κόσμος νάναι εντάξει, να θέλει κάτι παραπάνω και να κάνει το τραπέζι του πιο πλούσιο από πέρσι».

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Λία Ασλανίδου: Η ΔΕΗ επανσυνδέει το ρεύμα

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013