Dark Mode Light Mode

Πιέζει ο Ιωαννίδης για λύση του θέματος – Το καυτό 24ωρο για τον ΑΟΚ

Το πιθανότερο είναι αύριο μέχρι το μεσημέρι να γίνει η συνάντηση ανάμεσα σε ΕΠΟ, Σουπερ Λιγκ και FootBall League. Το πλαίσιο αυτής της συνάντησης «δουλευόταν» χθες από παράγοντες των 3 φορέων. Αν γίνει σήμερα η σύσκεψη θα είναι ένα καλό νέο για τον ΑΟΚ, αφού οι μέρες περνάνε και το αργότερο μέχρι την Τετάρτη η την Πέμπτη πρέπει να λυθεί το θέμα.

Προς αυτή την κατεύθυνση πιέζει σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία 24ωρα ο Γιάννης Ιωαννίδης. Φαίνεται καθαρά δυσαρεστημένος για την καθυστέρηση, που υπάρχει. Ο Ιωαννίδης σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα. Επίσης άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να ανεβάσει το ποσό που ήδη έχει υποσχεθεί στις ομάδες. Δε θα δεχτεί εκβιασμούς παρά τη θέληση που έχει να τελειώσει το θέμα το επόμενο 48ωρο.

Χθες οι άνθρωποι του ΑΟΚ ήταν και πάλι αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά. Παράλληλα όμως ήταν και ανήσυχοι, για το γεγονός ότι όλα πρέπει να τελειώσουν πολύ γρήγορα για να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας.

Υπάρχει ο φόβος πολλοί παίκτες που έχουν συμφωνήσει αν καθυστερήσει κι άλλο η υπόθεση, να καταλήξουν σε άλλες ομάδες. Σήμερα μάλλον θα αναχωρήσει για την Αθήνα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης.

 

Το ρόστερ δεν ανακοινώνεται

Πριν τελειώσει θετικά η υπόθεση συμμετοχής του ΑΟΚ στη Β` Εθνική, δε πρόκειται να ανακοινωθεί καμία μεταγραφή.

Υπήρχαν σκέψεις να βγουν στην επιφάνεια κάποια ονόματα, αλλά τελικά δε θα συμβεί αυτό, πριν την τελική ανακοίνωση ότι η ομάδα θα παίξει στη Β` Εθνική. Στην επιφάνεια χθες βγήκαν και άλλα ονόματα που μπορεί να έχουν συμφωνήσει, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Δυο από αυτούς που ακούστηκαν είναι ο Πακάλτσης και ο Χλωρός. Ο πρώτος έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του ΑΟΚ, στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής. Ο δεύτερος τελευταία αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας. Είναι δυο έμπειροι παίκτες που ξέρουν πολύ καλά το πρωτάθλημα.

Επίσης υπάρχει φλερτ με τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ και του Ατρομήτου, Χρυσόστομο Μιχαηλίδη.

Θεωρούνται κλεισμένοι ο Θεοδωρέλης και ο Χργκόβιτς. Ο Καρντόσο μάλλον θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και πάλι δεν είχε επαφές με ανθρώπους του ΑΟΚ για επιστροφή.

 

Προηγούμενο άρθρο

Τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Βασίλης Βασιλικός»

Επόμενο άρθρο

Την Τετάρτη η απόφαση για τον ΑΟΚ