Dark Mode Light Mode

Πλήθος κόσμου στην έκθεση καναρινιών

Το Σάββατο και την Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου σεμινάριο με θέμα τα καναρίνια, ενώ στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου τριήμερη έκθεση και διαγωνισμός καναρινιών.

Η διοργάνωση ήταν του τοπικού συλλόγου, που μ΄ αυτόν τον τρόπο, με αυτή τη δραστηριότητα, προσπαθεί να φέρει τους καβαλιώτες πιο κοντά στα άγρια πουλιά και ειδικότερα στα καναρίνια.

Οι εκδηλώσεις αυτές είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία. Ολοκληρώθηκαν χθες το μεσημέρι, με τις βραβεύσεις, όπου μάλιστα ένα από τα καλύτερα βραβεία με βάση το χρώμα του καναρινιού, υπήρξε για καναρίνι, ο κάτοχος του οποίου είναι κάτοικος Καβάλας, μέλος του τοπικού συλλόγου.

Ιδιώτες χορηγοί βοήθησαν την διοργάνωση, ενώ και η ομοσπονδία ήταν παρούσα με επικεφαλής τον πρόεδρό της που κι αυτός συμπαραστάθηκε, βοήθησε με την εμπειρία του τον τοπικό σύλλογο.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Καβάλας, Δημήτρης Μπαξεβάνης είπε τα εξής: «Για πρώτη φορά πήγε πάρα πολύ καλά η εκδήλωσή μας αυτή. Είχαμε 65 συμμετοχές ερασιτεχνών, στο θέμα των καναρινιών και 423 πτηνών, στο διαγωνισμό. Είχαμε 88 βραβεία από τα οποία τα 35 ανήκουνε σε καβαλιώτες.

Είμαστε ικανοποιημένοι πέραν του δέοντος, πολύ περισσότερο από αυτό που περιμέναμε».

ΕΡ: Που οφείλεται αυτή η επιτυχία της εκδήλωσης;

ΑΠ: «Δουλέψαμε αρκετά καιρό πιο πριν. Βέβαια είχαμε και έχουμε την απειρία γι΄ αυτό και μας βοήθησε στη διοργάνωση της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Ελληνικής Ορνιθολογικής Ομοσπονδίας ο κ. Παπαδάκης Κωνσταντίνος και τα πράγματα γίνανε ακόμη πιο εύκολα για μας».

ΕΡ: Είχατε και υποστηρικτές χορηγούς;

ΑΠ: «Είχαμε και χορηγούς, τους οποίους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Χωρίς τη βοήθειά τους δε θα μπορούσαμε τα παραπάνω πράγματα που θέλαμε να κάνουμε».

 

Προηγούμενο άρθρο

Άρχισαν οι ακινησίες και τα προβλήματα

Επόμενο άρθρο

Νέες διαρρήξεις στο Παληό, έδειραν τον ένα δράστη