Dark Mode Light Mode

Πληρωμές αύριο στον ΑΟΚ – Δεν προλαβαίνουν Χόρτσας- Πόπτσης

Αύριο οι παίκτες του ΑΟΚ θα προπονηθούν στις 6 το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη». Είναι η ώρα έναρξης του αγώνα της Παρασκευής με τον Βατανιακό που θεωρείτε τελικός για το Καβαλιώτικο συγκρότημα.

Σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε μια μεσημεριανή προπόνηση. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Ιορδανίδης για τον αγώνα που έρχεται, είναι αρκετά. Έχουν να κάνουν κυρίως με την αμυντική γραμμή.

Ο Χόρτσας και ο Πόπτσης είναι σχεδόν απίθανο να προλάβουν. Υπάρχει και ο φόβος υποτροπής, οπότε μάλλον δε θα χρησιμοποιηθούν από τον Ιορδανίδη.

Επίσης ο ΑΟΚ έχει και δυο τιμωρημένους. Συγκεκριμένα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο Ρεβυθόπουλος και ο Καζαντζίδης. Μέσα σε όλα αυτά, το ευχάριστο, είναι ότι επιστρέφει ο Βαλεριάνος. Στην άμυνα διαθέσιμοι είναι ο Παπαργυρίου, ο Γκαρακλίδης και ο Βαλεριάνος. Δεν αποκλείουμε να παίξει στόπερ πάλι ο Ντουτσαρίδης ενώ υπάρχει πρόβλημα και στο δεξιό άκρο της αμυντικής γραμμής, όπου θα απουσιάσουν όπως προαναφέραμε ο Ρεβυθόπουλος και ο Καζαντζίδης. Εδώ υπάρχει ερωτηματικό, ποιος θα παίξει. Ισως πάει δεξιά ο Παπαργυρίου και αριστερά παίξει ο Βαλεριάνος. Όλα αυτά θα τα δοκιμάσει σήμερα στο οικογενειακό δίτερμα, ο Μιχάλης Ιορδανίδης.

Παρά τα προβλήματα υπάρχει πίστη για τη νίκη στο ματς που έρχεται.

 

Προηγούμενο άρθρο

Αρχίζει το έργο στο κέντρο της πόλης

Επόμενο άρθρο

Επιμένουν στη στάση εργασίας οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ αν και χθες… πληρώθηκαν