Dark Mode Light Mode
Το νέο αγωνιστικό πρόσωπο της Ε.Κ. Καβάλας
Πληρωμές «γιοκ» για τους γιατρούς του νοσοκομείου Καβάλας
Στις φυλακές Τρίπολης ο 63χρονος

Πληρωμές «γιοκ» για τους γιατρούς του νοσοκομείου Καβάλας

Συνεδριάζει εντός των ημερών το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Καβάλας. Θα συζητήσει τις εξελίξεις πάνω στα ανοιχτά θέματα, των γιατρών του νοσοκομείου Καβάλας, τα νεότερα που υπάρχουν και δεν υπάρχουν, είτε σε τοπικό επίπεδο, είτε σε κεντρικό επίπεδο. Είναι πιθανό το διοικητικό συμβούλιο που προέρχεται από πρόσφατη εκλογική διαδικασία, ν΄ αποφασίσει την πραγματοποίηση νέας γενικής συνέλευσης για να ενημερώσει τους γιατρούς του νοσοκομείου, ότι οι πληρωμές των εφημεριών, Απριλίου – Μαϊου μετατίθενται για το 2ο 15νθήμερο Σεπτεμβρίου.

Οι πρώτες πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Καβάλας, αναφέρουν ότι αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στη διοίκηση και τις υπηρεσίες του νοσοκομείου Καβάλας.

Ταυτόχρονα γίνεται γνωστό ότι τις εφημερίες του Απριλίου και του Μαϊου πληρώθηκαν γιατροί έξι τουλάχιστον δημόσιων νοσοκομείων, στα Γιάννενα, την Αθήνα κι αλλού. Για την Καβάλα υπάρχουν γραφειοκρατικά προβλήματα, γραφειοκρατικές καθυστερήσεις και η πληρωμή μετατίθεται για το τέλος Σεπτέμβρη. Το θέμα ερευνάται περισσότερο από την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Καβάλας, για να υπάρξει καλύτερη εικόνα, γι΄ αυτά που έγιναν ή δεν έγιναν στις υπηρεσίες του νοσοκομείου Καβάλας.

Ταυτόχρονα δεν ακούγεται τίποτα για τις απλήρωτες εφημερίες του Μαρτίου, ούτε βέβαια για τα υπόλοιπα των εφημεριών – απλήρωτα κι αυτά – των μηνών Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Το νέο αγωνιστικό πρόσωπο της Ε.Κ. Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Στις φυλακές Τρίπολης ο 63χρονος