Dark Mode Light Mode

Πληρωμές και μεταγραφές στο επίκεντρο για τον ΑΟΚ

Σήμερα  το πρωί επανήλθαν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΑΟΚ, μετά την άδεια των Χριστουγέννων. Επίσης το πρόγραμμα περιελάμβανε και απογευματινή προπόνηση.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν στις επόμενες μέρες. Πολλά θα εξαρτηθούν από το μπάτζετ που θα υπάρχει. Προς το παρών τα πράγματα στο ρόστερ δεν αλλάζουν. Έχουν εντοπιστεί ορισμένοι μεταγραφικοί στόχοι, αλλά ο ΑΟΚ περιμένει το πώς θα λειτουργήσει στο οικονομικό. Ο Ν` Ντιαγιέ που είναι στην ομάδα από το καλοκαίρι θα είναι το νέο πρόσωπο. Αναμένεται να δώσει λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας. Είναι έμπειρος και σαφώς ξέρει την ομάδα.

Οι αλλαγές στο ρόστερ μάλλον θα γίνουν το Γενάρη.

Επίσης μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, αναμένονται πληρωμές στους παίκτες. Φημολογούμενη γκρίνια των τελευταίων ημερών, θα σταματήσει τη στιγμή που όλοι θα πάνε… ταμείο. Οι ιθύνοντες της ομάδας πιστεύουν ότι θα προχωρήσουν κανονικά οι πληρωμές.

*Φιλικό την Κυριακή με τον Ακροπόταμο

Ο ΑΟΚ θα δώσει φιλικό παιχνίδι την Κυριακή στις 15.00 στο γήπεδο του Ακροποτάμου, με αντίπαλο τον τοπικό Αρη. Θα είναι ένα δυνατό τεστ πριν την αναμέτρηση με τον Βύζαντα που επίσης έχει μικρό γήπεδο. Το φιλικό άλλωστε γίνεται στην έδρα του Ακροποτάμου, γι` αυτό ακριβώς το λόγο εκτός των καλών σχέσεων που υπάρχουν ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Δανεικός ο Γαβριηλίδης στη Ζάκυνθο

Για 6 μήνες δανεικός αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα της Ζακύνθου, ο Βασίλης Γαβριηλίδης. Στη Ζάκυνθο είναι προπονητής ο Δημήτρης Μαγκαφίνης που είχε παίκτη πάλι στην ίδια ομάδα τον Γαβριηλίδη, πριν αυτός έρθει στον ΑΟΚ, τον περασμένο Γενάρη και παίξει βασικός στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Ο Γαβριηλίδης αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και δεν είχε συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΑΟΚ.

*Επαγγελματίες Ντομί, Κάργας, Παπαδόπουλος

Ο Μάριος Ντομί, ο Γιάννης Κάργας και ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος υπέγραψαν χθες το μεσημέρι επαγγελματικά συμβόλαια. Είναι οι 3 νεαροί από την ομάδα των νέων, που ενσωματώνονται στους επαγγελματίες. Αυτό αναμενόταν να γίνει, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Κώστα Τσαλίκη πριν τα Χριστούγεννα.

Ο Ντομί αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου, ο Κάργας στη θέση του στόπερ και ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος πλάγια δεξιά και αριστερά στη μεσοεπιθετική γραμμή. Παίρνουν την ευκαιρία και αυτό είναι κάτι καλό για την ομάδα και τους ίδιους. Ο ΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει και το μέλλον.

Επίσης στη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται η λύση της συνεργασίας με τον Ποσίνκοβιτς που έγινε πριν τα Χριστούγεννα αλλά και ο δανεισμός του Γαβριηλίδη στη Ζάκυνθο.

 

Προηγούμενο άρθρο

«Κι άλλες ψυχής πενιές»…

Επόμενο άρθρο

Δεν παίζει στις 9 Ιανουαρίου με Ολυμπιακό