Dark Mode Light Mode

Πληρώθηκαν στη ΒΦΛ αλλά…

Πληρώθηκαν την περασμένη Παρασκευή στο εργοστάσιο των λιπασμάτων όλοι οι εργαζόμενοι προκαταβολή μισθού μηνός Σεπτεμβρίου. Το γεγονός δεν περιορίζει τις διαμαρτυρίες και την γκρίνια. Οι εργαζόμενοι περίμεναν να πληρωθούν το επίδομα αδείας που μέχρι τώρα έχει πληρωθεί το 1/3 του προσωπικού.

Η εταιρία πλήρωσε όλους τους εργαζόμενους την προκαταβολή Σεπτεμβρίου, υποσχόμενη ότι θα πληρώσει αυτή την εβδομάδα το επίδομα αδείας στους εργαζόμενους το ποσό που δεν έχει καταβληθεί.

Πάλι όμως υπάρχει ανησυχία για το μέλλον. Το Σωματείο αναλαμβάνει δράση, έστω κι αν το ραντεβού που ζήτησε να εξασφαλισθούν με Βενιζέλο – Μαυραγάνη δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Η Διοίκηση του Σωματείου συζητά σχεδόν καθημερινά με τους βουλευτές στους οποίους έχει δηλώσει τι θέλει από αυτούς, δηλαδή να βοηθήσουν ώστε να γίνουν τα δύο ραντεβού που αναφέραμε.

Ο Γιώργος Καλαντζής χειρίζεται ειδικότερα το θέμα του ειδικού φόρου κατανάλωσης υπάρχει θετική εισήγηση για την κατάργησή του στο εργοστάσιο ΒΦΛ αλλά το θέμα αυτό εδώ και καιρό είναι κολλημένο ζητώντας μια υπογραφή στο Υπουργείο Οικονομικών.

Σήμερα το Σωματείο έχει προσκληθεί στην εκδήλωση που θα γίνει το απόγευμα προς τιμή του Νικολάου Μάρτη. Επειδή στην ίδια εκδήλωση θα παραστεί και ο Γιώργος Παυλίδης, είναι πιθανό το σωματείο να συζητήσει μαζί του τα αιτήματά του.

Πριν από 15 ημέρες ενημερώθηκε ο κ. Παυλίδης για την κατάσταση που επικρατεί στο εργοστάσιο. Σήμερα θα συνεχιστεί η συζήτηση που καταρχήν έγινε στην Κομοτηνή.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Έλεγχοι για το κάπνισμα με συστάσεις

Επόμενο άρθρο

Αλλαγή Προέδρου στη Λέσχη Ποντίων