Dark Mode Light Mode

Πληρώθηκαν στη ΒΦΛ εν όψει της συνέλευσης

Πληρώθηκαν προχθες την εξόφληση μηνός Νοέμβρη, όλοι οι εργαζόμενοι στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων.

Το γεγονός συνδέεται με το ότι σήμερα πραγματοποιείται έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων, συνέλευση ενημερωτικού χαρακτήρα.

Οι εργαζόμενοι ικανοποιήθηκαν από την πληρωμή της εξόφλησης του μήνα Νοέμβρη, γιατί δεν την περίμεναν.

Σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι στο εργοστάσιο το σωματείο θα ενημερώσει τους εργαζόμενους για τα νέα που υπάρχουν κυρίως όλα όσα έγιναν γνωστά την προηγούμενη εβδομάδα που το σωματείο ήταν στην Αθήνα.

Τα πράγματα στο εργοστάσιο έχουν ησυχάσει αρκετά. Ζήτηση λιπάσματος υπάρχει, αλλά η παραγωγή δεν είναι στο φουλ εξαιτίας του ότι η εταιρία δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει πολλές πρώτες ύλες, όπως θα μπορούσε να κάνει με βάση τη ζήτηση του προϊόντος.

Η εταιρία δίνει αόριστες υποσχέσεις, για το 2014, αισιοδοξεί, αλλά όπως φαίνεται δεν πείθει τους εργαζόμενους. Πέρα από όλα τα άλλα προβλήματα, υπάρχει και η γνωστή εμπλοκή της υπόθεσης Λαυρεντιάδη, αφού στην έρευνα της δικαιοσύνης για τον επιχειρηματία, εμπλέκεται και η βιομηχανία φωσφορικών λιπασμάτων.

Σήμερα πάντως στην έκτακτη γενική συνέλευση η διοίκηση του σωματείου θα μιλήσει με ειλικρίνεια προς τους εργαζόμενους, οι οποίοι περιμένουν να ακούσουν τι ακριβώς συμβαίνει με το εργοστάσιο, αν και ακριβείς απαντήσεις σήμερα δε μπορεί να δώσει ούτε και ο πλέον ειδικός, ούτε και ο πλέον αρμόδιος.

 

Προηγούμενο άρθρο

Νέες διαπραγματεύσεις Επιμελητηρίου – Public

Επόμενο άρθρο

Ημερίδα γεωπονικού ενδιαφέροντος για την ηλεκτρονική καταγραφή λιανικών πωλήσεων φυτοφαρμάκων