Dark Mode Light Mode
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013
Πολλές αντιδράσεις για την πράσινη φανέλα – Ντου της ΛΦΚ στα αποδυτήρια
μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο

Πολλές αντιδράσεις για την πράσινη φανέλα – Ντου της ΛΦΚ στα αποδυτήρια

Xθες συνεχίστηκαν οι αντιδράσεις απ` όλους για τις πράσινες φανέλες του ΑΟΚ, στην Καρδίτσα. Υπήρχε η τοποθέτηση του Βλάση Τσάκα στους 93, 7 όπως και του Ντίνου Κανάκη και του Σίμου Ανθουλάκη.

Χθες το μεσημέρι η ΛΦΚ έκανε ντου στα αποδυτήρια για να πάρει τις πράσινες φανέλες αλλά τελικά με παρέμβαση Τσάκα, δόθηκαν εγγυήσεις ότι δε θα ξαναφορεθεί σε επίσημο παιχνίδι. Η ΛΦΚ ήταν αποφασισμένη να… καταργήσει απο μόνη της την πράσινη φανέλα.

Εκεί προς το παρόν δημιουργήθηκε πανικός. Στα αποδυτήρια έφτασε Βλάσης Τσάκας και ηρέμησαν τα πράγματα, με τη δέσμευση που πήρε.

Πάμε να δούμε και τις δηλώσεις Τσάκα, Κανάκη, Ανθουλάκη στο ραδιόφωνο της Πρωινής.

*Βλάσης Τσάκας: « Το κάναμε για γούρι»

«Για μας το χρώμα της φανέλας δεν αποτελεί μείζον θέμα. Εμάς μας προβλημάτισε περισσότερο η ήττα και έτσι όπως ήρθε. Δηλώσαμε τρείς φανέλες. Οι δυο μας στολές έχουν το μπλε και το άστρο. Δεν επιλέγει η πράσινη… πράσινη από εμάς. Από την αρχή του Σεπτέμβρη βρήκαμε άλλες φανέλες. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε υποχωρήσεις στην επάρκεια της εταιρίας, που διέθετε. Στην Καρδίτσα φορέσαμε την πράσινη φανέλα για γούρι. Επειδή χάσαμε στη Ζάκυνθο με τη μπλε φανέλα, είπα να το αλλάξουμε για προληπτικούς λόγους και τίποτα περισσότερο. Θα φοριέται μόνο όταν η αντίπαλη ομάδα έχει το ίδιο χρώμα με μας. Πολλά επίσης γίνονται για το μάρκετινγκ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πολλές μεγάλες ομάδες αλλάζουν τη στολή τους. Έρχεται αύριο ο βασικός μας χορηγός, με πράσινα λογότυπα. Εμείς τι να του πούμε; Ότι δεν έχουμε πράσινα;

Καθόμουν στην Καρδίτσα με τα παιδιά που ήρθαν από την Καβάλα και δεν είδα κάποιες αντιδράσεις για το χρώμα της φανέλας. Είδα αντιδράσεις για το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος μας αλλά και τις ευκαιρίες που χάσαμε.

Εγώ συμφωνώ και δέχομαι τις αντιδράσεις και λέω ότι αυτή η φανέλα δε θα ξαναφορεθεί παρά μόνο όταν ο αντίπαλος έχει μπλε. Άλλη φανέλα είχαμε παραγγείλει και άλλη πήραμε.

Δεν έπιασε το γούρι στην Καρδίτσα. Εγώ θα χαιρόμουν να υπήρχε τέτοια ευαισθησία και στα διαρκείας. Ο ΑΟΚ έχει μια ιστορία 50 χρόνων και δεν δώσαμε ούτε 500 διαρκείας.

Εμείς δεχόμαστε ότι έγινε κάποιο λάθος, αλλά που ήταν η ανταπόκριση στα διαρκείας;

Εγώ θέλω να σταματήσει η συζήτηση αυτή τη στιγμή και να ξεκινήσει η συζήτηση Γάζωρος.

Το παιχνίδι την Κυριακή πρέπει να παρθεί πάση θυσία. Εμάς μας καίει το ματς της Κυριακής. Περιμέναμε σε αυτά τα δυο παιχνίδια να πάρουμε 4 βαθμούς αλλά δεν πήραμε κανέναν, εκτός έδρας. Με τον Εθνικό θα φοράμε μπλε και ας έρθει ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα που αγαπάει. Να είναι κοντά στην ομάδα. Είναι νέα ομάδα, έχει νέα παιδιά και θέλει την στήριξη του κόσμου»

*Κανάκης: Ανάστατη όλη η Καβάλα»

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ντίνος Κανάκης μιλώντας χθες το πρωί στους 93`, 7 τόνισε: « Αν δεν είχαν φανέλες… θα λέγαμε ότι δεν έχουν φανέλες. Το να παίζει όμως με άλλο χρώμα η ομάδα, δε μπόρεσα να το καταλάβω. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε.

Οι αρχές του ΑΟΚ, δεν διαπραγματεύονται από το 1965. Δεν γίνονται αλλαγές τώρα. Πιστεύω ότι θα το διορθώσουν. Ποτέ δεν είχαμε αυτό το χρώμα. Με πήραν τηλέφωνο από τη Γερμανία και ντράπηκα. Όλη η Καβάλα είναι ανάστατη από χθες το βράδυ».

*Σίμος Ανθουλάκης: « Ντράπηκα γι` αυτό που είδα»

Ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΑΟΚ, Σίμος Ανθουλάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο της Πρωινής… πέταξε και άλλη βόμβα: « Ντράπηκα γι` αυτό που είδα. Ορισμένα πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα, όπως η ιστορία της ομάδας, η φανέλα και η έδρα. Αυτά είναι τρία σημαντικά πράγματα που δεν πρέπει να τα ακουμπάμε. Ας προσπαθήσουν αυτοί οι άνθρωποι να μη μας απογοητεύσουν. Πολλοί Καβαλιώτες δε θα πάνε στο γήπεδο την Κυριακή.

Η διοίκηση έχει πέσει σε μεγάλο ατόπημα. Θα πρέπει άμεσα να το διορθώσει. Πρέπει στο επόμενο παιχνίδι να δούμε την ομάδα με τα μπλε. Θα ήθελα να επισημάνω και ένα άλλο γεγονός. Εμείς ως Παλαίμαχοι του ΑΟΚ θα κάνουμε πρόταση στο Δημοτικό συμβούλιο, να αλλαχθούν τα ονόματα των γηπέδων. Το «Ανθή Καραγιάννη» να μετονομαστεί « Χρήστος Μπάτσης» και το «Βερούλειο» να μετονομαστεί « Σωτήρης Αλοιμήσης». Σεβόμαστε την προσπάθεια αυτών των κοριτσιών που πραγματικά αναδείξανε την Καβάλα. Πρέπει όμως τα ονόματα τους να μπουν κάπου αλλού η σε κάποια οδό της πόλης. Αυτά τα γήπεδα είναι ναοί του ποδοσφαίρου, κάποιοι άνθρωποι προσφέρανε πάρα πολλά και πρέπει να δικαιωθούν έστω και με αυτό τον τρόπο».

 

Προηγούμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο