Dark Mode Light Mode

«Ποτάμι» το πρωτότυπο – Προτάσεις βουλευτικών υποψηφιοτήτων μέσω διαδικτύου

Βουλευτικές υποψηφιότητες για την περιφερειακή ενότητα Καβάλας αναζητά με σχετική ανακοίνωσή του «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία που δρομολογήθηκε μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του κινήματος μας έδωσε ο τοπικός συντονιστής Βασίλης Πατέλης. Μας εξήγησε δηλαδή ότι καθένας ενδιαφερόμενος κι ανεξαρτήτως εάν είναι εθελοντής – μέλος του κινήματος μπορεί να προτείνει ηλεκτρονικά τα ονόματα τριών υποψηφίων βουλευτών. Ο αριθμός των τριών υποψηφίων είναι συγκεκριμένος και σχετίζεται με τις έδρες της εκλογικής περιφέρειας.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Πατέλης: «Οι καβαλιώτες θα πρέπει να γνωρίζουν πως το κίνημα αναζητά “103” υποψηφιότητες, υπό την έννοια ότι δε θέτουμε όριο αφού επιθυμούμε το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να προτείνουν ονόματα υποψηφίων. Αυτοί οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι αξιόλογα άτομα κι όχι απαραίτητα μέλη του Ποταμιού, διότι στόχος μας είναι να αναδείξουμε από τους κόλπους της κοινωνίας τα καλύτερα δυνατά στοιχεία».
Ο Βασίλης Πατέλης αποσαφήνισε ότι η διαδικασία αξιολόγησης των προτεινόμενων ονομάτων θα διεξαχθεί κατόπιν συνδυασμού της εκλογικής επιτροπής αγώνα του κινήματος και της τοπικής οργανώσεως. Παρόμοια διαδικασία προτάσεων ακολουθήθηκε και προ των ευρωεκλογών κι αφού θεωρήθηκε ως αρκετά επιτυχημένη, αποφασίστηκε η επανάληψή της.

Προηγούμενο άρθρο

Εθελοντική αιμοδοσία μετά την εκδήλωση

Επόμενο άρθρο

Νέος μπελάς για τον ΤΑΡ οι αντιδράσεις από τους κατοίκους της Νέας Καρβάλης