Dark Mode Light Mode

Που βρίσκουν το κουράγιο ;

Αναρωτιέμαι που βρίσκουν το κουράγιο και σκοτώνοται μεταξύ τους οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ όταν το κόμμα είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Αντί να φωνάζουν στην επέτειο απο τα 40 χρόνια της ίδρυσης τους “Παλληκάρια γερά να φύγει η κρίση μακριά” φωνάζανε “Γιώργο γερά να φύγει η δειξά”. Πάλι καλά που δεν φωνάζανε “Τσοβόλα δώστα όλα”.
Δηλαδή είναι να τρελαίνεσαι. Ο Γιώργος ο Παπανδρέου πλέον είναι ξεκάθαρο οτι θέλει να επανέλθει στην θέση του προέδρου του κόμματος και να διεκδικήσει εκ νέου την πρωθυπουργία της χώρας.
Αυτό που δεν μας διευκρίνισε ο πρόεδρος είναι με ποιό κόμμα θα γίνουν όλα αυτά αφού το ΠΑΣΟΚ το βλέπω και χλωμό και θωλό με όλα αυτά που συμβαίνουν. Έτσι που την πάνε την δουλειά αυτοί δεν θα ΄μείνει τίποτα όρθιο.
Ποιό ΠΑΣΟΚ , ποιός Γιώργος και ποιός Βαγγέλης. Θα παίξει το έργο “Ρίχτο Μάκη μου , ρίχτο”.
Αφήστε που στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ αυτή την εποχή ταιριάζει γάντι και το γνωστό ρητορικό ερώτημα : “Κλάνουν οι πεθαμένοι΄; “
Και ενώ στο Παρίσι οι διαπραγματεύσεις  ( χαλαρού τελικά τύπου) συνεχίζονται στο εσωτερικό της χώρας οι επαφές του Σαμαρά με διάφορες παραγωγικές ομάδες στις οποίες ο πρωθυπουργός είναι αλλεπάλληλες και σε όλες ο έλληνας πρωθυπουργός τονίζει την κρίσιμη καμπή στην οποία βρισκόμαστε για την σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας.
Αυτή η καμπή είναι που μας έφαγε αν δεν το καταλάβατε γιατί τον τελευταίο χρόνο περιμένουμε να βγούμε στην τελική ευθεία και δεν βγαίνουμε. Στο Παρίσι τώρα οι συζητήσεις ξεκινήσανε για κάποια θέματα του υπουργείου οικονομικών θα έλεγα αδιάφορα για τους έλληνες φορολογούμενους πολίτες που άλλα περιμένουν απο τις συζητήσεις αυτές.
Αντί να μιλήσουν για την μείωση του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και τις 100 δόσεις προς την εφορία για ληξιπρόθεσμες οφειλές κάθονται και μιλάνε για την πρώτη μέρα της άνοιξης. Αντί να μιλήσουν για την ελάφρυνση της φορολογίας και την ενίσχυση της ρευστότητας ξεκινήσανε τις διαπραγματεύσεις με συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Έλεος ρε λεβέντες. Πλέον οι έλληνες δεν έχουν ούτε την υπομονή ούτε την πολυτέλεια για περιμένουν άλλο. Εδώ και τώρα καθαρές λύσεις και αποφάσεις. Απο το πρόσφατο αυτό κύμα κακοκαιρίας χτυπήθηκε κυρίως η Θεσ/νίκη και η Θάσος και συγκεκριμένα τα Λιμενάρια αφού παρασύρθηκαν αυτοκίνητα και πλημμύρισαν σπίτια , μαγαζιά και ξενοδοχεία. Το ρέμα στην είσοδο των Λιμεναρίων έκανε την ζημιά αφού δεν μπόρεσε να λειτουργήσει σωστά. Άντε λεβέντες και άλλο κακό να μην μας βρεί. Πάμε παρακάτω και για παρακάτω η ΕΜΥ λέει οτι ο καιρός βελτιώνεται και θα θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι παρά χειμώνα. Απο σήμερα Πέμπτη θεωρητικά θα πρέπει να αρχίσει να βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός αλλα κάτι μπουρινάκια μέχρι το Σάββατο μικρότερης διάρκειας θα έχουμε. Μετά απο 10 χρόνια αποφάσισαν και παντρεύτηκαν Αντζελία Τζολί και Μπράντ Πήτ. Δέκα χρόνια θέλανε για να τσεκάρουν την σχέση τους και πήρανε την μεγάλη απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα. Στον γάμο που έγινε στο κάστρο τους στο πύργο στην Γαλλία με όλα τους τα παιδιά παρανυφάκια.
Ο γάμος ήτανε κλειστός και παραβρέθηκαν περίπου 40 άτομα.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
Να είστε καλά.
ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Κανονικά η κυκλοφορία στην Παράκαμψη