Dark Mode Light Mode

Προβάρει σήμερα την ενδεκάδα της Κρήτης

Σήμερα ο Κώστας Βασιλακάκης θα πραγματοποιήσει δοκιμές στο δίτερμα, όσον αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Θρακιώτης τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Η ενδεκάδα δε θα έχει σημαντικές αλλαγές. Ο Βασιλακάκης θα βασιστεί στους παίκτες που αγωνίστηκαν στα περισσότερα παιχνίδια ως βασικοί.

Είναι άλλωστε από τα κύρια χαρακτηριστικά, να μην έχουμε αρκετά διαφορετικά πρόσωπα στην ενδεκάδα στα παιχνίδια που έχει δώσε μέχρι τώρα η ομάδα στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο, αν εξαιρέσουμε το ματς με την Τηλυκράτη στην Πρέβεζα.

Η αποστολή του ΑΟΚ για την Κρήτη, θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου. Σήμερα μετά την προπόνηση θα ανακοινωθεί η 20αδα.

*Έχασε στα 2 παιχνίδια μέσα στον Εργοτέλη στη Σουπερ Λιγκ

Ο ΑΟΚ στα 2 τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε στην Κρήτη με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα της Σουπερ Λιγκ, έχασε και τις 2 φορές.

Την περίοδο 2010- 2011 ηττήθηκε με 2-1. Στο 21` είχε προηγηθεί με γκολ του Ονουάτσι μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Αμπντούν. Ο Εργοτέλης ανέτρεψε στη συνέχεια το εις βάρος του, σκορ.

Στο 44` μετά από σέντρα του Ρομάνο, ο Μπέτο με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 71` είχε κερδίσει πέναλτι ο Λεάλ από τον Σιόντη. Το εκτέλεσε ο ίδιος για το 2-1. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θάνος από τα Γρεβενά. Οι δυο ομάδες είχαν παραταχθεί με τις ακόλουθες συνθέσεις.

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Ρουμπάκης, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Ρομάνο, Τζούνιορ, Ολίσε, Βερπακόφσκις, Μπούντιμιρ, Μπέτο. Αλλαγές ήταν ο Λεάλ στο 56` στη θέση του Βερπακόφσκις, ο Ορφανός στο 64` στη θέση του Μπέτο, ο Κυριακίδης στο 90` στη θέση του Ρομάνο.

ΑΟΚ: Γκαλίνοβιτς, Πφερτζέλ, Πετκάκης, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ντικρόκ, Ντιέ, Ονουάτσι, Ρίος, Αμπντούν, Νικουλάε.

Αλλαγές ήταν ο Σιόντης στο 46` στη θέση του Πετκάκη, ο Περεϊρίνια στο 75` στη θέση του Ρίος, ο Ογκμπέτσε στο 79` στη θέση του Πφερτζέλ. Ο Ντιέ είναι ο μοναδικός παίκτης που είναι και τώρα στο ρόστερ του ΑΟΚ μετά από ένα… διάλειμμα στη Βέροια.

Την περίοδο 2009- 2010, ο Εργοτέλης είχε κερδίσει με 1-0. Το γκολ το είχε σημειώσει ο Βερπακόφσκις με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Λεάλ στο 45`. Διαιτητής ήταν ο Παμπορίδης από το Κιλκίς.

Οι δυο ομάδες είχαν παραταχθεί με τις ακόλουθες ενδεκάδες.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρουμπάκης, Γελαδάρης, Σασιασβίλι, Κορδονούρης, Μπέτο, Τζούνιορ, Ρομάνο 90` + Χίμπλινγκερ, Τσεσνάουσκις, Βερπακόφσκις 90` + Ογκουνσότο, Λεάλ 71` Μπούντιμιρ.

ΑΟΚ: Ιτάνζ, Πετκάκης, Οικονόμου, Ψωμάς, Ντουγκλάο, Ντικρόκ, Ντομπρασίνοβιτς 76` Λάκης, Ορούμα 22`Πόποβιτς, Μεντί 64` Ιωάννου, Ονουάτσι, Γιάννου. Ο Γελαδάρης που παίζει τώρα στον ΑΟΚ, τότε ήταν βασικός στον Εργοτέλη.

*Κυριακή το κυρίως μενού

Από τη Football League ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής. Τα περισσότερα παιχνίδια θα γίνουν την Κυριακή. Το ματς του ΑΟΚ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, όπως και το παιχνίδι του Απόλλων Σμύρνης με τον Ηρακλή, που θα γίνει τη Δευτέρα. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Κυριακή 15.00 : Πιερικός- Δόξα Δράμας

Κυριακή 15.00: Αναγέννηση Γιαννιτσών- Ολυμπιακός Βόλου

Κυριακή 15.00: Αναγέννηση Επανομής- Παναιτωλικός

Δευτέρα 19.30: Απόλλων Σμύρνης- Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Κυριακή 15.00: Ηρακλής Ψαχνών- ΑΕΛ Καλλονής

Κυριακή 15.00: Πανσερραϊκός- Εθνικός Γαζώρου

Κυριακή 16.30: Εργοτέλης- ΑΟΚ

Κυριακή 15.00: Καλλιθέα- Παναχαϊκή

Κυριακή 15.00: Λάρισα- Θρασύβουλος

Κυριακή 15.00: Νίκη Βόλου- Φωκικός

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Υπό κατάληψη η εφορία Θάσου

Επόμενο άρθρο

Ενωση: Ξένος από βδομάδα