Dark Mode Light Mode
Που επιτρέπεται η κολύμβηση στο Νομό Καβάλας
«Προδότη» και «αριστεριστή» xαρακτήρισε τον Θ. Μουριάδη η Πατριωτική Κίνηση
Η ΔΕΠΑ κυκλοφορεί στην Καβάλα κι ενημερώνει για το LNG

«Προδότη» και «αριστεριστή» xαρακτήρισε τον Θ. Μουριάδη η Πατριωτική Κίνηση

Προπηλακίστηκε την Τετάρτη ο αντιδήμαρχος τεχνικών Θόδωρος Μουριάδη, ρώτησε κατά την έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο Άρης Βέρρος κι έλαβε θετική απάντηση. Πράγματι ο κ. Μουριάδης έπεσε θύμα δυσάρεστων εις βάρος του συνθηκών μετά τη λήξη της πορείας μνήμης που πραγματοποιήθηκε στην οδό Κουντουριώτου.

Όλα τα βέλη της Πατριωτικής Κίνησης φαίνεται πως έχει συγκεντρώσει ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης, επειδή διαπράττει το σφάλμα να προωθεί την αναπαλαίωση των οθωμανικών μνημείων της πόλης κι άρα αλλοιώνει τον χαρακτήρα της.

Απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς όπως «προδότη» και «αριστεριστή» εισέπραξε από τα μέλη της Πατριωτικής Κίνησης ο κ. Μουριάδης, ο οποίος δήλωσε ότι ο προπηλακισμός που υπέστη την Τετάρτη είναι τιμή του, αφού η μεν ιστορία δεν αλλοιώνεται οι δε διαμαρτυρίες αποδεικνύουν ότι παράγεται έργο στον δήμο. Τίποτε περισσότερο δεν θέλησε να συμπληρώσει ο κ. Μουριάδης, θεωρώντας πως οτιδήποτε περαιτέρω θα προσέδιδε αξία σε ανθρώπους οι οποίοι επί της ουσίας δεν την αξίζουν.

Ευθέως ο κ. Βέρρος κατηγόρησε τον Δήμαρχο για τη δυσάρεστη κατάσταση, εξαιτίας της ανοχής που έχει επιδείξει στη συγκεκριμένη ομάδα. Ζήτησε την καταγγελία και την καταδίκη ανάλογων ενεργειών όπως ζήτησε κι από τον Δήμαρχο να πάψει τη λογική του να «πατάει σε πολλές βάρκες» διότι έτσι θέτει σε κίνδυνο το μέλλον της πόλης.

Ο Κωστής Σιμιτσής δήλωσε πως όσα είπε ο κ. Βέρρος τον κάλυψαν απόλυτα το δε έγγραφο που στάλθηκε προς την Πατριωτική Κίνηση καταγράφηκε από την ιστορία. Τη συνήθειά του όμως να δέχεται του πάντες στο γραφείο του και να συζητά με τους συμπολίτες του δεν σκοπεύει να την αλλάξει.

 

Προηγούμενο άρθρο

Που επιτρέπεται η κολύμβηση στο Νομό Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Η ΔΕΠΑ κυκλοφορεί στην Καβάλα κι ενημερώνει για το LNG