Dark Mode Light Mode

Προεκλογική ατμόσφαιρα στην ΕΛΜΕ

Προεκλογική είναι η ατμόσφαιρα που υπάρχει μεταξύ των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης του νομού Καβάλας, αφού στις 5 Νοέμβρη εκλέγεται το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ.
Την ίδια ημέρα θα γίνουν εκλογές και για τα υπηρεσιακά συμβούλια.
Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στην Καβάλα ο κ. Δημήτρης Πεπές, πρόεδρος της ΔΑΚΕ Καθηγητών, υποψήφιος από πλευράς της ΔΑΚΕ για το κεντρικό υπηρεσιακό συμβούλιο.
Ο κ. Πεπές φιλοξενήθηκε στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, συνάντησε καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, της τοπικής ΔΑΚΕ, μίλησε μαζί τους για τις προσεχείς εκλογές.
Εκλογές μάλλον στο τέλος Οκτώβρη προετοιμάζει να κάνει κι ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Και στην περίπτωση αυτή οι εκλογές αφορούν το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και την εκλογή αντιπροσώπων στα διάφορα υπηρεσιακά συμβούλια.
Στο μεταξύ σήμερα το απόγευμα ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Καβάλας, πραγματοποιεί περιφερειακή σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών – αιρετών και μελών διοικητικών συμβουλίων – συλλόγων της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Θέμα: «Η κατάθεση προτάσεων της Ομοσπονδίας στο πλαίσιο της συμμετοχής της σε επιτροπή του υπουργείου, που έχει έργο την τροποποίηση και τη συμπλήρωση των προεδρικών διαταγμάτων που αφορούν μεταθέσεις – τοποθετήσεις εκπαιδευτικών, σύνθεση – συγκρότηση και λειτουργία των υπηρεσιακών συμβουλίων.
Η περιφερειακή σύσκεψη γίνεται σήμερα στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης. Θα παραβρεθούν οι αιρετοί μέλη του κεντρικού υπηρεσιακού συμβουλίου, Βασίλης Παλιγιάνης, Δημήτρης Μπράτης αλλά κι εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

 

Προηγούμενο άρθρο

Ελπίζουν ότι δεν θα υπάρχει νέο κρούσμα

Επόμενο άρθρο

Τα μάρμαρα στον μακεδονικό τάφο στον τύμβο Καστά