Dark Mode Light Mode
Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και με τη βούλα…
Προετοιμάζεται ο ΑΟΚ για τη δύσκολη συνέχεια – Αισιοδοξία για την παραμονή της ομάδας
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Προετοιμάζεται ο ΑΟΚ για τη δύσκολη συνέχεια – Αισιοδοξία για την παραμονή της ομάδας

Την Παρασκευή μετά το 0-0 κόντρα στον Βατανιακό, η ψυχολογία ήταν στο ναδίρ.

Πολλοί μάλιστα ήταν εντελώς απαισιόδοξοι, όσον αφορά την παραμονή. Την Κυριακή η κατάσταση έγινε καλύτερη, μετά τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που επίσης παλεύουν για την παραμονή.

Έχασε ο Πιερικός στην έδρα του από την Καρδίτσα, έχασε η Δόξα Δράμας στην έδρα της από τον Ηρακλή ενώ ακόμη έχασα και τα Γιαννιτσά.

Βέβαια ο ΑΟΚ σε αυτή την προσπάθεια έχει ντεζαβαντάζ το δύσκολο πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια. Από τα 6 παιχνίδια που απομένουν θα παίξει τα 4 εκτός έδρας.

Μάλιστα με ομάδες που διεκδικούν. Η Κέρκυρα, η Νίκη Βόλου ο Αιγινιακός είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα ενώ η Δόξα Δράμας έχει τον ίδιο στόχο με τον ΑΟΚ.

Είναι δύσκολο να αντέξει ο ΑΟΚ. Μάλιστα με τις πολλές απουσίες που έχει σε κάθε ματς. Τώρα με τη Νίκη Βόλου ο Μιχάλης Ιορδανίδης δε θα έχει στη διάθεση του, τους τιμωρημένους Ντουτσαρίδη, Γκαρακλίδη, Ντομί, Αρτσε.

Είναι 4 παίκτες ενδεκάδας. Με τον Βατανιακό έλειπαν 4 παίκτες: Χόρτσας, Πόπτσης, Ρεβυθόπουλος και Καζαντζίδης. Ο Ιορδανίδης θα έχει σίγουρα στο Βόλο, τον Ρεβυθόπουλο και τον Καζαντζίδη που εξέτισαν τις ποινές τους και ίσως τους τραυματίες Χόρτσα, Πόπτση.

Το πρωτάθλημα είναι σκληρό από εδώ και πέρα. Οι ανταγωνιστικές ομάδες έκαναν μεταγραφές. Ο ΑΟΚ δεν έχει προσθήκες στο ρόστερ.

Επίσης οι εναλλακτικές λύσεις δεν είναι πολλές για τον προπονητή. Ο Μιχάλης Ιορδανίδης πάντως δείχνει αισιόδοξος για τη συνέχεια. Στις δηλώσεις του εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι ο ΑΟΚ θα παραμείνει στην κατηγορία. Αυτό πηγάζει από τις καλές εμφανίσεις στις τελευταίες αγωνιστικές. Το θέμα είναι να μην υπάρχουν απουσίες βασικών παικτών, στα ματς φωτιά που έρχονται.

Αυτό είναι βασικό για τη συνέχεια.

*Επανήλθαν χθες στις προπονήσεις

Οι παίκτες του ΑΟΚ επανήλθαν χθες στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής.

Ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με τη Νίκη Βόλου. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο να αποθεραπευτούν ο Χόρτσας και ο Πόπτσης.

Με τη δεδομένη απουσία του Γκαρακλίδη και του Ντουτσαρίδη λόγω καρτών, οι λύσεις στο κέντρο της άμυνας είναι ελάχιστες. Βέβαια ο Ιορδανίδης δε θα ρισκάρει με τη συμμετοχή Πόπτση και Χόρτσα. Θα παίξουν μόνο αν είναι έτοιμοι 100%.

*Φιλικό την Τετάρτη με το Βυζάντιο

Αύριο ο ΑΟΚ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινόχωματος. Μάλλον στο «Ανθή Καραγιάννη». Ο Μιχάλης Ιορδανίδης θα κάνει δοκιμές για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει με τη Νίκη Βόλου. Ισως δοκιμάσουν να ανεβάσουν στροφές ο Πόπτσης και ο Χόρτσας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και με τη βούλα…

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014