Dark Mode Light Mode

Προπονήθηκαν σήμερα Κούτεφ- Κοτίτσας με τον ΑΟΚ

Ο Ντάνιελ Κούτεφ και ο Ευθύμης Κοτίτσας προπονήθηκαν  στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης με τον ΑΟΚ και θεωρούνται παίκτες της ομάδας.

Αν σήμερα βγουν δελτία θα είναι στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το ματς της Κυριακής με το Φωκικό. Ο 21χρονος Κούτεφ αποκτήθηκε δανεικός για 6 μήνες από τη γειτονική Ξάνθη και ο 26χρονος Κοτίτσας που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού πλάγιου αμυντικού αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό, όπου έμεινε ελεύθερος.

Είναι δυο μεταγραφές του ΑΟΚ μετά τον Εν Ντιαγιέ που πήρε το πράσινο φως από τη Γαλλική ομοσπονδία και έχει δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια.

Ο Ουσμάν Μπάρι προπονείτε αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του. Επίσης στις προπονήσεις του ΑΟΚ, εξακολουθούν να συμμετέχουν ο Προβατίδης και ο Σεφερίδης. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα με τον Νίκο Παπαδόπουλο, να κάνει δοκιμές για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στον Φωκικό. Ο ΑΟΚ περιμένει τα δελτία των: Κάργα, Παπαδόπουλο, Ντομί, Εν Ντιαγιέ, Κοτίτσα και Κούτεφ. Σημειώνουμε ότι την Κυριακή επανέρχεται ο Ενσαλίβα, δεν παίζει ο τιμωρημένος Παγώνης ενώ αποθεραπεύτηκε ο Μπρατσιάνι.

*Μια η δυο ακόμη μεταγραφές

Ο ΑΟΚ φαίνετε ότι κινείται για μια η δυο ακόμη μεταγραφές. Ο ένας θα είναι αμυντικός μέσος και ο άλλος επιθετικός. Καλύτερα παίκτης περιοχής. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που εξετάζουν οι ιθύνοντες της ομάδας, όμως κινούνται ανάλογα με το μπάτζετ που υπάρχει.

*Ορίστηκαν οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας

Στις 16 και 30 Ιανουαρίου θα γίνουν οι αγώνες Κυπέλλου του ΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στον Πειραιά και ο επαναληπτικός στο «Ανθή Καραγιάννη». Ο πρώτος αγώνας στο «Καραϊσκάκη» θα έχει ώρα έναρξης στις 8 το βράδυ. Σημειώνουμε ότι είναι για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Προηγούμενο άρθρο

500 σακούλες τροφίμων συγκέντρωσε το Επιμελητήριο Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Ρίχνει τα διαρκείας η Ενωση