Dark Mode Light Mode

Προσπάθησαν να κλέψουν μετασχηματιστή της ΔΕΗ

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 δράστες (αθίγγανοι από την περιοχή της Θεσσαλονίκης) προσπάθησαν να κλέψουν σε αγροτική περιοχή στην Γαληψό μετασχηματιστή από πυλώνα της ΔΕΗ. Αυτός ηλεκτροδοτούσε γεώτρηση ιδιώτη. Ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός, οι δράστες έφυγαν από το σημείο αφήνοντας εκεί τα δύο αυτοκίνητα τους. Μέσα σε αυτά βρέθηκαν εργαλεία διάρρηξης, χαλκός (καλώδια), και τα έγγραφα που πιστοποιούσαν την ταυτότητα τους. Το πρωί χθες δύο εκ των δραστών δήλωσαν κλοπή των αυτοκινήτων τους στην Αστυνομία Θεσσαλονίκης. Όμως η υπηρεσία της Καβάλας είχε ειδοποιήσει την Θεσσαλονίκη. Οι δύο δράστες κρατήθηκαν κι ήδη μεταφέρθηκαν στην Καβάλα.

*Την Τετάρτη θα απολογηθούν στον ανακριτή οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν το Σάββατο, κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών.

*Καταδικάστηκαν χθες στο αυτόφωρο οι δύο φίλαθλοι που συνελήφθησαν την Κυριακή στο γήπεδο. Ο φίλαθλος του Ολυμπιακού Βόλου σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, πρόστιμο 500 ευρώ. Τα επόμενα δύο χρόνια, στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του θα πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα. Ο φίλαθλος της Καβάλας σε ποινή 6 μηνών, για τα επόμενα 3 χρόνια δεν θα μπορεί να βλέπει τα εντός έδρας παιχνίδια του ΑΟΚ αφού εκείνη την ώρα θα πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα. Και οι δύο άσκησαν έφεση κι αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

Προηγούμενο άρθρο

Ανέλπιστα τυπικοί - Στη χρονική διάρκεια των εκτός ημερησίας

Επόμενο άρθρο

Απεργία