Dark Mode Light Mode
Αρχίζει το έργο, μετακομίζει το σκάκι
Προχωράει με χαμηλό μπάτζετ – Κατρακυλάκης- Μαραντάς για τη θέση του προπονητή
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΗ 2013

Προχωράει με χαμηλό μπάτζετ – Κατρακυλάκης- Μαραντάς για τη θέση του προπονητή

Ο ΑΟΚ σχεδιάζει πλέον την επόμενη μέρα, αφού εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό δε φαίνονται από πουθενά. Είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει με χαμηλό μπάτζετ.

Νεανικό προφίλ και ελάχιστες μεταγραφές. Οι νέοι παίκτες που ανέβηκαν πέρσι το Γενάρη από την Κ20 στην επαγγελματική ομάδα, θα αποτελέσουν το βασικό κορμό.

Επίσης μάλλον θα μείνουν και κάποιοι από τους περσινούς βασικούς.

Φέρεται μάλιστα να συμφώνησε ο Παντελής Ντουτσαρίδης, που είχε αποκτηθεί πέρσι το Γενάρη από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Επίσης δεν αποκλείουμε σε καμία περίπτωση να μείνουν ο Καλαγκάνης, ο Πλιάγκας και ο Κοτίτσας.

Επίσης και ο τερματοφύλακας Τιγγερίδης, που πέρσι ήταν τρίτος πίσω από Αποστολίδη και Σουλογάνη. Για τις θέσεις των τερματοφυλάκων στόχος είναι και ο Μιχάλης Ψωμιάδης που πέρασε από το ρόστερ του ΑΟΚ πριν μερικά χρόνια στη Γ` Εθνική.

Ο Ψωμιάδης πέρσι ανήκε στο ρόστερ του Ηρακλή Ψαχνών. Παιδί της Ακαδημίας Ελπίδων, όπου έφτασε μέχρι την Ιταλία ως έφηβος. Την περίοδο 2002- 2003 βρέθηκε στον ΠΑΟΚ. Μετά στους Λύκους και στον Πανσερραϊκό.

Επέστρεψε για λίγο στον ΠΑΟΚ και ήρθε στην Καβάλα το 2005 όπου είχε 7 συμμετοχές στη Γ` Εθνική. Παρέμεινε και την επόμενη σεζόν με 3 συμμετοχές.

Στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Πρέβεζα όπου αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια. Τη σεζόν 2008-2009 έπαιξε με τη φανέλα του Πυρσού Γρεβενών σε 26 ματς.

Η Κέρκυρα ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Εκεί έμεινε για 2 χρονιές.

Την περίοδο 2011-2012 μετακόμισε στη Νίκη Βόλου.

*Το θέμα του προπονητή

Αρχικά πρώτος υποψήφιος ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος που και πέρσι κάθισε στον πάγκο του ΑΟΚ. Επειδή όμως η ομάδα στο ξεκίνημα της θα έχει χαμηλό μπάτζετ κρίθηκε ότι δε θα ταιριάζει το νεανικό της υλικό με τον Παπαδόπουλο.

Τα επόμενα ονόματα που σκέφθηκαν οι διοικούντες ήταν αυτά του Γιώργου Μαραντά και του Στέλιου Κατρακυλάκη. Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης που έβαλε βέτο για επιστροφή Νίκου Παπαδόπουλου δε διαφωνεί με Μαραντά η Κατρακυλάκη.

Ο πρώτος γνωρίζει την ομάδα ο δεύτερος που δείχνει ότι θέλει πολύ να εργαστεί στον ΑΟΚ, ταιριάζει σ` ένα σύνολο με νεανικό προφίλ.

Βέβαια δεν αποκλείουμε ο Στέλιος Κατρακυλάκης να χρησιμοποιηθεί σε άλλο ρόλο. Αυτό του τεχνικού διευθυντή. Ρόλο που τον γνωρίζει πολύ καλά. Στην ΠΑΕ ΑΟΚ είχε εργαστεί για τελευταία φορά για μικρό χρονικό διάστημα στη Σουπερ Λιγκ σε ρόλο γενικού διευθυντή.

Όλα αυτά θα κριθούν μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Γενικά ο ΑΟΚ βαδίζει με το plan Β. Δεν υπάρχει άλλη οδός. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Αν κάτι αλλάξει θεαματικά, αυτό θα είναι μετά το Γενάρη. Μέχρι τότε θα βασιλεύσει η πολιτική λιτότητας.

 

Ενωση: Μεταγραφική εβδομάδα

Μπορεί να υπάρχει μια στασιμότητα στα μεταγραφικά της Ενωσης αλλά είναι… προσωρινή.

Αυτή την εβδομάδα το πιθανότερο είναι να έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις. Σχεδόν βέβαιο είναι ότι ο Καλαϊτζίδης και ο Τότσιος θα είναι οι δυο πρώτες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας. Από εκεί και πέρα πολλά ονόματα είναι στη μεταγραφική λίστα του Θωμά Νίκου. Ανοιχτό παραμένει το θέμα της επιστροφής του Σωτήρη Καραποστόλου ενώ υποψήφιος επίσης για επιστροφή είναι ο Βασίλης Αγγελακόπουλος.

Χάθηκε πάντως οριστικά ο Βασίλης Σίμτσακ που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο. Ηταν πολύ δύσκολο να επιστρέψει στην Ενωση από τη στιγμή που υπήρχε αρκετά μεγάλη διαφορά στο οικονομικό.

Σημειώνουμε ότι η προετοιμασία για τη νέα περίοδο θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου.

 

Προηγούμενο άρθρο

Αρχίζει το έργο, μετακομίζει το σκάκι

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΗ 2013