Dark Mode Light Mode
H Καβάλα Oil στο Επιμελητήριο
Πρωτοβουλίες το νέο Δ.Σ των Παλαιμάχων – Συναντήθηκαν με Τσοκτουρίδη αλλά και βγαίνουν μπροστά
Οι τοπικοί παράγοντες στο Επιμελητήριο τα συζητάνε όλα

Πρωτοβουλίες το νέο Δ.Σ των Παλαιμάχων – Συναντήθηκαν με Τσοκτουρίδη αλλά και βγαίνουν μπροστά

«Ζεστό» να βοηθήσει την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, δείχνει το νέο Δ.Σ των Παλαιμάχων του ΑΟΚ.

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Τσοκτουρίδη και ενημερώθηκε για το οικονομικό πρόβλημα που επικρατεί. Μάλιστα είναι έτοιμοι οι Παλαίμαχοι να πάρουν πρωτοβουλίες για να βοηθήσουν όσο μπορούν την επαγγελματική ομάδα.

Στη σκέψη των Παλαιμάχων είναι για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, πόρτα- πόρτα σε όλα τα καταστήματα της πόλης να πουλήσουν εισιτήρια. Τα έσοδα θα πάνε στους ποδοσφαιριστές. Επίσης στο άμεσο μέλλον όπως γράφτηκε και χθες να οργανώσουν μια σύσκεψη με τη συμμετοχή φορέων της πόλης αλλά και επαγγελματιών. Εκεί θα τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα της ομάδας.

Οι προσπάθειες του νέου Δ. Σ θα συνεχιστούν και σαφώς είναι θετικές αφού δείχνουν συμπαράσταση προς την ομάδα.

*Ο Τσοκτουρίδης είδε και τους παίκτες

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης συναντήθηκε την Πέμπτη με μεγάλη αντιπροσωπία παικτών της ομάδας. Συζητήθηκε το πρόβλημα που υπάρχει. Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης ήταν κάθετος, ότι δεν είναι διατεθειμένος ο ίδιος να βάλει χρήματα.

Τόνισε όμως ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα με τις επαφές που θα έχει.

Συνέστησε πάντως σε ορισμένους παίκτες που σκέφτονται την προσφυγή να μην το κάνουν αφού ελπίζει ότι όλοι θα πάρουν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται.

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης είχε επαφές και με τα υπόλοιπα μέλη του Δ. Σ της ΠΑΕ. Το θέμα είναι να βρεθούν άμεσες λύσεις.

*Ρεπό μέχρι την Τρίτη

Οι παίκτες του ΑΟΚ έχουν ρεπό μέχρι την Τρίτη. Ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει μετά. Η απεργία συνεχίζεται όχι μόνο των ποδοσφαιριστών αλλά και του υπόλοιποι προσωπικού. Αν αλλάξουν κάποια πράγματα θα φανεί την Τρίτη ενώ έρχεται το ντέρμπι με τον Εργοτέλη, μέσα στην Καβάλα. Παιχνίδι καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα να βρεθεί στην πρώτη επτάδα.

*Ενδιαφέρον από… Κύπρο

Οσον αφορά το ιδιοκτησιακό επανήλθαν κάποια σενάρια για οριστική λύση.

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης ήδη έχει μιλήσει με Κύπριο επιχειρηματία που έδειξε ενδιαφέρον για τον ΑΟΚ. Ο Κύπριος ενημερώθηκε για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί. Δεν του φάνηκε βουνό, σύμφωνα με πληροφορίες. Η απάντηση του θα γίνει γνωστή μετά από 2-3 εβδομάδες.

Βέβαια δε μπορεί να βασιστεί ο ΑΟΚ και να περιμένει. Τα σενάρια με τους νέους επενδυτές φάνηκαν και πρόσφατα αλλά τελικά δεν κατέληξαν πουθενά. Ο Κύπριος η οι Κύπριοι μπορεί να θέλουν να αναμειχθούν αλλά σίγουρα ο ΑΟΚ αυτή τη στιγμή, δε μπορεί να περιμένει.

Οι υποχρεώσεις τρέχουν.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

H Καβάλα Oil στο Επιμελητήριο

Επόμενο άρθρο

Οι τοπικοί παράγοντες στο Επιμελητήριο τα συζητάνε όλα