Dark Mode Light Mode

Πρόβλημα διαπιστώνει η αστυνομία στο δρόμο των Μαριών

Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος Λιμεναρίων έκανε στις 1 Οκτωβρίου, αυτοψία στο δρόμο από τη Σκάλα Μαριών ως το χωριό Μαριές στη Θάσο. Η αυτοψία έγινε μετά από συνεννόηση με το υπεραστικό ΚΤΕΛ, το Δήμο Θάσου, την περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Από το κείμενο που απεστάλει από το τμήμα Λιμεναρίων προς κάθε ενδιαφερόμενο το σχετικό δηλαδή έγγραφο που συντάχθηκε εκ των υστέρων, προκύπτει ότι ο δρόμος δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Κατά κάποιο τρόπο δικαιολογείται το υπεραστικό ΚΤΕΛ που δεν άρχισε καθόλου το Σεπτέμβρη την μεταφορά των μαθητών των Μαριών από το χωριό στα σχολεία των Λιμεναρίων.

Το κείμενο που υπογράφει αστυνόμος Β΄ του αστυνομικού τμήματος Λιμεναρίων, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Σας γνωρίζουμε ότι κατά μήκος της δημοτικής οδού Μαριών  – Σκάλας Μαριών, το οδόστρωμα έχει υποστεί φθορές από τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις και ιδιαίτερα από 0,1 χλμ. και στο 3,8 χλμ. αυτής στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Σκάλα Μαριών προς Μαριές στο δεξιό άκρο της οδού, το οδόστρωμα έχει διαβρωθεί και μέρος του έχει αποκολληθεί λόγω της υποχώρησης του εδάφους, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Παρακαλούμε για την εκδήλωση των ενεργειών αρμοδιότητάς σας, προκειμένου αποκατασταθούν οι φθορές του οδοστρώματος, το συντομότερο δυνατό.

Προηγούμενο άρθρο

15 μέρες εκτός ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος - Κανονικά παίζει η Ένωση

Επόμενο άρθρο

Δύο υποθέσεις με ίδιο κατηγορούμενο χθες στο Τριμελές 9 μήνες για παράνομη υλοτομία