Dark Mode Light Mode

Πρώτα τους ναρκώνει και μετά του ληστεύει!

Τον πρώτο καιρό οι εκπρόσωποι της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας δε μπορούσαν να πιστέψουν τι όντως συμβαίνει, αυτό που τους περιέγραφαν πολίτες οι οποίοι έφταναν στην αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ληστείας. Μετά όμως από το νέο περιστατικό το βράδυ της Κυριακής κι οι αστυνομικοί άρχισαν να πιστεύουν, ότι πλέον αυτό που καταγγέλλεται γίνεται και μάλιστα συστηματικά. Σύμφωνα με πληροφορίες μία 34χρονη τσιγγάνα βρίσκεται τις νυχτερινές ώρες έξω από κέντρα διασκέδασης. Παραμονεύει και μόλις εντοπίσει μεσήλικους να βγαίνουν από αυτά σπεύδει επάνω τους, έτοιμη να τους παρέχει κάθε είδους υπηρεσία. Τα περιστατικά γίνονται τις πρώτες πρωϊνές ώρες, σε κεντρικά σημεία της Καβάλας. Όταν όμως η συνάντηση της τσιγγάνας με το υποψήφιο θύμα εξελίσσεται, τότε τους κερνά ποτά όπου βάζει ναρκωτικά ουσία. Οι ανυποψίαστοι άνδρες μάλλον πιάνονται στον ύπνο, η τσιγγάνα μπορεί στη συνέχεια να δράσει ανενόχλητη, να τους πάρει χρυσαφικά, που έχουν επάνω τους και κυρίως χρήματα από το πορτοφόλι.

Το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα συνέβη ένα τέτοιο περιστατικό με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, στο χώρο στάθμευσης της πλατείας Καπνεργάτη. Ανυποψίαστος άντρας βγήκε από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Η τσιγγάνα τον περίμενε στο πάρκινγκ. Του δήλωσε πρόθυμη να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία του. Τα δύο άτομα μπήκανε μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος. Εκεί σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, η τσιγγάνα τάχα ζήτησε να πιει ποτό. Στο ποτό του θύματος έριξε με τρόπο που δεν έγινε αντιληπτός ναρκωτική ουσία. Το θύμα κοιμήθηκε κι όταν ξύπνησε είχε χάσει εξακόσια ευρώ από το πορτοφόλι του και χρυσαφικά αξίας 1200 ευρώ.

Στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία έχοντας κατά νου δύο ακόμη καταγγελίες, εντόπισε εύκολα την τσιγγάνα.

Το θύμα είπε μάλιστα στους αστυνομικούς ότι κατά τη διασκέδαση τις προηγούμενες ώρες, είχε πιει πέντε ποτά και δεν είχε πάθει το παραμικρό, αλλά μόλις ήπιε δύο γουλιές από το ποσό που τον κέρασε η τσιγγάνα, αμέσως τον έπιασε ο ύπνος.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Κλειστά αύριο τα Δημαρχεία της Καβάλας και της Χρυσούπολης

Επόμενο άρθρο

Διαμαρτυρία αστυνομικών στο κτίριο της Διεύθυνσης