Dark Mode Light Mode

Ρουφιάνος πανελλήνιας εμβέλειας …

Απο τον Νοέμβριο του 2014 σύμφωνα με τις εξαγγελίες του υπουργού Μεταφορών θα μπορούν οι έλληνες να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο internet απο 4.000 χιλιάδες σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Και αυτή είναι η πρώτη φάση του έργου που μπαίνει απο σήμερα – σύμφωνα με το ρεπορτάζ – σε διαβούλευση.

Στην΄δεύτερη φάση θα καλύψουν μεγάλες εκτάσεις ειδικού ενδιαφέροντος και στην τρίτη φάση θα καλύψουν Νοσοκομεία , Πανεπιστήμια και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Μέχρι το τέλος του 2014 θα κυκλοφορείς σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας με το τάμπλετ στα χέρια και θα μπορείς να σερφάρεις΄.

Καταλαβαίνετε οτι αυτό είναι το τυράκι γιατί η παγίδα είναι οτι με τον τρόπο αυτό θα μπορούν να μας παρακολουθούν όλους και να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρισκόμαστε.

Δεν έχουν καταλάβει οτι ο Σαμαράς με τον τρόπο αυτό στήνει και στην Ελλάδα το πρόγραμμα της μεγάλης ρουφιανιάς που ήδη λειτουργεί αποτελεσματικά στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.

Θα λειτουργούσε και στην Ελλάδα νωρίτερα αν δεν είχαμε την περιπέτεια της κρίσης και τα μπλεξίματα με τον περιβόητο μηχανισμό στήριξης.

Πλέον εκτός απο τον “μεγάλο αδερφό” ήρθε η ώρα για να γνωρίσουμε και τον “μεγάλο ρουφιάνο”.

Αν αυτή η δωρεάν παροχή internet με τα χιλιάδες σημεία εκπομπής έπαιζε τον Αύγουστο του 2004 που είχαμε του Ολυμπιακούς αγώνες δεν θα είχανε οι Αθηναίοι πάνω απο το κεφάλι τους καθόλη την διάρκεια των αγώνων εκείνο το τεράστιο άσπρο αερόστατο που δεν έκανε τίποτα άλλο απο το να παρακολουθεί όλους τους Αθηναίους.

Εκείνο το τεράστιο αερόστατο που υπήρχε στον ουρανό της Αττικής δεν ήτανε τίποτα άλλο απο ένα μεγάλο ρουφιάνο.

Στο κεντρική πλατεία του Βερολίνου που έχουν απο χρόνια αυτό που θέλει να στήσει ο Σαμαράς και στην Ελλάδα πετάς ένα χαρτάκι κάτω και ακούς απο τα μεγάφωνα της πλατείας :

“Πάρε το χαρτάκι αμέσως απο κάτω και πέταξε το στον κάδο που βρίσκεται στα δύο μέτρα πιο κάτω και δεξιά σου.”

Όπου υπάρχουν αυτά τα σημεία εκπομπής δωρεάν υπηρεσιών internet θα υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης.

Για να ξέρετε τι εννοεί ο Σαμαράς όταν λέει δωρεάν internet για όλους.

Φωνάζουν οι συγγενείς των επιβατών του μοιραίου μπόϊνγκ οτι οι αρχές τους κάνουν δηλώσεις στον αέρα, χωρίς αποδείξεις και ένα κομμάτι απο το αεροσκάφος αλλα η αλήθεια είναι οτι οι αρχές έχουν μαζέψει αρκετά συντρίμμια απο το συγκεκριμένο αεροπλάνο και όταν έρθει η ώρα θα τα βγάλουν στην φόρα.

Τα μεταφέρουν υπο άκρα μιστικότητα σε σημείο που γνωρίζουν ελάχιστοι και προσπαθούν να συνθέσουν κομάτι – κομάτι το αεροπλάνο για να έχουν ενδεχομένως και τα αίτια της πτώσης του.

Πάντως οι πρώτοι που τους αμφισβητούν είναι οι Αμερικάνοι οι οποίοι για τον λόγο αυτό έχουν ξεκινήσει τις δικές τους έρευνες γιατί ίσως να μην θέλουν οι Μαλαισίνιοι να βρούνε πρώτοι τα κομμάτια του αεροσκάφους και οδηγηθούν σε συμπεράσματα που θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τους Αμερικάνους.

Οσο αφορά τον καιρό παραμένει άστατος και ανοιξιάτικος.

Η ΕΜΥ λέει οτι περιμένουμε βελτίωση απο την Κυριακή και μετά αφού μέχρι και το Σάββατο υπάρχει ενδεχόμενο βροχής.

Πάντως απο την Κυριακή και μετά και εκτός απροόπτου ο καιρός θα γίνει έτσι όπως τον θέλουμε.

Άνοιξη για πάντα παιδιά !

Εχω την εντύπωση με όλα αυτά που συμβαίνουν στο κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων οτι δύσκολα θα μπορέσει να κατέβει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές αφού ο ένας βουλευτής μετά τον άλλο την κάνουν για αλλού.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του κόμματος, και έχουμε όλες αυτές τις αποχωρήσεις, θα πρέπει να είναι ο πρόεδρος του ,που φαίνεται οτι έχει μια πολύ ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία.

Καλημέρα και καλό κουράγιο.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Εδώ .... το πουλάκι !