Dark Mode Light Mode

Σήμερα λειτουργεί το ΙΚΑ Ελευθερούπολης

Στο ισόγειο του δημαρχείου της Ελευθερούπολης, λειτουργεί πρώτη φορά σήμερα, το γραφείο του ΙΚΑ του Δήμου Παγγαίου. Η λειτουργία του γραφείου σήμερα θα δείξει πόσο θα εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι ή αν συμβεί ότι και στη Χρυσούπολη, δηλαδή για το παραμικρό, παραπέμπονται να εξυπηρετηθούν στο ΙΚΑ Καβάλας.

Σύμφωνα με απόφαση έλαβε ο διοικητής του ΙΚΑ, το γραφείο του ασφαλιστικού φορέα στην Ελευθερούπολη, δε θα είναι αυτοτελές, θα συνεργάζεται με το περιφερειακό κατάστημα ΙΚΑ Καβάλας. Το γραφείο με τρεις υπαλλήλους λειτουργεί σήμερα Δευτέρα. Ο χώρος διατέθηκε δωρεάν από το Δήμο Παγγαίου, που βρίσκεται στο ισόγειο του δημαρχείου στην Ελευθερούπολη.

Ο Δήμος Παγγαίου αναλαμβάνει την κάλυψη όλων των υπάλληλων και λειτουργικών δαπανών. Ο δήμαρχος Παγγαίου, Βασίλης Ξουλόγης, αισιοδοξεί ότι οι τρεις υπάλληλοι που θα πιάσουν δουλειά σήμερα στο δημαρχείο της Ελευθερούπολης, θα εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους. Βλέπει κι αυτός με απορία το τι συμβαίνει στη Χρυσούπολη, όπου το αντίστοιχο γραφείο να εξυπηρετεί όλη την περιοχή του Νέστου, στις περισσότερες περιπτώσεις στέλνει τους ασφαλισμένους στην Καβάλα.

 

Προηγούμενο άρθρο

Αρχίζει άμεσα η καταπολέμηση των κουνουπιών

Επόμενο άρθρο

18 υπάλληλοι σε νέες υπηρεσίες στην Καβάλα