Dark Mode Light Mode
Καυγάς συνδικαλιστών στην άδεια πλατεία
Σήμερα με πολλές απουσίες ο ΑΟΚ εκτός έδρας με την Καλλιθέα
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΗ 2013

Σήμερα με πολλές απουσίες ο ΑΟΚ εκτός έδρας με την Καλλιθέα

Ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα στο Ελ Πάσο την Καλλιθέα, στο πλαίσιο της 39ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Από χθες το απόγευμα η αποστολή βρίσκεται στην Αθήνα, έχοντας πολλές απουσίες.

Ακόμη και ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς θα είναι απόντας. Βρίσκεται στη Σιόν της Ελβετίας, όπου συμμετέχει σε προπονητική σεμινάριο. Στην αποστολή δε συμμετέχουν οι τιμωρημένοι Τριποτσέρης, Αποστολίδης και οι Καλαγκάνης, Ουσμάν Μπάρι.

Ο Καλαγκάνης αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα ενώ ο Ουσμάν συζητά με τον… μάνατζερ του. Είναι από το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Θα επανέλθει στο ματς με τον Πανσερραϊκό, την Κυριακή που έρχεται.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Σουλογάνης θα είναι ο τερματοφύλακας.

Στην άμυνα δεξιά ο Ρεβυθόπουλος και αριστερά ο Παγώνης. Δύο στόπερ ο Κάργας και ο Μαραγκός.

Στη μεσαία γραμμή δυο ανασταλτικοί ο Ντουτσαρίδης και ο Κοτίτσας. Ο Παπαδόπουλος θα είναι ελεύθερος στον κάθετο άξονα. Πλάγιοι στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Πλιάγκας με τον Ντόση και στην επίθεση ο Χλωρός.

Στον πάγκο θα καθίσουν ο Ντομί, ο Θεοδωρίδης, ο Τσομπανόπουλος, ο Καζαντζίδης, ο Μπρατσιάνι και αναπληρωματικός γκολκίπερ ο Τιγγιρίδης.

Χρέη κόουτς θα ασκήσει ο Νίκος Καραμπετάκης. Η Καλλιθέα έχει τους ίδιους βαθμούς με τον ΑΟΚ. Μοιράζονται τη 12η θέση με 46 βαθμούς. Προέρχεται από ήττα στην Καλλονή με 2-0, όπου είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Στο Ελ Πάσο έχει 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες. Έχει πετύχει 26 γκολ και έχει δεχτεί 17. Στα τελευταία 7 ματς που έχει δώσει έχει πετύχει 2 νίκες. Στο σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός της Λύσανδρος Γεωργαμλής, δεν υπολογίζει τους Μουσταφίδη, Ρουσάκη, Πίκολο. Αντίθετα επανέρχονται από τιμωρία ο Μαρουκάκης και ο Φαγιέ. Είναι η προτελευταία εντός έδρας εμφάνιση για την Καλλιθέα.

*Τι έγινε στο ματς του Α` γύρου

Ένα γκολ που είχε πετύχει με κεφαλιά ο Ουσμάν Μπάρι στο 30`, είχε χαρίσει τους 3 βαθμούς στον ΑΟΚ, στο ματς του πρώτου γύρου απέναντι στην Καλλιθέα. Νίκος Παπαδόπουλος και Γιάννης Παπακώστας ήταν στους πάγκους των δυο ομάδων. Η Καλλιθέα στο β` μέρος ήταν απειλητική με τον Μαρουκάκη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κατσικογάννης του συνδέσμου Ηπείρου. Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Αποστολίδης, Παγώνης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Κοτίτσας, Εν Ντιαγιέ, Ντόσης 65` Χλωρός, Ντος Σάντος 86` Μπρατσιάνι, Ντουτσαρίδης, Πάτο 76` Τάσιτς, Μαραγκός.

Καλλιθέα: Μιχελής, Μουσταφίδης 88` Θεολόγου, Χριστοφιλέας, Φαγιέ 46` Ματσούκας, Μαρουκάκης, Αρβανίτης, Ντακόλ, Πίκολο, Κατσικογιάννης 69` Καλτσάς, Σταύρου, Ατματζίδης.

 

Προηγούμενο άρθρο

Καυγάς συνδικαλιστών στην άδεια πλατεία

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΗ 2013