Dark Mode Light Mode

Σήμερα ο ΑΟΚ με Νίκη Βόλου στις 16.00

Δεν παίζουν Κοτίτσας, Ντουτσαρίδης, Μαραγκός και ερωτηματικό ο Ντος Σάντος

 

Σήμερα στις 16.00 ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FootBall League.

Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο μετά την ήττα στη Φυλή από το Θρασύβουλο.

Χθες το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας και τα προβλήματα απουσιών πάλι δε λείπουν από την ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει τον τραυματία Κοτίτσα και τους δυο τιμωρημένους Μαραγκό, Ντουτσαρίδη.

Επίσης ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Βραζιλιάνου Ντος Σάντος που δηλώνει τραυματίας αλλά μάλλον το πρόβλημα είναι άλλο και έχει να κάνει με το οικονομικό.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Αποστολίδης θα είναι ο τερματοφύλακας. Δεξιά στην άμυνα ο Παγώνης και αριστερά ο Καλαγκάνης. Δυο στόπερ ο Κάργας με τον Τριποτσέρη που θα είναι και ο αρχηγός της ομάδας. Στη μεσαία γραμμή επανέρχεται ο Τάσιτς κόντρα στην προηγούμενη του ομάδα ενώ μάλλον ο Γελαδάρης θα είναι ο δεύτερος αμυντικός μέσος.

Ο Ουσμάν Μπάρι θα είναι ελεύθερος στον κάθετο άξονα. Στην επίθεση επανέρχεται ο Εν Ντιαγιέ μετά από την απουσία κόντρα στο Θρασύβουλο. Απουσία που στοίχησε σε μεγάλο βαθμό, στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Στα πλάγια θα εξαρτηθούν πολλά από τα αν παίξει η όχι ο Ντος Σάντος. Αυτοί που διεκδικούν θέση είναι ο Ντόσης, ο Πλιάγκας και ο Χλωρός.

Σίγουρα στους 18 θα είναι ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος που έκανε ντεμπούτο στο ματς με το Θρασύβουλο και τα πήγε καλά στο διάστημα που αγωνίστηκε. Δεν αποκλείουμε να χρησιμοποιηθεί, ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ακόμη υπολογίζονται ο Πακάλτσης και ο Μπρατσιάνη.

*Χωρίς δυο βασικούς η Νίκη Βόλου

Η αποστολή της Νίκης Βόλου βρίσκεται από χθες στην Καβάλα. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Χατζάρας αντιμετωπίζει δυο προβλήματα. Συγκεκριμένα δεν υπολογίζει τον τραυματία Άλαν Λαλίν και τον τιμωρημένο Τάσο Κυριάκο.

Στο ρόστερ της Νίκης Βόλου υπάρχουν και δυο ποδοσφαιριστές από την Καβάλα, που όμως δε φόρεσαν τη φανέλα του ΑΟΚ. Πρόκειται για τον Χάρη Παπά και τον Νίκο Πουρτουλίδη. Ο πρώτος από τον Ορφέα Ελευθερούπολης ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα που έφτασε μέχρι τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αλλά και στο εξωτερικό με το Μόναχο 1860. Ο Νίκος Πουρτουλίδης ξεκίνησε από τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης πριν κάνει το μεγάλο άλμα για την ΑΕΚ. Αγωνίστηκε στη συνέχεια σε αρκετές ομάδες επί Ελληνικού εδάφους( Θρασύβουλος, Αστέρας Τρίπολης, Ηλυσιακός, Καλαμάτα, Πιερικός). Η Νίκη Βόλου προέρχεται από ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Καλλονή. Ο Χατζάρας χρησιμοποίησε την εξής ενδεκάδα: Βούρας, Ριζογιάννης, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Χατζής, Πουρτουλίδης, Σκούφαλης, Παππάς, Κυριάκος, Φλίγκος.

Ο Τάντιτς και ο Ουέλιγκτον έπαιξαν ως αλλαγές.

Η Νίκη Βόλου έχει 38 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση.

*Τι έγινε στο ματς του Α` γύρου

Ο ΑΟΚ είχε πετύχει μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Νίκης Βόλου με 2-0 στο ματς του πρώτου γύρου, όπου είχε προπονητή τότε τον Κώστα Βασιλακάκη. Στο 26` με προσωπική ενέργεια ο Πλιάγκας είχε κάνει το 0-1 και στο 82` ο Ντιέ με φάουλ είχε κλείσει το σκορ σε 0-2.

Ο Τάντιτς είχε παίξει ως αντίπαλος του ΑΟΚ. οι συνθέσεις των δυο ομάδων στο ματς του Α` γύρου.

Νίκη Βόλου: Καρακούτσης, Ψαριανός, Μήτσης 31` Ουέλιγκτον, Σαμαράς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Τάσιτς 75` Γιάκομπ, Πουρτουλίδης, Τάντιτς, Κυριάκος, Φλίγκος 72` Σκούφαλης.

ΑΟΚ: Αποστολίδης, Τριποτσέρης, Παγώνης, Γελαδάρης, Μαραγκός, Ντιέ, Ντος Σάντος 75` Αναστασόπουλος, Μοκάκε 90` Ποσίνκοβιτς, Μπρατσιάνη, Ενσαλίβα, Πλιάγκας 60` Χλωρός.

*Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 27ης αγωνιστικής:

15:00 (Δημοτικό Γιαννιτσών) Αναγέννηση Γιαννιτσών – Αναγέννηση Επανομής (Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), Λιώλιας (Έβρου), Βασιλόπουλος (Έβρου))

 

15:00 (Εθνικό Στάδιο Μεγάρων) Βύζας – Θρασύβουλος (Ανδρονικίδης (Πειραιά), Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Πολυχρονίδης (Ανατολικής Αττικής))

15:00 (Δόξας) Δόξα Δράμας – Απόλλων Σμύρνης (Γιαννουλάκης (Χανίων), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Γούτας (Χαλκιδικής))

15:00 (Δημοτικό Σερρών) Εθνικός Γαζώρου – Λάρισα (Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Πάτσιας (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας))

15:00 (Παναιτωλικού) Παναιτωλικός – Καλλιθέα (Κωνσταντάκης (Αχαϊας), Μεσσήνης (Αχαϊας), Λάμιας (Μεσσηνίας))

15:00 (Αγυιάς) Παναχαϊκή – Φωκικός (Σφακιανάκης (Αθηνών), Απτόσογλου (Αθηνών), Σφυρής (Ηλείας))

15:00 (1ο ΟΑΚΑ Κατερίνης) Πιερικός – Ηρακλής Ψαχνών (Βαλιώτης (Λάρισας), Πετρόπουλος (Θεσσαλίας), Κουρέντας (Τρικάλων))

16:00 «Ανθή Καραγιάννη» (ΟΤΕ TV) Καβάλα – Νίκη Βόλου (Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Αργυρός (Αθηνών), Κοσμάς (Αθηνών))

16:00 (Πανθεσσαλικό) Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός (Τοπούζης (Θράκης), Χαρίτσης (Θράκης), Χοτσκόγλου (Θράκης))

19:00 (Καυτατζόγλειο) (ΟΤΕ TV) Ηρακλής – Εργοτέλης (Τίκας (Ευρυτανίας), Βαφειάδης (Καρδίτσας), Λάζρης (Καβάλας))

 

Προηγούμενο άρθρο

Βασίλης Λεμονίδης: «Η φωνή του συλλόγου είναι παντού»

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΗ 2013