Dark Mode Light Mode
Παράδοση καλών συναυλιών δημιουργεί η Ευανθία Ρεμπούτσικα
Σήμερα ο ΑΟΚ φιλικό με Εθνικό Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ισπυρλίδης στους 93,7: « Όποιος και να είναι στον όμιλο μας, θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση»
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

Σήμερα ο ΑΟΚ φιλικό με Εθνικό Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ισπυρλίδης στους 93,7: « Όποιος και να είναι στον όμιλο μας, θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση»

Ο προπονητής του ΑΟΚ Γιάννης Ισπυρλίδης έκανε δηλώσεις στους 93, 7 για το τουρνουά της Ελευθερούπολης αλλά και για την πιθανή συμμετοχή του Αρη στη Γ` Εθνική.
Τόνισε ότι ο ΑΟΚ θα διεκδικήσει την άνοδο, με οποιονδήποτε αντίπαλο στον όμιλο.
Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε.
Ερώτηση: Θέλουμε την άποψη σας για τα δυο πρόσωπα που έδειξε ο ΑΟΚ, το ένα με τον Ορφέα και το άλλο με το Βυζάντιο;
Απάντηση: Κάνουμε δοκιμές σε αυτά τα παιχνίδια, προκειμένου να βρούμε τη χημεία της ομάδας. Το πρώτο παιχνίδι ήταν καλύτερο. Στο δεύτερο παιχνίδι έπαιξε ρόλο και ο αντίπαλος. Δημιουργήθηκε εκνευρισμός, δεν ήταν καλό παιχνίδι.
Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να πούμε να η πρώτη ενδεκάδα, ήταν καλύτερη από τη δεύτερη. Ίσως η χημεία της πρώτης ενδεκάδας να ήταν καλύτερη, ίσως και ο αντίπαλος να έπαιξε πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε τόσο εκνευρισμός.
Το πρώτο παιχνίδι ήταν καλύτερο από το δεύτερο. Ακόμη όμως είμαστε σε δοκιμαστικό στάδιο. Δεν μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα με πλήρη εικόνα.
Ερώτηση: Πάντως η εμφάνιση ήταν σαφώς βελτιωμένη, σε σχέση με το φιλικό της Πέρνης.
Απάντηση: Ηταν καλύτερη με τον Ορφέα, που εκτός από δυο ευκαιρίες που μας δημιούργησε ο αντίπαλος εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα τέρματα.
Αν δείτε τα φιλικά με την Πέρνη αλλά και με τον Αγροτικό Αστέρα, δοκιμάζονται παίκτες σε διάφορες θέσεις για να βρούμε τη χημεία.
Δεν μπορούμε να βγάλουμε εύκολα συμπεράσματα. Πάντως με τον Ορφέα, ήταν το καλύτερο μας ημίχρονο μέχρι τώρα.
Ερώτηση: Θα γίνει άλλη μεταγραφή;
Απάντηση: Αυτό είναι ανοιχτό. Αν προκύψει κάτι , το οποίο θα είναι και μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας και μας ικανοποιεί πλήρως, τότε μπορεί να γίνει μια μεταγραφή ακόμη.
Προς το παρών δεν υπάρχει κάτι, που είμαστε σε διαπραγμάτευση.
Ερώτηση: Με τον Παπαδημητρίου οριστικά ναυάγησε; Ηταν υποψήφιος για τον ΑΟΚ;
Απάντηση: Αυτό δε βγήκε από μας. Δεν ξέρω από πού βγήκε. Εμείς δεν ενδιαφερθήκαμε για τον Παπαδημητρίου.
Ερώτηση: Τελικά ο Αρης θα είναι καλό η κακό να συμμετέχει στη Γ` Εθνική; Χωρίς να ξέρουμε αυτή τη στιγμή πως θα είναι και τι παίκτες θα έχει.
Απάντηση: Πρέπει να δούμε καταρχήν σε ποιο όμιλο θα είναι ο Αρης. Αυτό είναι το ένα.
Σίγουρα ο Αρης είναι μια μεγάλη ομάδα. Είναι ένας πολύ σοβαρός και δυνατός αντίπαλος. Εμείς στον όμιλο μας θα έχουμε δυνατές ομάδες. Είναι ο Πανσερραϊκός, ίσως και η Δόξα Δράμας.
Οπότε θα δούμε που θα παίξει ο Αρης. Αν είναι στον όμιλο μας, θα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος.
Ερώτηση: Εχει εμπιστοσύνη όμως ο Γιάννης Ισπυρλίδης στην ομάδα του, στους παίκτες του;
Απάντηση: Απ` ότι φαίνεται έχουμε καλούς παίκτες.
Προσπαθούμε να κάνουμε μια καινούρια ομάδα. Οι παίκτες αυτοί τώρα γνωρίζονται μεταξύ τους.
Είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας αλλά έχουν γίνει παρά πολύ καλές και αξιόλογες μεταγραφές. Όποιος και να είναι στον όμιλο μας, εμείς θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση, για να βρεθούμε στην επόμενη κατηγορία.
*Σήμερα ο ΑΟΚ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης
Συνέχεια των φιλικών για τον ΑΟΚ, που αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Ο αντίπαλος θα συμμετέχει στον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής. Το ματς θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.
Ο Παππάς και ο Κοσμίδης είναι καλύτερα, προπονήθηκαν χθες το απόγευμα και ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι.

 
Γιάννης Τζήμας στους 93, 7: « Υποσχόμαστε τρομερή διάθεση»

Τις πρώτες δηλώσεις για τη νέα περίοδο, έκανε στους 93, 7, ο προπονητής της Ενωσης, Γιάννης Τζήμας. Ο Θεσσαλός τεχνικός υποστήριξε ότι η ομάδα του, θα προσπαθήσει και φέτος να παίξει ένα ελκυστικό μπάσκετ ενώ τόνισε ότι στην κορυφή θα γίνει ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η συνέντευξη.
Ερώτηση: Πως αφήσαμε την Ενωση και πως τη βρίσκουμε;
Απάντηση: Μετά από 3- 4μήνες βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση που ήμασταν και στις 10 Μαϊου, όταν τελείωσε το πρωτάθλημα της Α2.
\Ένα αρκετά μπερδεμένο καλοκαίρι για μας. Μια απόφαση της διοίκησης του κ. Παπακωνσταντίνου να κάνουμε μια ομάδα για την Α2 η οποία θέλει να επιστρέψει, θέλει να διεκδικήσει. Προσπάθεια να διατηρήσουμε το βασικό κορμό της ομάδας, που πραγματικά αγαπήθηκε από τον κόσμο. Δίψασαν για την επιτυχία, έπαιξαν τραυματίες. Έγιναν δυο καλές μεταγραφές , του Χαρισμίδη και του Καράμπουλα.
Είναι δυο παιδιά που ξέρουν την κατηγορία και μπορούν να μας δώσουν λύσεις πρωταθλητισμού. Κάποιες αποφάσεις όσον αφορά την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, δε μπορούν να μας είναι αδιάφορες.
Ερώτηση: Θα πρέπει να περιμένουμε και τις εξελίξεις για την Α1; Μέχρι πότε;
Απάντηση: Είναι μια απόφαση διοικητική του κ. Παπακωνσταντίνου. Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε πρόεδρος θα θέλει η ομάδα του να είναι στην Α1.
Οποιαδήποτε πόλη θα θέλει να είναι στην Α1. Σε όλα υπάρχουν κάποια χρονικά όρια. Νομίζω ότι αν διαβάζουμε σωστή, την Πέμπτη υπάρχει μια εξέλιξη στην ΕΕΑ, με τις αδειοδοτήσεις.
Δεν ξέρω αν θα είναι τελεσίδικο η αν υπάρχει μορφή παράτασης. Αν έχουμε παράταση, για μας θα είναι δύσκολο, να χαθεί και άλλος χρόνος. Εμείς ήδη καθυστερήσαμε τις προπονήσεις, 2-3 μέρες.
Χάσαμε λίγο τον ειρμό μας, τη σκέψη μας και τον προγραμματισμό μας, με την όλη ιστορία γύρω από την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο.
Σήμερα πρέπει να πούμε ότι είμαστε στην Α2 και ξεκινάμε την προετοιμασία μας γι` αυτό. Η Α2 θα είναι ένα άκρως εντυπωσιακό πρωτάθλημα, πολύ καλύτερο στην κορυφή, από την προηγούμενη χρονιά. Νομίζω ότι 5-6 ομάδες είναι αυτή τη στιγμή σε επίπεδο πρωταθλητισμού με πάρα πολλά χρήματα και ισχυρό ρόστερ.
Ερώτηση: Ο Αρκαδικός έχει μπει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι.
Απάντηση: Ναι ο Αρκαδικός έχει φτιάξει πραγματικά, μια πεντάδα Α1.
Πήρε τους δυο καλούς του Κοροίβου, τον Καρύδα και τον Νοέα. Πήρε παίκτες από την Α1, πήρε τον Τζόρτζεβιτς και τον Καλλινικίδη.
Επίσης το Ψυχικό είναι μια ομάδα που ενισχύεται σιγά- σιγά. Η Λευκάδα έχει ένα πανάκριβο ρόστερ για τα δεδομένα της Α2, με καλούς παίκτες.
Ο Εθνικός πήρε 2-3 παίκτες από την ΑΕΚ. Ο ΟΦΗ είναι μια σταθερή αξία.
Ερώτηση: Το μήνυμα που θέλει να στείλει ο Γιάννης Τζήμας;
Απάντηση: Ξεκινάμε με κάποια μικρά προβλήματα.
Ο Καραποστόλου έκανε μια επέμβαση το καλοκαίρι στο γόνατο του και είναι ακόμη σε στάδιο αποθεραπείας. Ο Κριστέφσκι είναι με την Εθνική Σκοπιών.
Μπορούμε να υποσχεθούμε τρομερή διάθεση όπως και πέρσι. Σίγουρα θα έχουμε σε κάθε αγώνα μεγάλο πάθος και μεγάλη θέληση για νίκη. Θέλουμε να παίξουμε πολύ καλό μπάσκετ και να συνεχίσουμε αυτό που προσφέραμε την προηγούμενη περίοδο.
Είπαν όλοι ότι η Καβάλα του Β` γύρου ήταν η καλύτερη ομάδα και έπαιξε το ποιο ποιοτικό μπάσκετ.
Μέσα από αυτή την ποιότητα, τις καλές σχέσεις, τον κόσμο που θέλουμε να φέρουμε στο γήπεδο, να έρθει αυτό που θέλουμε όλοι μας. Ολοι μαζί θα πάμε να το παλέψουμε.
Ερώτηση: Τι δεν εύχεται ο προπονητής της Ενωσης;
Απάντηση: Εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς. Η Α2 είναι μια κατηγορία, που δεν σου επιτρέπει να κάνεις αλλαγές στο ρόστερ στη διάρκεια. Με αυτούς που ξεκινάς, αυτός είσαι.
Η υγεία για μας είναι πολύ σημαντικό. Αν υπάρχει υγεία, θα πάμε πολύ καλά.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Παράδοση καλών συναυλιών δημιουργεί η Ευανθία Ρεμπούτσικα

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014