Dark Mode Light Mode
Κλείνει το σχολείο της Πέρνης - Διαμαρτύρονται οι γονείς
Σήμερα ο καταρτισμός των ομίλων και η κλήρωση της Γ` Εθνικής – Παίζονται δυο θέσεις στον 1ο όμιλο
Σεισμοί στη Λήμνο,ασθητοί στην Καβάλα

Σήμερα ο καταρτισμός των ομίλων και η κλήρωση της Γ` Εθνικής – Παίζονται δυο θέσεις στον 1ο όμιλο

Πραγματοποιείται αύριο το μεσημέρι η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής, στους 4 ομίλους, για τη σεζόν 2014-2015.
Πριν θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων.
Πριν την κλήρωση θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή και θα αποφασίσει για τον καταρτισμό των ομίλων. Δεν είναι τίποτα σίγουρο και οι ομάδες του νομού μας, θέλουν να αποφύγουν την Καστοριά και τη Θύελλα Φιλώτα, που σύμφωνα με δημοσιεύματα θα είναι στον 1ο όμιλο. Επίσης στον 1ο όμιλο, φαίνεται ότι τελικά δε θα γλυτώσουμε τον Αρη Θεσσαλονίκης.
Οι σίγουρες ομάδες εκτός απροόπτου είναι: Αρης Θεσσαλονίκης, Ηρακλής Αμπελοκήπων, Καμπανιακός Χαλάστρας, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός, ΑΟΚ, Αρης Ακροποτάμου, Ορφέας Ελευθερούπολης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Εθνικός Νέου Αγιονερίου, Έβρος Σουφλίου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλων Αρναίας.
Αν δεν έρθουν στον όμιλο μας, η Καστοριά και η Θύελλα Φιλώτα, τότε θα έρθουν τα Λευκάδα Νάουσας και η Ενωση Αποστόλου Παύλου.
Θα είναι καλό να μην είναι Καστοριά και Θύελλα αφού τα δυο αυτά ταξίδια θα είναι πολυέξοδα. Για όλες τις ομάδες από τον Έβρο μέχρι και την Καβάλα.

*Δηλώσεις Γιώργου Μαλλιαρού στους 93, 7 για τα διαρκείας
Ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος και υπεύθυνος για τα διαρκείας Γιώργος Μαλλιαρός, έκανε χθες δηλώσεις στους 93,7, για τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΟΚ για τη σεζόν 2013-2014.
Τόνισε αναλυτικά: « Τα διαρκείας είναι μια οικονομική ενίσχυση και το όπλο αυτή τη στιγμή για την επιτροπή, τους παλαίμαχους, αυτή τη στιγμή πάει… μέτρια.
Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί, να φτάσουμε τα διαρκείας στα 1.500. Μέχρι τώρα κοντεύουμε τα 500. Έχουμε εισπράξει γύρω στα 500. Θα έλεγα ότι έλειπε ο κόσμος το μήνα Αύγουστο και αυτό ήταν ο ένας λόγος που δεν πήγαμε πιο καλά. Υπήρχε μια χαλαρότητα.
Το λέω και πάλι ότι για μας προέχει πάνω απ` όλα να πουλήσουμε τα διαρκείας για την καλή λειτουργία της ομάδας. Εξαρτάται και από τα διαρκείας, η πορεία της ομάδας. Το οικονομικό είναι βασικό».
Ο Γιώργος Μαλλιαρός δεν έκρυψε ότι είναι δύσκολο από τα 500 να πάνε πλέον τα διαρκείας στα 1500: « Είναι δύσκολο. Το τονίζω όμως ότι είναι οικονομική βοήθεια. Δεν είναι μόνο να το πάρει κάποιος φίλαθλος και να έρθει στο γήπεδο. Τώρα προσπαθούμε να στήσουμε την ομάδα, που είναι λαϊκής βάσης. Φυσικά κοιτάμε το πόρτα- πόρτα. Πρέπει να βγούμε… πόρτα- πόρτα. Το αν θα πάρει παράταση η έναρξη πρωταθλήματος, θα είναι καλό για τα διαρκείας.
Θα υπάρχει μεγαλύτερος χρόνος. Το περίπτερο στην πλατεία Καπνεργάτη δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Πιστεύω ότι εντός των ημερών θα λειτουργήσει, γιατί είναι και σε κεντρικό σημείο της πόλης».
Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές με τους επιχειρηματίες της πόλης και του νομού, για την οικονομική στήριξη. Απάντηση έως εξής: « Έχει γίνει ο πρώτος κύκλος και συνεχίζουμε με άλλες επαφές».
Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Στέλιος Κατρακυλάκης περισσότερο για το χάρτη της Γ` Εθνικής. Αναλυτικά οι χθεσινές δηλώσεις του: « Για να κλείσουμε το θέμα με τα διαρκείας, ήδη υπάρχουν δυο συνεργεία με δικούς μας ανθρώπους των παλαιμάχων και της διοικούσας επιτροπής, τα οποία γυρνάνε στην αγορά και στα καταστήματα. Προσπαθούμε να προωθήσουμε χέρι με χέρι τα διαρκείας. Η δύναμη μας είναι τα διαρκείας και οι διαφημίσεις. Εάν δε μπορέσουμε να έχουμε ανταπόκριση από τον κόσμο, θα έχουμε δυσκολίες στην κάλυψη του μπάτζετ που κάναμε και που από μόνο του, μιλάει για πρωταθλητισμό.
Ανεξάρτητα ποιες ομάδες θα είναι στον όμιλο μας.
Ο όμιλος πιστεύω ότι θα αλλάξει. Δε μπορώ να πω, με βεβαιότητα ότι θα είναι η δε θα είναι ο Αρης. Πάντως έχω την αίσθηση ότι ο Αρης τελικά θα είναι στον 1ο όμιλο.
Επειδή υπάρχει μια έγγραφή διαμαρτυρία του ΑΟΚ μέσω της ΕΠΣΚ αλλά και των κυρίων Ευσταθιάδη και Σουφλέρη, αύριο(σήμερα) πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος θα υπάρχει η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής που θα αποφασίσει για το χάρτη. Επίσης υπάρχουν διαμαρτυρίες από την ΕΠΣ Έβρου και την ΕΠΣ Δράμας.
Ευελπιστούμε ότι μετά από αυτές τις παρεμβάσεις, θα αποφύγουμε τα δυο μακρινά ταξίδια σε Φλώρινα και Καστοριά. Ο Αρης μάλλον θα είναι στο δικό μας, όμιλο. Πριν την κλήρωση θα έχουν έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με θέμα την κατάρτιση των ομίλων. Μετά θα γίνει η κλήρωση».
Ο Στέλιος Κατρακυλάκης είπε ότι δεν υπάρχει κάτι νεώτερο, όσον αφορά το θέμα μιας ακόμη μεταγραφής, αφού νιώθουνε με δεμένα τα χέρια, λόγω των διαρκείας και δε θέλουν να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το άνοιγμα.

Προηγούμενο άρθρο

Κλείνει το σχολείο της Πέρνης - Διαμαρτύρονται οι γονείς

Επόμενο άρθρο

Σεισμοί στη Λήμνο,ασθητοί στην Καβάλα