Dark Mode Light Mode
Αγνοούμενος άνδρας στη Θάσο
Σήμερα τελικός με Βατανιακό στις 6 το απόγευμα – Μόνο νίκη βλέπει ο ΑΟΚ
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Σήμερα τελικός με Βατανιακό στις 6 το απόγευμα – Μόνο νίκη βλέπει ο ΑΟΚ

Σήμερα ο ΑΟΚ δίνει έναν τελικό παραμονής, με αντίπαλο τον Βατανιακό, που έχει τον ίδιο στόχο. Το παιχνίδι δεν έχει γυρισμό, αφού μετά ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το πρωί.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Μιχάλης Ιορδανίδης δοκίμασε τη βασική ενδεκάδα, που σκέφτεται να παρατάξει στη σημερινή αναμέτρηση.

Ο Γιαννίκογλου θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας. Δεξιά στην άμυνα ο Παπαργυρίου και αριστερά ο Βαλεριάνος. Δυο στόπερ ο Γκαρακλίδης και ο Ντουτσαρίδης.

Στη μεσαία γραμμή, δυο ανασταλτικοί, ο Ντομί και ο Καρλόπουλος. Μπροστά από αυτούς, ελεύθερος στον κάθετο άξονα ο Πέδρο Αρτσε. Στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής ο Πάλλας(δεξιά) και ο Κουρέλλας(αριστερά). Ο Καπνίδης θα είναι στη θέση του σέντερ φορ.

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Δρίτας, Μαυρίδης, Ρασίντ, Τιγγιρίδης, Κυγάης. Στην αποστολή ενδεχομένως να είναι και ο Μάριος Αλεξανδρής.

Δεν είναι απόλυτα έτοιμοι ο Χόρτσας και ο Πόπτσης, που μάλλον θα επανέλθουν στο ματς του Βόλου με τη Νίκη. Επίσης τιμωρημένοι είναι ο Ρεβυθόπουλος και ο Καζαντζίδης.

Το ματς ξεκινάει στις 6 το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη». Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό. Οι παίκτες πληρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης και φυσικά οι πάντες θέλουν να επανέλθουν στις νίκες.

Ο Βατανιακός έρχεται ενισχυμένος με τις μεταγραφές που έκανε την τελευταία στιγμή. Ο Λάζαρος Χαριτωνίδης είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα.

Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Γιαπιτζής που δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Ζάκυνθο, λόγω τιμωρίας.

Στο ματς με την Ζάκυνθο ο προπονητής του Βατανιακού παρέταξε την εξής ενδεκάδα:

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Κουδούνας, Κολαξίδης, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Ποτουρίδης, Βουτσιάς (90+2 Χαρίσης), Εμμανουήλ, Εμβούε (78′ Μπουζούκης), Μίλιτς (63′ Γιαξής), Τροΐρης, Λαζαρίδης.

Ο Βουτσιάς έκανε προπονήσεις με τον ΑΟΚ αλλά τελικά από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να κάνει μεταγραφές, κατέληξε στον Βατανιακό, προερχόμενος από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Ο Αλεξίου που έπαιξε για 6 μήνες στον ΑΟΚ, δεν έχει παίξει ακόμη.

*Τι έγινε στο ματς του Α` Γύρου

Ο ΑΟΚ είχε τσιμπήσει το βαθμό στις καθυστερήσεις στο ματς με τον Βατανιακό, στην Κατερίνη. Ο Αλεξίου είχε ισοφαρίσει το γκολ του Κυπαρίσση. Τώρα ο Αλεξίου ανήκει στο ρόστερ του Βατανιακού. Επίσης από τους παίκτες που είχαν παίξει στον Α` γύρο, δεν παίζει τώρα στον ΑΟΚ, ο Σάκης Πρίττας.

Είχε αγωνιστεί από το 66` και μετά με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Χόρτσα με 2η κίτρινη κάρτα. Ο Αρτσε είχε χάσει πέναλτι και την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του ΑΟΚ, που τότε είχε στον πάγκο της τον Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Το φιλμ του αγώνα.

66` Κόκκινη κάρτα ο Χόρτσας

70` Τετ α τετ ο Νταντάμης για να σώσει ο Γιαννίκογλου

80` Σουτ του Γιαννούλη, ο Γιαννίκογλου σε μια εξαιρετική απόκρουση

81` Με προβολή ο Κυπαρίσσης το 1-0 μετά από σέντρα του Γιαννούλη

95` Με προβολή ο Αλεξίου το 1-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Βατανιακός: Βλάχος, Κολαξίδης, Νταντάμης, Κωτσιόπουλος, Γιαπιτζής, Λαζαρίδης, Κουλίδης, Ποτουρίδης 72` Κυπαρίσσης, Ζαγοριανός 87` Μπουζούκης, Γιαξής 64` Κατσαρός, Γιαννούλης.

ΑΟΚ: Γιαννίκογλου, Ρεβυθόπουλος 65` Καζαντζίδης, Παπαργυρίου, Πόπτσης, Χόρτσας, Πρίττας 75` Μαυρίδης, Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Αρτσε, Καπνίδης 46` Κουρέλλας, Αλεξίου.

 

*Οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές και οι βοηθοί της 20ης «στροφής» του πρωταθλήματος της Football League. Το σημερινό παιχνίδι του ΑΟΚ, θα σφυρίξει ο Αγγελακόπουλος από την Καρδίτσα.

 

Αναλυτικά:

 

Βόρειος όμιλος

Παρασκευή 14/2

Καβάλα – Βατανιακός (18:00 OTE TV)

Διαιτητής: Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Βαφειάδης, Διπλάρης (Καρδίτσας)

 

Κυριακή 16/2-15.00

Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας

Διαιτητής: Τερετίδης (Καβάλας)

Βοηθοί: Λάζαρης (Καβάλας), Πεντζερετζής (Κιλκίς)

 

Εθνικός Γαζώρου – Αναγέννηση Γιαννιτσών

Διαιτητής: Μάστακας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Περικλείδης, Τσαγγάρη (Μακεδονίας)

 

Τύρναβος – Αιγινιακός

Διαιτητής: Κιοτζένης (Καβάλας)

Βοηθοί: Ναλμπάντης, Λιώλιας (Κιλκίς)

 

Δόξα Δράμας – Ηρακλής

Διαιτητής: Κοεμτζίδης (Πιερίας)

Βοηθοί: Κύφος, Καραμπούλας (Πιερίας)

 

Ζάκυνθος – Νίκη Βόλου

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Ανατ. Αττικής)

Βοηθοί: Τζαφόλιας, Λάμπρου (Ανατ. Αττικής)

 

Δευτέρα 17/2

Κέρκυρα – Απόλλων 1926 (16:00 OTE TV)

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Αγνοούμενος άνδρας στη Θάσο

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014