Dark Mode Light Mode
Εξόρμηση για την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος
Σήμερα φιλικό με Βυζάντιο – Κυριακή στις 15.00 παίζει ο ΑΟΚ στη Νίκη Βόλου
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Σήμερα φιλικό με Βυζάντιο – Κυριακή στις 15.00 παίζει ο ΑΟΚ στη Νίκη Βόλου

Ο ΑΟΚ δίνει σήμερα το μεσημέρι φιλικό παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Χθες το πρωί η προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Χαλκερού, με αρκετές απουσίες.

Ο Χόρτσας και ο Πόπτσης ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και ίσως σήμερα στο φιλικό με το Βυζάντιο, δοκιμάσουν να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Τραυματίες είναι ο Ντουτσαρίδης και ο Γιαννίκογλου. Ο πρώτος πάντως δεν θα παίξει στο ματς πρωταθλήματος που έρχεται, αφού θα εκτίσει την ποινή του. Ο δεύτερος θα είναι και πάλι ο βασικός τερματοφύλακας, αφού η κατάσταση του, δεν εμπνέει ανησυχίες.

Ο Ιορδανίδης αντιμετωπίζει και πάλι προβλήματα, ενώ με το Βυζάντιο θα δοκιμάσει κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του, για το ματς με τη Νίκη Βόλου.

Κυρίως πονοκεφαλιάζεται για την άμυνα, όπου περιμένει να δει αν μπορούν να παίξουν ο Πόπτσης και ο Χόρτσας, με δεδομένη την απουσία του Γκαρακλίδη και του Ντουτσαρίδη. Το πρόβλημα είναι στο κέντρο της άμυνας. Εκεί ίσως χρειαστεί να πειραματιστεί, ανάλογα με τους ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεση του.

 

Το Βυζάντιο δεν παίζει την Κυριακή, αφού η κατηγορία έχει ρεπό. Είναι ευκαιρία για τον Στέλιο Κατρακυλάκη, να «ενσωματώσει» στην ενδεκάδα τον Ζαγοριανό, που θα ντεμπουτάρει στο επόμενο ματς πρωταθλήματος μέσα στο Αγιονέρι.

 

Προηγούμενο άρθρο

Εξόρμηση για την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014