Dark Mode Light Mode
Ικανοποιημένη η συντονιστική επιτροπή
Σε αναμονή ο Ερασιτέχνης, για επενδυτή της τελευταίας στιγμής; – Ξέσπασμα Ντίνου Κανάκη στους 93,7: « Όποιοι έχουν την έπαρση να διοικήσουν, ας έρθουν»
Επιμένει η ΔΕΠΑ

Σε αναμονή ο Ερασιτέχνης, για επενδυτή της τελευταίας στιγμής; – Ξέσπασμα Ντίνου Κανάκη στους 93,7: « Όποιοι έχουν την έπαρση να διοικήσουν, ας έρθουν»

Βγήκε έξω από τα ρούχα του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ντίνος Κανάκης. Σε χθεσινές δηλώσεις του, στους 93,7, τόνισε ότι δεν περίμενε την άρνηση των Παλαιμάχων του ΑΟΚ, να συμμετέχουν στο διοικητικό σχήμα. Επίσης άφησε αιχμές για ορισμένους, που θέλουν το κακό της ομάδας του ΑΟΚ.
Ο Ντίνος Κανάκης κάλεσε όλους όσους θέλουν να διοικήσουν, να το πουν παλικαρίσια, φορώντας παντελόνια.
Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε.
Ερώτηση: Τελικά τι έγινε με τους Παλαιμάχους; Το περιμένατε;
Απάντηση: Δεν το περιμέναμε, όπως δεν περιμέναμε πολλά άλλα. Δε μπορώ να καταλάβω; Η ομάδα είναι κανενός Κανάκη; Είναι κανενός Μεταξά;
Μου είπαν ότι δεν υπάρχει μια καλή σύμπνοια μεταξύ νέας και παλιάς διοίκησης των Παλαιμάχων. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια η ψέμα.
Ερώτηση: Γιατί δε βρίσκεται λύση; Τι γίνεται τελικά;
Απάντηση: Σε τι φταίει ο Ερασιτέχνης, που έφυγαν ο Λαζαρίδης και ο Αντωνίου;
Η αρχή και το τέλος ήταν αυτές οι δυο παραιτήσεις από το διοικητικό συμβούλιο. Δεν υπάρχει άλλη. Εμείς δεν είπαμε σε κανέναν, μην έρχεσαι.
Από πίσω, φωνάζουν και τσιρίζουν, ότι αν η ομάδα τραβήξει, θα έρθει άλλος να την πάρει. Αυτά τα λένε οι Καβαλιώτες. Πήγαν ο κ. Λαζαρίδης στο Κοκκινόχωμα και του είπαν: « Καλά δε ντρέπεσαι αφήνεις την ομάδα του χωριού σου και πας στην Καβάλα». Πολλά τέτοια, πολλά ακούσαμε.
Να μας πουν που σφάλαμε εμείς και ευχαρίστως να ζητήσουμε συγνώμη. Δεν ξέρω τι έγινε με τον κ. Κολλαρά. Δεν είχαμε καμία επαφή. Η κακία ορισμένων ανθρώπων για τον ΑΟΚ αλλά και για ορισμένα πρόσωπα που είναι μέσα στον ΑΟΚ, είναι τόσο μεγάλη που κάνουν μεγάλο κακό στην ομάδα.
Να βγουν και να πουν, φύγε Κανάκη από την ομάδα. Φύγε Λουπέλη από την ομάδα. Εμείς θα φεύγαμε.
Εμείς δε θέλουμε την ομάδα, γιατί δεν έχουμε λεφτά. Το είπαμε αυτό από πρόπερσι. Το έχουμε πει επανειλημμένως. Εμείς και στους Παλαιμάχους το είπαμε, ότι θα κάνουν κουμάντο αυτοί που θα βάλουν χρήματα. Πως με ξένα λεφτά, θα κάνουμε εμείς κουμάντο;
Όταν λέμε, έρχεσαι και παίρνεις την ομάδα, εννοούμε, ότι αυτός που θα την πάρει θα κάνει και κουμάντο. Απλά θα υπάρχουν και 2 άτομα από τον Ερασιτέχνη, γιατί πρέπει να μπαίνουν οι υπογραφές.
Από τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα. Ας έρθει ένας ονομαστικά να μας πει, ότι θέλουμε εμείς να έχουμε το πρώτο χέρι. Από αυτές τις κακίες, έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Αυτά τα είχαμε και πριν περίπου 3 χρόνια, όπου κληθήκαμε να σώσουμε την ομάδα στη Δ` Εθνική.
Αν λίγο σκεφτούν οι Καβαλιώτες, τότε η ομάδα θα σωθεί. Να σωπάσουν και να μη λένε από πίσω πράγματα, που δεν ισχύουν.
Ερώτηση: Δεν μπορείτε να κάνετε μια κίνηση, να επισκεφτείτε παράγοντες παλιούς, όπως ο Παπαϊωάννου, ο Καραγιάννης, ο Λαμπαδίτης, ο Καραμπουρνιώτης κτλ ; Μήπως μπορέσουν και βοηθήσουν στην όλη κατάσταση;
Απάντηση: Έχω μιλήσει με τον κ. Παπαιωάννου, με τον κ. Παπαδόπουλο, με τον κ. Μαντζαρόπουλο, με τον κ. Καραμπουρνιώτη.
Υπάρχει μια κατάσταση που την έχω κάνει εδώ και ένα μήνα. Μέχρι τώρα, υπήρχαν αυτοί οι επενδυτές. Τι να μιλήσω; Τι να πω;
Έχουμε κάνει λίστα για να βάλουμε χρήματα, για να ξεκινήσουμε την ομάδα. Ότι μπορεί ο καθένας. Καλώς η κακώς, το θέλουν δεν το θέλουν, μας μισούν δεν μας μισούν, εμείς θα την προχωρήσουμε.
Προχωράμε. Αν βρεθεί αύριο ένας άνθρωπος με λίγο μυαλό και έρθει μετά από αυτά που λέμε, γιατί να προχωρήσουμε εμείς;
Ερώτηση: Ποιοι ήταν οι λόγοι της παραίτησης του κ. Νάνου;
Απάντηση: Ούτε και αυτό το περίμενα από τον Κώστα. Με τον Κώστα προσπαθήσαμε πολύ. Είμαι λίγο οξύθυμος και πολλές φορές φωνάζω μέσα στο συμβούλιο.
Αν αυτό το παρεξηγούν, τότε με γεια τους, με χαρά τους.
Δεν μας είπε τίποτα. Σηκώθηκε και έφυγε από το συμβούλιο. Είπε πάω να κάνω μια βόλτα. Η βόλτα μόνο ήταν… μακρινή. Δεν ξέρω τους λόγους.
Ούτε ο κ. Τσάκας θέλει να κάνει κακό, ούτε κανένας. Υπάρχουν ορισμένες σκέψεις στο μυαλό μας.
Όποιοι έχουν την έπαρση να διοικήσουν, ας έρθουν. Να φύγουμε και εμείς αύριο. Το θέμα είναι να μη χαθεί ο ΑΟΚ. Ούτε τα γραφεία, ούτε ο ΑΟΚ. Ας έρθουν, αλλά να έρθουν παλικαρίσια, φορώντας παντελόνια, τα παλιά η τα καινούρια και να πουν ότι εμείς ερχόμαστε εδώ. Που είναι; Μεταφέρονται ορισμένα πράγματα, που δεν είναι σωστά. Κάθε μέρα, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ακόμη και εγώ, είναι κακό να βγαίνουμε και να λέμε συνέχεια για τον ΑΟΚ. Λίγο να σταματήσουμε τα λόγια.
Έρχονται και φεύγουν; Τι τους πείραξε ο ΑΟΚ;
Ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να έχουμε άλλες εξελίξεις το Σαββατοκύριακο;
Απάντηση: Αναμονή. Εμείς συζητάμε με ποδοσφαιριστές, όχι ακόμη με προπονητή.
Με τη καλή διάθεση όλων, μπορούμε να προχωρήσουμε.

Υπάρχει φως στο τούνελ;
Χθες τα σενάρια περί νέας επενδυτικής κίνησης, ήταν και πάλι υπαρκτά.
Προς αυτή την κατεύθυνση, κινούνται μέλη των Παλαιμάχων, που προσπαθούν να προσεγγίσουν ενδιαφερόμενους επενδυτές. Το πιθανότερο είναι να έχουν κάνει κάποιες επαφές και συζητήσεις. Όλα όμως είναι ρευστά.
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, βρισκόταν σε αναμονή. Βέβαια το πλάνο του Ερασιτέχνη είναι έτοιμο, σε περίπτωση που δε βρεθεί κάτι της τελευταίας στιγμής.
Στη διοικούσα επιτροπή δεν αποκλείεται να συμμετάσχουν μεμονωμένα και μέλη του διοικητικού συμβουλίου των Παλαιμάχων. Αυτό έχει άλλωστε διευκρινιστεί στις δηλώσεις του προέδρου Σίμου Ανθουλάκη, ότι δηλαδή δεν απαγορεύεται σε κανέναν μεμονωμένα να βοηθήσει.

Συνέντευξη τύπου ο Ευσταθιάδης για τον ΑΟΚ
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Μπάμπης Ευσταθιάδης θα παραχωρήσει τη Δευτέρα και ώρα 13.00, συνέντευξη τύπου εφ όλης της ύλης.
Μεταξύ των άλλων θα αναφερθεί και στα τελευταία γεγονότα γύρω από τον ΑΟΚ.

Προηγούμενο άρθρο

Ικανοποιημένη η συντονιστική επιτροπή

Επόμενο άρθρο

Επιμένει η ΔΕΠΑ