Dark Mode Light Mode
Περί της κυρώσεως του σχεδίου Περιγιαλίου
Σε απεργία επ` αόριστο οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ – Ζητούνται άμεσες λύσεις στο οικονομικό
Ενωση: Ερωτηματικό ο Μιλόσεβιτς

Σε απεργία επ` αόριστο οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ – Ζητούνται άμεσες λύσεις στο οικονομικό

Χθες το πρωί οι παίκτες του ΑΟΚ προχώρησαν σε απεργία επ` αόριστο από τις προπονήσεις της ομάδας. Ηταν κάτι το αναμενόμενο, αφού τα χρήματα που τους οφείλονται δεν είναι λίγα.

Ο Κώστας Τσαλίκης μίλησε τους παίκτες στα αποδυτήρια αλλά δε βρέθηκε λύση. Η λύση είναι να πληρωθούν οι παίκτες.

Ένα 24ωρο μετά τη σπουδαία επιτυχία επί της Νίκης Βόλου, ο προβληματισμός μεγαλώνει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση. Αυτή τη στιγμή, δε φαίνεται κάτι θετικό στον ορίζοντα, όσον αφορά το οικονομικό. Οι παίκτες έκαναν μεγάλη υπομονή.

Είναι η ώρα που ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες τους. Πρώτος απ` όλους ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Τσοκτουρίδης.

*Ο Νίκος Παπαδόπουλος για την εμφάνιση του Γρηγόρη

Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος καταχειροκροτήθηκε μόλις έγινε αλλαγή στο ματς με τη Νίκη Βόλου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν ο δημιουργός του μοναδικού γκολ του ΑΟΚ.

Αγωνίστηκε για πρώτη φορά από την αρχή σε επίσημο παιχνίδι της επαγγελματικής ομάδας. Με το Θρασύβουλο αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Ερωτηθείς ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος για την εμφάνιση του Γρηγόρη, είπε τα εξής: « Ο Γρηγόρης και στο προηγούμενο παιχνίδι, ίσως να έπαιζε από την αρχή. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ταλέντο. Σίγουρα υστερεί σε φυσική κατάσταση. Φάνηκε αυτό μετά το 60 λεπτό. Εμπιστεύομαι αυτά τα παιδιά και θα τους δίνω ευκαιρίες. Όλα τα παιδιά θα παίξουν. Αυτό το είπα από την αρχή που είμαι εδώ,

Όποιος είναι καλός και τα δίνει όλα… παίζει».

*Μεγάλη η συμβολή του Τσιρονίδη

Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος αποκτήθηκε πριν από 3 χρόνια από τον Ναζιανζός της Νέας Καρβάλης. Τότε με μεγάλη επιμονή του Σάκη Τσιρονίδη, που παρακολουθούσε το νεαρό σε αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα η γειτονική Ξάνθη, ενδιαφερόταν άμεσα για τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της. Ο Παπαδόπουλος δεν είναι ο μοναδικός.

Ο Σάκης Τσιρονίδης έκανε μεγάλη προσπάθεια για να έρθουν στην Καβάλα και παίκτες εκτός νομού, που τώρα είναι επαγγελματίες. Μιλάμε για την ομάδα που αγωνίστηκε πέρσι στο Περιφερειακό αλλά και κάποιους που ήρθαν ακόμη από την Αθήνα. Σαφώς το αύριο στον ΑΟΚ είναι ελπιδοφόρο. Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά.

Η δουλειά στο σκάουτινγκ του Σάκη Τσιρονίδη άρχισε να φαίνεται σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

*Παγώνης: « Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο»

Ο Τάσος Παγώνης μιλώντας στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου και ζήτησε μεγαλύτερη συμπαράσταση από τον κόσμο της Καβάλας, στην προσπάθεια που γίνεται για την καλύτερη παρουσία της ομάδας. Επίσης χαρακτήρισε παλικάρια τους συμπαίκτες του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

«Μετά το ατυχές αποτέλεσμα που είχαμε με αντίπαλο το Θρασύβουλο, θέλαμε πάρα πολύ να επιστρέψουμε στις νίκες. Θα συμφωνήσω ότι κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Εμείς το πρώτο και η Νίκη Βόλου μας πίεσε στο δεύτερο. Αντέξαμε και κρατήσαμε αυτή τη νίκη. Πρώτη φορά βρίσκομαι σε μια ομάδα η οποία έχει τόσο καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Οι συμπαίκτες μου είναι όλοι παλικάρια. Θέλω να στηριχθεί περισσότερο αυτή η ομάδα. Περισσότερο από τον κόσμο. Να αφήσουνε τα σπίτια τους και να έρθουν στο γήπεδο. Μόνο να ενθαρρύνουν και όχι να αποδοκιμάζουν τους ποδοσφαιριστές. Δε μου αρέσει σε μια αμυντική ενέργεια ενός ποδοσφαιριστή, να ακούω μουρμούρες. Αυτή η ομάδα έχει κάνει πάρα πολλά και μπορεί και περισσότερα».

*Παίρνει πρωτοβουλίες το νέο Δ. Σ των Παλαιμάχων του ΑΟΚ

Στις προθέσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου των Παλαιμάχων του ΑΟΚ είναι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, να οργανωθεί μια σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς και τον επαγγελματικό κόσμο της πόλης, προκειμένου να βρεθούν λύσεις για το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η επαγγελματική ομάδα.

Στο μυαλό του Δ. Σ των Παλαιμάχων είναι ορισμένες προτάσεις που θα τεθούν επί τάπητος στη διάρκεια της σύσκεψης.

 

Προηγούμενο άρθρο

Περί της κυρώσεως του σχεδίου Περιγιαλίου

Επόμενο άρθρο

Ενωση: Ερωτηματικό ο Μιλόσεβιτς