Dark Mode Light Mode
Στην πλατεία Καπνεργάτη
Σιγουριά ότι η ΑΟΚ θα… τρέξει – Τριποτσέρης στον ΟΦΗ
Δυνατή φωνή κατά του ρατσισμού – φασισμού

Σιγουριά ότι η ΑΟΚ θα… τρέξει – Τριποτσέρης στον ΟΦΗ

Τα τελευταία 24ωρα επικρατεί σιγουριά στις τάξεις του ΑΟΚ, ότι η ομάδα θα προχωρήσει και θα βρεθεί λύση σε διοικητικό επίπεδο.

Εξακολουθεί να φαίνεται ότι το σενάριο με νέο διαχειριστή, είναι το πιο εφικτό.

Αυτήν την εβδομάδα το πιθανότερο είναι να έχουμε εξελίξεις. Η εναλλακτική λύση δεν αποκλείεται. Αυτή είναι να υπάρχει νέος διαχειριστής αλλά να μείνει στη θέση του ο Γιώργος Τσοκτουρίδης ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου. Στο διοικητικό συμβούλιο παράλληλα να μετέχουν ένα η δυο νέα πρόσωπα. Ο Γιάννης Λένας να είναι ένας από αυτούς.

Το σενάριο του αγοραστή μοιάζει να είναι το πιο μακρινό.

Υπάρχει κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση του νέου προπονητή, που το πιθανότερο είναι να είναι Έλληνας. Υπάρχουν μερικά ονόματα στη λίστα και μάλλον θα κλείσει ο νέος προπονητής του ΑΟΚ, θα κλείσει τις επόμενες μέρες.

Επίσης και στις μεταγραφές ο ΑΟΚ θα τρέξει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μετράει στο ρόστερ δυο απώλειες έως τώρα. Είναι αυτές του Τριποτσέρη και του Μαραγκού. Φυσικά αν θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, θα πρέπει να ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό.

Γενικά οι πάντες περιμένουν στο στρατόπεδο της ομάδας, τις αλλαγές που έρχονται.

Το Σαββατοκύριακο υπήρχαν διαβουλεύσεις ανάμεσα σε στελέχη της ΠΑΕ, όπως και προς το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

*Για 2 χρόνια ο Τριποτσέρης στον ΟΦΗ

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Πρωινή, ο Θοδωρής Τριποτσέρης είχε εκφράσει την επιθυμία του να παίξει του χρόνου σε ομάδα της Σουπερ Λιγκ. Αυτό θα γίνει. Ο ΟΦΗ ανακοίνωση την απόκτηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο Τριποτσέρης είχε μια πολύ καλή χρονιά με τον ΑΟΚ, όπου ο νυν προπονητής της ομάδας της Κρήτης Παύλος Δερμιτζάκης τον παρακολούθησε σε αρκετά παιχνίδια μέσα στο «Ανθή Καραγιάννη».

Το φλερτ ανάμεσα στις δυο πλευρές ξεκίνησε αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και κατέληξε σε γάμο, την προηγούμενη Παρασκευή. Στη Σουπερ Λιγκ έχει παίξει με Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας ενώ αγωνίστηκε στην Κύπρο με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Είναι η δεύτερη μεταγραφή του ΟΦΗ εν όψει της νέας σεζόν, προηγήθηκε η απόκτηση του Σήφη Δασκαλάκη.

Απομένει τώρα να τα βρει ο Τριποτσέρης με τον ΑΟΚ για τα χρήματα που έχει να πάρει από την προηγούμενη σεζόν. Κάτι τέτοιο μάλλον θα γίνει. Οι δυο πλευρές έκαναν την πρώτη συζήτηση.

Εν τω μεταξύ παρελθόν αποτελεί και ο Στέλιος Μαραγκός που συνεχίζει και αυτός στη Σουπερ Λιγκ με τα χρώματα του Αρη Θεσσαλονίκης. Ο Μαραγκός ήταν μαζί με τον Τριποτσέρη το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΑΟΚ στη σεζόν που μας πέρασε. Οπότε ήδη ο ΑΟΚ στο μεταγραφικό σχεδιασμό θα πρέπει να κοιτάξει να καλύψει τα δυο αυτά κενά.

 

Προηγούμενο άρθρο

Στην πλατεία Καπνεργάτη

Επόμενο άρθρο

Δυνατή φωνή κατά του ρατσισμού – φασισμού