Dark Mode Light Mode

Σουπερ Λιγκ ΕΠΣΚ: Στη Χρυσούπολη το ντέρμπι

Παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον σήμερα στη Σουπερ Λιγκ. Στη Χρυσούπολη ο Νέστος με ανεβασμένη τη ψυχολογία μετά το διπλό στην έδρα της Δόξας Θεολόγου, υποδέχεται τον Βρασίδα που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα είναι αήττητος.

Η ΑΕΚ που επίσης είναι στην 1η θέση χωρίς να έχει δεχτεί γκολ, αγωνίζεται στην Κεραμωτή που δεν έχει άσχημο ξεκίνημα. Η εστία του Κωνσταντάκου είναι ανέπαφη για 360` λεπτά.

Στο Βερούλειο το παιχνίδι του Βύρωνα με τη Δόξα Θεολόγου, έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν μια καλή εικόνα ενώ η Δόξα μετά την εντός έδρα ήττα από το Νέστο, θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Στο Μελισσοκομείο έχουμε το ντέρμπι του Δήμου Παγγαίου. Η ΑΕ Πιερέων θέλει να επανέλθει στις νίκες απέναντι στον Μ. Α Αντιφιλίππων, που ακόμη δεν έχει κάνει σεφτέ στο βαθμολογικό πίνακα. Στο γήπεδο των Κρηνίδων, ο Κεραυνός θα παίξει με τη Θράκη Γραβούνας που δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Γενικά αναμένεται μια αγωνιστική με ματς που θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής.

Σάββατο 16. 15

Κεραμωτή: ΠΟ Κεραμωτής- ΑΕΚ

Βερούλειο: Βύρων Καβάλας- Δόξα Θεολόγου

Κρηνίδες: Κεραυνός Κρηνίδων- Θράκη Γραβούνας

Μελισσοκομείο: ΑΕ Πιερέων- Μ. Α Αντιφιλίππων

Χρυσούπολη: Νέστος Χρυσούπολης- Βρασίδας Νέας Περάμου

Βαθμολογία: ΑΕΚ 10, Βρασίδας 10, Νέστος 7, Βύρων 7, Δόξα Θεολόγου 7, Κεραμωτή 7, ΑΕ Πιερέων 4, Κεραυνός Κρηνίδων 3, Θράκη Γραβούνας 1, Μ. Α Αντιφιλίππων 0.

*Α` κατηγορία- 2ος όμιλος

Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας στο 2ο όμιλο. Ο Ηρακλής που έχει το απόλυτο βαθμών μέχρι τώρα, θα παίξει στο Βερούλειο με τη Δόξα Λυδίας.

Λογικά είναι το φαβορί για την κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης. Ο Ηρακλής Μυρτοφύτου που έχει πολύ καλό ξεκίνημα, θα έχει δύσκολη αποστολή μέσα στην έδρα του Κεραυνού Ελευθερών.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Αετός Ορφανού έχει το προβάδισμα στην έδρα του, απέναντι στον Ατρόμητο Ακροβουνίου. Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει το Παγγαίο που θα παίξει στην έδρα του με την Ασπίδα Πολυστύλου. Στο γήπεδο Κωτσάλου ο Ολυμπιακός Καβάλας θα φιλοξενήσει τον Αρη Ζυγού. Οι δυο ομάδες έχουν ισορροπία στα γκολ. Ο Ολυμπιακός έχει 6-6 και ο Αρης 5-5, στους βαθμούς όμως 3 περισσότερους έχει η ομάδα του Αρη Ζυγού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής.

Οφρύνιο: Αετός Ορφανού- Ατρόμητος Ακροβουνίου (Κυριακή 16. 15)

Νικήσιανη: Παγγαίο- Ασπίδα Πολυστύλου(Σάββατο 16. 15)

Κωτσάλου: Ολυμπιακός Καβάλας- Αρης Ζυγού (Σάββατο 16. 15)

Ελευθερές: Κεραυνός Ελευθερών- Ηρακλής Μυρτοφύτου(Κυριακή 16. 15)

Βερούλειο: Ηρακλής Καβάλας- Δόξα Λυδίας (Κυριακή 16. 15)

Βαθμολογία: Ηρακλής Καβάλας 9, Ηρακλής Μυρτοφύτου 7, Αετός Ορφανού 6, Αρης Ζυγού 6, Κεραυνός Ελευθερών 4, Ολυμπιακός Καβάλας 3, Δόξα Λυδίας 3, Ασπίδα Πολυστύλου 3, Παγγαίο 1, Ατρόμητος Ακροβουνίου 1.

*Ο 1ος όμιλος της Α` κατηγορίας έχει ρεπό. Θα συνεχιστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο με τις εξής συναντήσεις: Αρης Πρίνου- Ατρόμητος Χαλκερού, Μυρμιδόνες- Αναγέννηση Λιμεναρίων, Θεαγένης- Ναζιανζός Νέας Καρβάλης, Χελιδόνια- Κεραυνός Πέρνης, Απόλλων Χρυσοχωρίου- Αίας Παναγίας.

*Β` κατηγορία- 1ος όμιλος

Λείπει το ντέρμπι. Οι 3 ομάδες της κορυφής φιλοδοξούν δεν αποκλείεται να συνεχίσουν με… τρίποντα. Ο Ποσειδώνας με την παραγωγική επίθεση θα παίξει με το Παληό, ο Εθνικός Νέας Καρυάς ταξιδεύει στη Θάσο για το παιχνίδι με τον Κεραυνό Καλλιράχης ενώ ο Γέροντας στην έδρα του θα υποδεχτεί το Φάρο Μαριών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής.

Κωτσάλου: Φίλιπποι Παληού- Ποσειδώνας(Κυριακή 11.00)

Ποταμιά: ΑΟ Ποταμιάς- Ποντιακός Ποντολιβάδου (Κυριακή 11.00)

Κεχρόκαμπος: Αρης Κεχροκάμπου- ΠΑΟΚ(Σάββατο 16.15)

Καλλιράχη: Κεραυνός Καλλιράχης- Εθνικός Νέας Καρυάς(Κυριακή 16.15)

Γέροντας: Μαίανδρος Γέροντα- Φάρος Μαριών(Κυριακή 16.15)

Βαθμολογία: Ποσειδώνας 9, Εθνικός Νέας Καρυάς 9, Μαίανδρος Γέροντα 9, Αρης Κεχροκάμπου 6, ΠΑΟΚ 4, ΑΟ Ποταμιάς 3, Φάρος Μαριών 3, Φίλιπποι Παληού 1, Κεραυνός Καλλιράχης 0, Ποντιακός Ποντολιβάδου 0.

*Β` κατηγορία- 2ος όμιλος

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει στο Παλαιοχώρι. Η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Δόξα Αμυγδαλεώνα που έχει 3 ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς. Ο Παγγαιϊκός μέχρι τώρα έχει το απόλυτο των βαθμών.

Γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ορφάνι και Μεσορόπη ενώ Χρυσόκαστρο και ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, ψάχνουν τους πρώτους βαθμούς της νίκης στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Χαλκερό: Καβάλα 2004- ΑΟ Ελαιοχωρίου(Σάββατο 16. 15)

Φίλιπποι: Μ.Α Φιλίππων- Μακεδονικός Αμισιανών(Κυριακή 11.00)

Ορφάνι: Μ. Α Ορφανίου- Μ. Α Μεσορόπης (Κυριακή 11.00)

Παλαιοχώρι: Παγγαιϊκός Παλαιοχωρίου- Δόξα Αμυγδαλεώνα ( Σάββατο 16. 15)

Χρυσόκαστρο: Φίλιππος Χρυσοκάστρου- ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα (Κυριακή 16. 15)

Βαθμολογία: Παγγαιϊκός 9, Μ. Α Ορφανίου 7, Μακεδονικός Αμισιανών 7, Μ. Α Φιλίππων 4, Καβάλα 2004 4, ΑΟ Ελαιοχωρίου 4, Δόξα Αμυγδαλεώνα 3, Μ. Α Μεσορόπης 1, ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα 1, Φίλιππος Χρυσοκάστρου 0.

*Γ` κατηγορία

Το ντέρμπι θα γίνει στον Παράδεισο, όπου η τοπική ομάδα που είναι στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα θα υποδεχτεί τον Φρίξο Πλατανότοπου που είναι 2 βαθμούς, πίσω από την κορυφή. Ο Αρης Πηγών θα παίξει μέσα στην έδρα του Αστέρα Φωλιάς. Φρίξος Ελευθερούπολης και Αετός Ερατεινού, στο μεταξύ τους παιχνίδι, ψάχνουν την πρώτη τους νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής.

Ξεριά: Πανιώνιος Ξεριά- Λύκοι

Λεκάνη: Ατρόμητος Λεκάνης- Ελπίδα Κρυονερίου

Ακροβούνι: Φρίξος Ελευθερούπολης- Αετός Ερατεινού

Παράδεισος: Παράδεισος- Φρίξος Πλατανοτόπου

Φωλιά: Αστέρας Φωλιάς- Αρης Πηγών

Βαθμολογία: Αρης Πηγών 9, Παράδεισος 9, Φρίξος Πλατανοτόπου 7, Πανιώνιος Ξεριά 6, Ελπίδα Κρυονερίου 6, Ατρόμητος Λεκάνης 4, Αστέρας Φωλιάς 3, Φρίξος Ελ 0, Αετός Ερατεινού 0, Λύκοι 0.

*Γ` Εθνική Μπάσκετ: Εντός έδρας ΓΣΕ και Αγία Βαρβάρα

Το παιχνίδι στην Ελευθερούπολη ανάμεσα στον ΓΣΕ και στη ΧΑΝΘ, ξεχωρίζει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής.

Είναι δυο ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία. Το συγκρότημα του Στράτου Καγιάογλου που θα έχει θερμή υποστήριξη, μετράει τις δυνάμεις του. Η ΧΑΝΘ δείχνει να είναι πολύ ισχυρή. Από εκεί και πέρα η Αγία Βαρβάρα στα Ποταμούδια έχει στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, με αντίπαλο τον Μαρμαρά Χαλκιδικής που είχε ρεπό την 1η αγωνιστική. Οι πληροφορίες λένε ότι η ομάδα του Μαρμαρά, είναι στα μέτρα της Καβαλιώτικης ομάδας.

Τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής, την Κυριακή στις 6 το απόγευμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων.

Αγία Βαρβάρα- Μαρμαράς Χαλκιδικής: Τζιβελεκίδου, Τσούλης.

Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου- Αναγέννηση Φλόγας: Πιτσίλκας Β, Κυριακάκης.

ΓΣ Ελευθερούπολης- ΧΑΝΘ: Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης

Μακεδονικός- Ορφέας Νέου Σκοπού: Ντούρας, Παπαγεωργίου.

Απόλλων Καλαμαριάς- Μαντουλίδης: Φουτζήλας, Κοϊμτζόγλου.

Τιτάνες Δράμας- ΓΑΣ Κομοτηνής: Μοσχοτόγλου- Γαζέτας

Ρεπό Μακάμπι

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Φθινοπωρινός καθαρισμός ακτών

Επόμενο άρθρο

ΑΟΚ: Με άλλον αέρα περιμένει το Θρασύβουλο