Dark Mode Light Mode

Σπεύδουν στον Μπουρμπούλια οι συνταξιούχοι της ΒΦΛ

Συνέχεια θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα στο θέμα της βιομηχανίας φωσφορικών λιπασμάτων. Όπως φαίνεται η συνάντηση του σωματείου με τους Τσάρα – Μπεχράκη, δεν έλυσε το πρόβλημα. Δεν πείσθηκαν οι εργαζόμενοι.

Δύο πράγματα θα γίνουν σήμερα κι αύριο. Σήμερα το πρωί εκπρόσωποι των συνταξιούχων θα συναντήσουν τον διευθυντή του εργοστασίου Τάσο Μπουρμπούλια. Οι συνταξιούχοι δεν έγιναν δεκτοί από τους Τσάρα – Μπεχράκη, που τους παρέπεμψαν στον κ. Μπουρμπούλια. Σήμερα θα συναντηθούν κι αναλόγως θα πράξουν.

Ούτε οι συνταξιούχοι είναι ικανοποιημένοι, παρά το ότι η διοίκηση της εταιρίας υπόσχεται να τους ικανοποιήσει οικονομικά, το αργότερο μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Αύριο θα συνεδριάσει στο εργοστάσιο το διοικητικό συμβούλιο του εργοστασίου, θα κάνει απολογισμό των όσων συζητήθηκαν στο ραντεβού της Παρασκευής, και θ΄ αποφασίσει την από δω και πέρα στάση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι από τη μια δεν πείθονται για τα όσα τους υπόσχεται η εταιρία, από την άλλη ανησυχούν πολύ για το λεγόμενο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του Φοίνικα.

Γι΄ αυτούς το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του Φοίνικα είναι το δυσκολότερο σημείο στη διαπραγμάτευση τους με την εταιρία, καθώς για να εκπληρωθούν παλιές υποσχέσεις χρειάζονται αρκετά χρήματα.

Οι εργαζόμενοι δια του σωματείου τους δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων. Είναι θέματα που θα αποφασιστούν στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, όπου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

 

Προηγούμενο άρθρο

Ξαφνικά πορεία – διαμαρτυρία φορτηγών

Επόμενο άρθρο

Έφυγαν τα τρακτέρ από τη Χρυσούπολη