Dark Mode Light Mode

Στέλιος Κατρακυλάκης στους 93,7: « Νικητής ήταν ο κόσμος»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟΚ Στέλιος Κατρακυλάκης έκανε δηλώσεις στους 93,7 και στο «γκολ που δε μέτρησε». Στάθηκε στην παρουσία του κόσμου στο ματς με τη Δόξα Δράμας. Ευχαρίστησε όλους τους φιλάθλους για τη σπουδαία παρουσία που είχαν, σε όλη τη διάρκεια. Ακόμη για το αγωνιστικό επίπεδο, τόνισε ότι οι παίκτες είχαν διάθεση αλλά παράλληλα τρομερό άγχος για τη νίκη.
Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στους 93, 7.
Ερώτηση: Ηταν κάτι το πολύ ωραίο η παρουσία του κόσμου στο «Ανθή Καραγιάννη». Θύμιζε άλλες εποχές.
Απάντηση: Σε τελική ανάλυση ο κόσμος ήταν ο νικητής της Κυριακής. Η ομάδα μας κέρδισε με 2-0 αλλά ο κόσμος με τη συμπεριφορά του και τον τρόπο που αντιμετώπισε την όλη εξέλιξε του παιχνιδιού.
Δεν υπήρχαν μουρμούρες και στο 0-0. Ο κόσμος συμπαραστάθηκε στο βαθμό που μόνο μεγάλη ικανοποίηση μπορεί να προκαλέσει σε μας, που είμαστε σε αυτή τη φάση κοντά στα δρώμενα του ΑΟΚ. Τον θέλουμε να είναι συνέχεια κοντά μας. Έδειξε μέχρι να πετύχουμε το πρώτο γκολ, πόσο δύναμη μπορεί να δώσει στα παιδιά.
Τα παιδιά είχαν διάθεση και καταλαβαίνουν όλοι πόσο μεγάλο άγχος είχαν για να φτάσουνε στη νίκη.
Ήθελαν να δώσουν χαρά στον κόσμο και στους εαυτούς τους.
Θα κάνουμε ότι μπορούμε εμείς και οι παίκτες, προκειμένου να κρατήσουμε τον κόσμο αλλά και να τον αυξήσουμε. Αυτό θα είναι το όπλο μας για τη συνέχεια.
Η μηχανή έκανε ένα ξεκίνημα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο.
Ερώτηση: Μήπως για το άγχος έφταιξε και αυτό το 0-0 μέσα στο Αγιονέρι;
Απάντηση: Όχι, γενικά υπάρχει αυτό το άγχος. Είναι η πίεση του πρωταθλητισμού. Καταλαβαίνουν τα παιδιά ότι υπάρχει ένα υψηλός στόχος. Στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζεις.
Στο Αγιονέρι δεν ήμασταν καλοί, αλλά τα παιδιά είχαν διάθεση. Νομίζω ότι αφήσανε καλά μηνύματα, όσον αφορά τη συνέχεια. Πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα είμαστε ακόμη καλύτεροι
.Ερώτηση: Τελικά ήταν πιο δύσκολο το παιχνίδι απ` ότι αναμενόταν. Η Δόξα δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που παρουσίασε στην πρεμιέρα.
Απάντηση: Συμφωνώ ότι η Δόξα ήταν πολύ καλύτερη από το πρώτο ματς. Δεν πέσαμε σε αυτή την παγίδα. Ξέραμε ότι θα έδειχνε άλλο πρόσωπο. Ηταν και ένα γειτονικό ντέρμπι.
Οι συνθήκες του παιχνιδιού ήταν διαφορετικές. Τα παιδιά το καταλάβανε από την αρχή. Δεν ήταν το πιο καλό παιχνίδι που θα μπορούσαμε να παίξουμε. Πρέπει να σταθούμε στην πολύ καλή διάθεση, που έδειξαν τα παιδιά. Παλέψανε, τρέξανε και αυτό νομίζω ότι είναι στα υπέρ της ομάδας. Αυτό θα είναι σημείο αναφοράς και στα επόμενα ματς. Σιγά- σιγά παίκτες που δεν ξέρουν την κατηγορία, αρχίζουν και προσαρμόζονται. Δεν θα υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Είδατε τι έγινε στο ματς του Αρη με τον Καμπανιακό.
Τέτοια αποτελέσματα θα έχουμε, δεν υπάρχουν διαφορές, δεν υπάρχουν ομάδες ξεγραμμένες. Αυτό είναι δεδομένο. Εμείς δε φοβούμαστε κανέναν. Χρειάζεται διάρκεια. Ποντάρουμε στο δυνατό ρόστερ που έχουμε και με τη συμμετοχή των ξένων θα είναι ακόμη καλύτερο. Βλέπουμε ότι θα είναι ένα πρωτάθλημα με λεπτές ισορροπίες. Η ατμόσφαιρα στο ματς με τη Δράμα,
μας δίνει μεγάλο περισσότερη δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια.
Με την ευκαιρία θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε Βυζάντιο και Ορφέα, που έχουν πετύχει μέχρι στιγμής το απόλυτο. Είναι καλό για το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο, να έχουμε επιτυχίες.

Ερώτηση: Τι γίνεται με Ζουνίνιο και Πόποβιτς;
Απάντηση: Σίγουρα υπάρχει ένα ερωτηματικό, όσον αφορά τη συμμετοχή των δυο παιδιών, οι οποίοι και αυτοί ανυπομονούν να παίξουν.
Εχω την αίσθηση ότι αυτή την εβδομάδα θα κλείσει θετικά το θέμα για μας. Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Νομίζω ότι αύριο η το αργότερο μεθαύριο θα έχουμε στα χέρια μας και τα βιβλιάρια ασθενείας, οπότε είμαστε υπερπλήρης όσον αφορά το φάκελο των δυο παικτών και θα τους έχουμε στο ματς της Κυριακής με τον Απόλλων Αρναίας.
Μπορεί να βγουν τα δελτία, μέχρι την Κυριακή.

Ερώτηση: Πως είδες γενικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής;
Απάντηση: Ο Αρης έχασε ένα παιχνίδι από το πουθενά μέσα στην έδρα του. Σίγουρα είναι ένα βαρύ σκορ αλλά έγινε στις καθυστερήσεις και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού.
Ο Αρης είναι μια έμπειρή ομάδα και πιστεύω ότι θα βρει τα πατήματα του.
Από εκεί και πέρα, έχασε δυο παιχνίδια αλλά δεν είναι η καταστροφή.
Εχουμε δρόμο πολύ. Όλα αυτά είναι θετικά για τον Ορφέα και το Βυζάντιο αλλά όχι καταδικαστικά για τον Αρη.
Ο Πανσερραϊκός έχει ένα αβαντάζ στο ρόστερ, ότι χτίστηκε την κατάλληλη ώρα.
Αυτό δε σημαίνει τίποτα. Κέρδισε δύσκολα την Αρναία. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, η διάρκεια θα μετρήσει. Εχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα.

Προηγούμενο άρθρο

Λιποθύμησε όταν έμαθε ότι δεν προσλαμβάνεται

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2014