Dark Mode Light Mode

Στην Καβάλα έμεινε ο Ενσαλίβα

Από σήμερα το απόγευμα βρίσκεται η αποστολή του ΑΟΚ στην Αθήνα, εκεί όπου σήμερα στις 8 το βράδυ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τελικά ο Ενσαλίβα δε συμμετέχει στην αποστολή. Κρίθηκε σκόπιμο να μην υπάρχει ρίσκο με τη συμμετοχή του, προκειμένου να είναι στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλος εν όψει του αγώνα της Κυριακής μέσα στη Λάρισα για το πρωτάθλημα.

Στο σημερινό παιχνίδι ο βασικός κορμός θα παραμείνει ο ίδιος που είδαμε στο παιχνίδι που πέρασε κόντρα στον Φωκικό.

Θέση βασικού διεκδικεί ο Ντος Σάντος. Αν παίξει από την αρχή τότε θα μείνει έξω ένας από τους Μπρατσιάνη, Πλιάγκα, Χλωρό. Πιο αναλυτικά.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Μάνος Αποστολίδης. Στην άμυνα, στα δεξιά ο Κοτίτσας, αριστερά ο Καλαγκάνης, δύο στόπερ ο Κάργας και ο Τριποτσέρης.

Στη μεσαία γραμμή σε ανασταλτικό ρόλο θα παίξουν ο Αναστασόπουλος και ο Μαραγκός. Από εκεί και πέρα σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή του Εν Ντιαγιέ στην επίθεση.

Στα πλάγια και στον κάθετο άξονα υποψήφιοι είναι ο Πλιάγκας, ο Χλωρός, ο Ντος Σάντος και ο Μπρατσιάνη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει στη διάθεση του και τους: Σουλογάνη, Πακάλτση, Παπαγερίδη, Καπνόπουλο, Κούτεφ, Γελαδάρη. Εκτός αποστολής εκτός του Ενσαλίβα έμεινε και ο Παγώνης. Επίσης οι νεαροί Ντομί, Παπαδόπουλος.

*Δεν αποκλείουμε μεταγραφές

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει οικονομική στενότητα, δεν αποκλείουμε να γίνουν δυο ακόμη μεταγραφές στον ΑΟΚ. Πολύ δύσκολα όμως θα είναι… ακριβές μεταγραφές.

Αυτό πρέπει να το αποκλείσουμε. Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις, στη θέση του αμυντικού μέσου αλλά και του επιθετικού μέσου. Πολλά θα κριθούν από το τι πρόκειται να γίνει αυτές τις μέρες με το οικονομικό. Οι παίκτες περιμένουν να πληρωθούν εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχει η διαβεβαίωση ότι αυτό θα γίνει στο διάστημα 15-20 Ιανουαρίου.

Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, θα αποφασιστεί αν αποκτηθούν ο Προβατίδης και ο Σεφερίδης.

 

Προηγούμενο άρθρο

Τίποτα το ιδιαίτερο χθες για τη Β.Φ.Λ.

Επόμενο άρθρο

Υπέγραψε ο Ουζμάν Μπάρι - Βαριά ήττα της Ένωσης