Dark Mode Light Mode
«Δε θα αλλάξει η εικόνα της αγοράς τις Κυριακές»
Στηρίζουν Φέρνερ αλλά έκαναν πρόταση σε Νίκο Παπαδόπουλο – Αναστασιάδη και Σταματόπουλο
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013

Στηρίζουν Φέρνερ αλλά έκαναν πρόταση σε Νίκο Παπαδόπουλο – Αναστασιάδη και Σταματόπουλο

Πιέσεις από τη διοίκηση να τηρηθούν οι όροι

Η διοίκηση του ΑΟΚ δείχνει ότι προς τα παρών στηρίζει το Φέρνερ στη θέση του προπονητή. Αυτό βέβαια θα φανεί τις επόμενες μέρες. Τα σενάρια είναι δυο. Μένει ο Γερμανός έχοντας ψήφο εμπιστοσύνης, τουλάχιστον μέχρι το ματς την πρεμιέρας με τον Ηρακλή η προχωράμε σε άμεση αντικατάσταση, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Είναι γεγονός ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στις τάξεις της διοίκησης για τις επιλογές του Φέρνερ στο ματς με την Καρδίτσα για το Κύπελλο Ελλάδας. Από την άλλη υπάρχει η σκέψη να δοθεί πίστωση χρόνου για να ενσωματωθούν στο σύνολο ο Πρίττας, ο Γκουέρα και ο Κονάτε. Είναι τρείς παίκτες που μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας, προς το καλύτερο. Με αυτούς θα έχει και περισσότερες επιλογές ο Φέρνερ. Χθες ενισχύθηκε περισσότερο το ενδεχόμενο παραμονής του Φέρνερ, στον πάγκο της ομάδας. Πάντως το απόγευμα της Δευτέρας παρά τις δηλώσεις Τσάκα ότι στηρίζεται ο προπονητής, έγινε πρόταση συνεργασίας στο Νίκο Παπαδόπουλο που ως γνωστό πέρσι είχε εργαστεί στον ΑΟΚ μετά τον Κώστα Βασιλακάκη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος αρνήθηκε την πρόταση. Μπορεί να περιμένει ο ίδιος πρόταση από ομάδα της Σουπερ Λιγκ. Πάντως ο Βλάσης… ψάχνεται.

Ακόμη και σε Άγγελο Αναστασιάδη έκανε πρόταση αλλά αυτός είναι πολύ δύσκολο να έρθει στην Καβάλα. Το όνομα που ακούστηκε χθες είναι αυτό του Γιώτη Σταματόπουλου. Από το 2006 έως το 2009 εργάστηκε στον Πανιώνιο. Ηταν συνεργάτης του Λίνεν. Στη συνέχεια δούλεψε στους Πόντιους Κατερίνης και στον Τύρναβο. Ακολούθησε ομάδα της Εσθονίας και μέχρι το Μάιο του 2013 στην Επισκοπή Ρεθύμνου. Στον Πανιώνιο την περίοδο 2008-2009 ήταν και πρώτος προπονητής.

*Τραυματίες Πάλλας και Ντόσης

Οι τραυματίες Πάλλας και Ντόσης μέρα με τη μέρα ανεβάζουν ρυθμούς και είναι σίγουρο ότι θα είναι έτοιμοι για το ματς της πρεμιέρας με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Το πρόβλημα με τον Καρλόπουλο εξακολουθεί να υπάρχει. Η πρώην ομάδα του Αναγέννηση Γιαννιτσών δεν πλήρωσε το παράβολο και καθυστερεί η έκδοση του δελτίου του παίκτη.

*Φιλικό με Δόξα Δράμας την Κυριακή

Ο ΑΟΚ θα παίξει φιλικό παιχνίδι την Κυριακή στη Δράμα, με αντίπαλο τη Δόξα.

Είναι ένα δυνατό τεστ απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα της ίδιας κατηγορίας. Θεωρείται βέβαιο ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής ο Πρίττας, ο Κονάτε και ο Γκουέρα.

Το φιλικό γίνεται εκτός έδρας αφού το «Ανθή Καραγιάννη» μέχρι το ματς με τον Ηρακλή, δε θα χρησιμοποιηθεί. Γίνεται μια προσπάθεια για τη βελτίωση του χλοοτάπητα που ταλαιπωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό την περίοδο του καλοκαιριού, με τις συνεχόμενες προπονήσεις.

Ο ΑΟΚ θα κάνει προπονήσεις στο Χαλκερό και στην Καρβάλη, όχι στο βοηθητικό του Περιγιαλίου.

*Διοίκηση εκ του φυσικού η πρωτοδικείου; Αντιδρά ο Τσοκτουρίδης

 

Χθες υπήρχαν έντονες διαβουλεύσεις και παράλληλα διευκρινήσεις από την πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καβάλας, Γιώργου Τσοκτουρίδη.

Ο ίδιος τονίζει ότι για να προχωρήσει η συνεργασία θα πρέπει να τηρηθούν τρεις συγκεκριμένοι όροι τους οποίους θα θέσει στο πρακτικό της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ προς την πλευρά του Βλάση Τσάκα και των συνεργατών του, για να προχωρήσει η όλη συνεργασία. Απαράβατοι όροι είναι: Η συγκρότηση νέας διοίκησης από τους υποψηφίους επενδυτές, στην ΠΑΕ ΑΟΚ.

Απαράβατος όρος αποτελεί η μη συγκρότηση διοίκησης πρωτοδικείου στον ΑΟΚ και ταυτόχρονα να πληρωθεί η εγγυητική που λήγει στις 31/12/ 2013. Χρήματα τα οποία έχει βάλει ο Γιώργος Τσοκτουρίδης. Ο ίδιος έστειλε τελεσίγραφο στην πλευρά Τσάκα, καλώντας τον να διαλύσει τη συμφωνία στην περίπτωση που δεν γίνουν πράξη οι συγκεκριμένοι όροι της συμφωνίας. Μετά απ ` όλα αυτά και μετά την κατηγορηματική στάση που κράτησε ο Γ. Τσοκτουρίδης, το θέμα δείχνει να παίρνει άλλη τροπή αφού περιμένουμε και τη θέση της πλευράς Τσάκα.

Αυτή σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει ότι ο ΑΟΚ θα προχωρήσει με διοίκηση εκ του φυσικού η του πρωτοδικείου.

Η νυν διοίκηση δε συμφωνεί σε τίποτα με διοίκηση πρωτοδικείου. Θέλει να τηρηθεί ο όρος και να σχηματίσουν διοίκηση οι υποψήφιοι επενδυτές.

 

Προηγούμενο άρθρο

«Δε θα αλλάξει η εικόνα της αγοράς τις Κυριακές»

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013