Dark Mode Light Mode
Γέμισε παιδιά το Ναυτικό Μουσείο
Στις αρχές Μαρτίου o Άρης Βέρρος θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιό του
Έλλειψη προσωπικού στο Ειρηνοδικείο Καβάλας

Στις αρχές Μαρτίου o Άρης Βέρρος θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιό του

Τηλεοπτική συνέντευξη στην απογευματινή εκπομπή της ΠΡΩΙΝΗΣ παραχώρησε την Τετάρτη ο επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος Άρης Βέρρος, σχολιάζοντας κυρίως τα θέματα της δημοτικής επικαιρότητας, συμπληρώνοντας παράλληλα και κάποια στοιχεία σχετικά με τις προεκλογικές του κινήσεις.

Αναφερόμενος στην υπόθεση διεκδικήσεως του παλιού νοσοκομείου, έκανε λόγο για αρνητικά αποτελέσματα αφού ο δήμος Καβάλας έφτασε στο σημείο να κινδυνεύει να απολέσει την ιδιοκτησία του 80%. Ο κ. Βέρρος κατηγόρησε τον Δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή ότι ολιγώρησε στην αντίδρασή του, αγνοώντας μάλιστα και τις προειδοποιήσεις της Συμπαράταξης Πολιτών, που συστηματικά διατυπώνονταν στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Οι σύμβουλοι της παράταξης ζητούσαν από τον Δήμαρχο πιεστικά να επέμβει και να δράσει, ωστόσο εκείνος αδιαφορούσε εγκληματικά. Συμπλήρωσε δε ο κ. Βέρρος ότι μεγάλες είναι και οι ευθύνες του Δημάρχου για την καταστροφή των άδειων κτηρίων.

Σχετικά με την ανάπλαση των οδών Βενιζέλου και Ερυθρού Σταυρού, ο κ. Βέρρος θύμισε ότι η παράταξή του ήταν εξαρχής αντίθετη, ενώ για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της οδού Βενιζέλου πρότεινε την εφαρμογή της μελέτης Παρασκευόπουλου και όχι αποσπασματικά κάποια τμήματά της. Γενικότερα πάντως ο Άρης Βέρρος φάνηκε υποστηρικτής της κυκλοφοριακής μελέτης του Νότη Παρασκευόπουλου, που είχε παραγγελθεί και παραδοθεί στη διοίκηση του πρώην δημάρχου Στάθη Εριφυλλίδη.

Επιπλέον κριτική στον Κωστή Σιμιτσή άσκησε ο κ. Βέρρος, διότι κατά τα λεγόμενα του άφησε απλήρωτα χρέη στην τοπική αγορά της τάξεως των τριών εκατομμυρίων ευρώ, μέσω τιμολογίων για το έτος 2013. Ο κ. Βέρρος εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η Συμπαράταξη Πολιτών θα είναι η επόμενη διοίκηση του δήμου Καβάλας, βασιζόμενος στα θετικά μηνύματα που λαμβάνει από την τοπική κοινωνία. Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και το πρόγραμμα είναι απολύτως έτοιμα και επίσημες ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται αρχές Μαρτίου, στο πλαίσιο εκδηλώσεως που προγραμματίζεται. Ο κ. Βέρρος συνεχίζει τις προεκλογικές επισκέψεις και επαφές του προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα φορέων κι επαγγελματικών κλάδων.

 

Προηγούμενο άρθρο

Γέμισε παιδιά το Ναυτικό Μουσείο

Επόμενο άρθρο

Έλλειψη προσωπικού στο Ειρηνοδικείο Καβάλας