• 29 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Στον τελικό της Σουπερ Λιγκ ο Αετός Ορφανού – Στα πέναλτι κέρδισε με 4-2 τον Μ. Α Αντιφιλίππων

 Στον τελικό της Σουπερ Λιγκ ο Αετός Ορφανού  – Στα πέναλτι κέρδισε με 4-2 τον Μ. Α Αντιφιλίππων

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Ο Αετός Ορφανού θα αντιμετωπίσει το Νέστο στο μεγάλο τελικό της Σουπερ Λιγκ της ΕΠΣΚ, το Σάββατο στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος.

Το παιχνίδι στην Ελευθερούπολη κρίθηκε στα πέναλτι, αφού η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν 1-1.

Ο Μ. Α Αντιφιλίππων προηγήθηκε στο 51` μετά από εκτέλεση φάουλ του Βερβερίδη και κεφαλιά του Μιχαηλίδη. Το 1-1 για τον Αετό έγινε στο 64` μετά από σέντρα σουτ του Σπυρίδη που αιφνιδίασε τον Κουνατίδη. Στην παράταση ο Μ. Α Αντιφιλίππων έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη(κόκκινη) κάρτα του Μαυρομάτη, στο 93`. Ο Σαββατιανός έχασε πάντως τη μεγάλη ευκαιρία στο 110` να δώσει τη νίκη στον Μ. Α Αντιφιλίππων όταν από πολύ κοντά έπιασε το σουτ αλλά ο Τοπαλίδης απέκρουσε σωτήρια. Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Αετού είπε όχι και σε σου του Πασχαλίδη στο 98`.

Στη διαδικασία των πέναλτι ο Τοπαλίδης απέκρουσε το πρώτο του Ιωαννίδη ενώ δεν σημάδεψε σωστά ο Οτσος. Από τον Αετό ευστόχησαν ο Μπαμπατζάνης, ο Σπυρίδης, ο Μιχαλής και ο Παπαντωνίου. Από τον Μ. Α Αντιφιλίππων ο Μιχαηλίδης και ο Γαϊτατζής.

Το παιχνίδι είχε ένταση, πάθος και διεξήχθη σε κακό αγωνιστικό χώρο, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε ο… αέρας. Φαινόταν καθαρά ότι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες, αφού οι δυο ομάδες ήταν ισοδύναμες.

Ο Αετός είχε καλές στιγμές στο 55` με φάουλ του Σπυρίδη και στο 63` με φάουλ του Μπαμπατζάνη, όπου και τις δυο φορές ο Κουνατίδης ενήργησε πολύ σωστά. Ηταν άτυχος αφού έκανε 3 αναγκαστικές αλλαγές.

Ο Μ. Α Αντιφιλίππων απείλησε πριν την παράταση με τον Μιχαηλίδη στο 5`, τον Οτσο στο 50`.  Στην παράταση παραδόξως ήταν καλός όταν έμεινε με 10 παίκτες, αφού εκτός από τη διπλή χαμένη ευκαιρία με Μιχαηλίδη και Σαββατιανό(κυρίως), απείλησε με Πασχαλίδη στο 96` και κεφαλιά του Βερβερίδη στο 108`.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μάνταλος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Αετός Ορφανού: Τοπαλίδης, Ράνος 40` λ.τ Αμιάδης 70` λ.τ Μαντέσος, Παπαντωνίου, Γεωργαντέλης 35` λ.τ Μπαμπατζάνης, Φοριάρης, Σπυρίδης, Μιχαλής, Αθανασάκης, Ελέζη, Φ. Τσαπέγια, Γ. Τσαπέγια.

Μ. Α Αντιφιλίππων: Κουνατίδης, Κανέλας, Γαϊτατζής, Μαυρομάτης, Γκούτσε, Σαββατιανός, Ξηντάρας 83` Πασχαλίδης, Μιχαηλίδης, Βερβερίδης, Οτσος, Ιωαννίδης.

 

 

*Ο Νέστος στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

2-1 στην παράταση το Παραλίμνι

 

Πραγματικό ντέρμπι έγινε στη Χρυσούπολη, όπου τελικά ο Νέστος προκρίθηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, κερδίζοντας με 2-1 τον Απόλλων Παραλιμνίου.

Ο Νέστος θα αντιμετωπίσει τώρα σε ουδέτερη έδρα το Σούλι Παραμυθιάς.

Η ομάδα των Σερρών προηγήθηκε στο 73` με πλασέ του Πεχλιβανίδη. Ο Νέστος ισοφάρισε στο 80` με συρτό σουτ του Χασάνογλου που φέρει ευθύνη ο Βαλσαμάκης που πάντως έσωσε την ομάδα του πολλές φορές.  Το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση όταν ο Κούτεφ με σουτ μέσα από την περιοχή στο 112`, χάρισε την πρόκριση στην ομάδα της Χρυσούπολης που στο τέλος αποθεώθηκε.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο ενώ ο Νέστος ανέβασε την απόδοση του, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα στην επανάληψη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Νέστος: Καραβελίδης, Στέρεφ, Μπουλγούρας, Σιαματάς, Παυλακάκης 107` Γαμβρέλης, Παπαδάτος 75` Τσέκος, Χασάνογλου, Γκατζολάρι, Μαχαιρούδης, Κούτεφ, Δεσύλλας 83` Σγκούρι.

Απόλλων Παραλιμνίου: Βαλσαμάκης, Λάππας, Μέρτικας, Χατζάκος, Κοτσαβασίλης, Καρυπίδης, Τσιούλκας 81` Παπαδόπουλος, Φίλων 68` Πεχλιβανίδης, Ρούμπος, Δημητρανόπουλος, Σιδηρόπουλος 58` Τάκας.

 

 

Διαβάστε επίσης