Dark Mode Light Mode
«Αντάρτικο» της υπηρεσίας σε έναν δασικό χάρτη που με τροπολογία… αποσύρεται!
Στο διοικητικό συμβούλιο και ο Αντώνης Πρασίνης – Τσιρονίδης: « Γίνονται μεταγραφές»
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΟΥΛΗ 2013

Στο διοικητικό συμβούλιο και ο Αντώνης Πρασίνης – Τσιρονίδης: « Γίνονται μεταγραφές»

Ο Αντώνης Πρασίνης πρόεδρος της τοπικής ΑΕΚ, είναι σίγουρο ότι θα συμμετέχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΚ, που αναμένεται να ανακοινωθεί από ώρα σε ώρα.

Συμμετέχει για πρώτη φορά ενώ παράλληλα θα παραμείνει και πρόεδρος στην ΑΕΚ.

Από το χειμώνα έδειξε ενδιαφέρον για τα διοικητικά της ομάδας, με αλλεπάλληλες επαφές που είχε με τον Γιώργο Τσοκτουρίδη.

Τώρα ήρθε η ώρα να συμμετέχει ενεργά. Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα έχει 3 σίγουρα 3 «παλιούς». Είναι ο Γιώργος Τσοκτουρίδης, ο Χαράλαμπος Κουφατζής και ο Πατήρ Άνθιμος.

Από εκεί και πέρα θεωρούνται σίγουροι ο Αστέριος Ζήκος, ο Λάκης Χατζηαποστολίδης και ο Χρήστος Ρέμμος. «Παίζει» και το όνομα του Σπύρου Μπασδάνη.

Δεν αποκλείουμε δυο ακόμη προσθήκες. Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα είναι 9μελες.

*Ξένοι στο ρόστερ

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται ο σχεδιασμός της ομάδας, όπου είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν ξένοι παίκτες στο ρόστερ. Είτε κάτω των 23, είτε άνω.

Παίκτες μάλλον από την Αφρικανική αγορά. Ο ΑΟΚ θα επιδιώξει με αυτό τον τρόπο να βρει «λαυράκια».

*Δηλώσεις Τσιρονίδη

Χθες το πρωί έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Πρωινής, ο Σάκης Τσιρονίδης που φαίνεται ότι συμμετέχει ενεργά στο σχεδιασμό της επαγγελματικής ομάδας, παράλληλα με τις αρμοδιότητες που έχει πάντοτε στην ομάδα νέων. Πιο αναλυτικά.

Ερώτηση: Θα προωθηθούν κάποια παιδιά από την ομάδα νέων στην επαγγελματική;

Απάντηση: Στόχος μας είναι αυτός. Κάποια παιδιά από τη νέων θα κάνουν προπόνηση με τους επαγγελματίες στο διάστημα της προετοιμασίας. Θα περάσουν από το μικροσκόπιο του προπονητή και υπάρχει το ενδεχόμενο ένας- δυο να γίνουν επαγγελματίες.

Ερώτηση: Παράλληλα θα ξεκινήσουν και οι δοκιμές παικτών;

Απάντηση: Ναι. Θα γίνουν δοκιμές για την επαγγελματική ομάδα αλλά και τη νέων.

Θα δώσουμε την ευκαιρία σε Καβαλιώτες ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να ξαναδούμε κάποια παιδιά που αγωνιζόταν σε άλλες ομάδες. Φυσικά θα ξεκινήσουν και τα δοκιμαστικά που κάνουμε κάθε χρόνο για την ομάδα νέων. Φέτος θα είναι πάλι Κ20, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Σε αυτό τον τομέα θα δούμε τα παιδιά από την Περιφέρεια.

Ερώτηση: Πόσο δύσκολη θα είναι η χρονιά;

Απάντηση: Έχουμε τις δυνάμεις και την εμπειρία να ανταπεξέλθουμε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΑΟΚ. Μην ξεχνάτε ότι παλαιότερα η ομάδα είχε ξεκινήσει με… 5 ποδοσφαιριστές. Τώρα ήδη έχουμε 15 και μάλιστα γίνονται και μεταγραφές. Απλά δεν ανακοινώνονται. Θα ανακοινωθούν όλα μαζί.

Ερώτηση: Θα υπάρχει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ;

Απάντηση: Έχω την αίσθηση πως ναι. Παρόλο που μας περιορίζει τις μεταγραφικές μας κινήσεις το όριο, έχουμε «τσεκάρει» τα παιδιά και στόχος μας είναι να παίξουν παιδιά μέσα από την Καβάλα. Να φτάσουμε σε αυτό που λέγαμε πριν μερικά χρόνια. Θέλουμε Καβαλιώτες, Έλληνες. Παιδιά που θα προσφέρουν και θα παίξουν για την Καβάλα.

Ερώτηση: Ο κόσμος θα ανταποκριθεί σε αυτή τη φιλοσοφία;

Απάντηση: Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος είναι στεναχωρημένος και πικραμένος. Το θέαμα που παρουσιάζουμε είναι πολύ χαμηλό. Πολλές φορές τους έχουμε πει ότι πάμε για πρωτάθλημα και τελικά παλεύουμε για να σωθούμε. Η χρονιά θα είναι δύσκολη. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε πραγματικά μια πολύ καλή ομάδα με ντόπιους παίκτες. Να υπάρχει μια ομάδα με προοπτικές που να φτάσει σε κάποια στιγμή να διεκδικήσει την επιστροφή στη Σουπερ Λιγκ.

 

Ενωση: Επιστρέφει ο Σωτήρης Καραποστόλου

Μια ανάσα από την επιστροφή του στην Ενωση, βρίσκεται ο Σωτήρης Καραποστόλου.

Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα και αναμένεται ο έμπειρος γκαρντ, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Καβαλιώτικη ΚΑΕ.

Ο Σωτήρης πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αρη Θεσσαλονίκης. Σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος πέτυχε 124 πόντους( μέσο όρο 5, 5). Είχε επίσης 52 ασίστ. Στον Αρη είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2004-2005. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στο Μακεδονικό. Την περίοδο 2006-2007 φόρεσε τη φανέλα του Πανελληνίου. Το 2007-2008 αγωνίστηκε στ Ρέθυμνο αλλά και στον Κεραυνό Κύπρου. Η Ολύμπια Λάρισας ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την ομάδα του Ηρακλή. Στην Ενωση έπαιξε τη διετία 2010- 2012. Είναι γεννημένος το 1978 και έχει ύψος 1, 94.

Στην Ενωση την πρώτη χρονιά είχε 8,6 μέσο όρο πόντων. Η δεύτερη χρονιά ήταν η καλύτερη του με 11, 6 μέσο όρο πόντων. Στην Ενωση είχε και το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής απ` όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε. Τη πρώτη σεζόν 25, 6 και τη δεύτερη σεζόν 28, 1. Στον Αρη είχε 18, 1 χρόνο συμμετοχής.

Η επιστροφή του είναι μια καλή είδηση. Η εμπειρία του μεγάλη ενώ είναι δεμένος με το όλο περιβάλλον. Συνεργάστηκε με το νυν προπονητή της Ενωσης Θωμά Νίκου που τη διετία 2010- 2012 ήταν βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη.

Εν τω μεταξύ είναι βέβαιο ότι στο ρόστερ της Ενωσης θα μείνουν ο Δημήτρης Καλαμπάκας και ο Γιάννης Καραθανάσης. Ο δεύτερος ήταν άτυχος τα δυο προηγούμενα χρόνια αλλά τώρα ήρθε η ώρα να επανέλθει και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

*Πως διαμορφώνεται το ρόστερ

Χωρίς επίσημες ανακοινώσεις και αν επαληθευτούν αυτά που γράψαμε τις προηγούμενες μέρες το ρόστερ της Ενωσης, μέχρι τώρα έχει την ακόλουθη μορφή.

Θέσεις 1-2: Καλαϊτζίδης, Βελισσαρίου.

Θέσεις 2-3: Τότσιος, Καραποστόλου, Αράπης.

Θέση 3: Καλαμπάκας, Καραθανάσης, Πιεβάλιτσα, Γκέλιος, Κουμλέλης*.

Θέσεις 4-5 : Κριστέφσκι.

Ο Κουμλέλης μάλλον θα συνεχίσει στην Ενωση ενώ είναι μεταγραφικός στόχος του ΓΣΕ. Φυσικά η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί ενώ η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου.

 

Προηγούμενο άρθρο

«Αντάρτικο» της υπηρεσίας σε έναν δασικό χάρτη που με τροπολογία… αποσύρεται!

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΟΥΛΗ 2013