cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Συγκέντρωση επαγγελματιών στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ

 Συγκέντρωση επαγγελματιών στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας επαγγελματιών και βιοτεχνών Νομού Καβάλας, Παναγιώτης Αρσονιάδης προετοιμάζει από χθες τη μεγάλη συνάντηση επαγγελματιών που θα γίνει στην Καβάλα, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, στις 25 Νοεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα.

Πρόκειται για την εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στην Καβάλα, σ΄ ένα γενικότερο πρόγραμμα εκδηλώσεων – συναντήσεων – ενημέρωσης των επαγγελματιών, που θα υλοποιήσει η γενική συνομοσπονδία επαγγελματιών βιοτεχνών εμπόρων Ελλάδος. Χθες η ομοσπονδία στην Καβάλα έλαβε τη σχετική εγκύκλιο που μάλιστα το περιεχόμενό της έχει επείγον χαρακτήρα. Πρόκειται για λένα πρόγραμμα κινητοποιήσεων κατά την ημέρα της ψήφισης του προϋπολογισμού στη βουλή. Η γενική συνομοσπονδία επαγγελματιών με την εγκύκλιο που υπογράφει ο πρόεδρός της Γιώργος Καβαθάς, αρχίζει από την Καλαμάτα στις 5 Νοεμβρίου τοπικές συγκεντρώσεις ενημέρωσης. Σε αυτές θα συμμετάσχει διαπαραταξιακή αντιπροσωπεία του προεδρείου της ομοσπονδίας. Στις 7 Νοεμβρίου ίδια εκδήλωση θα γίνει στη συγκέντρωση, στις 9.00 το πρωί. Στις 12 Νοεμβρίου στο Βόλο, στις 13 Νοεμβρίου στην Τρίπολη, στις 17 στα Τρίκαλα, στις 19 Νοεμβρίου στην Πάτρα και τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα στην Καβάλα.

Ο Π. Αρσονιάδης αιφνιδιάστηκε από την κινητοποίηση της ομοσπονδίας, από χθες ωστόσο άρχισε να προετοιμάζει τη συγκέντρωση που θα γίνει στην Καβάλα. Όλα αυτά έχουνε σχέση με την ψήφιση του προϋπολογισμού, στη βουλή. Πρόκειται για τον προϋπολογισμό του 2015. Την ημέρα που θα ψηφισθεί ο προϋπολογισμός στη βουλή, δεδομένης και της απόφασης που έλαβαν ήδη ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ για 24ωρη απεργία, δεν αποκλείεται και η ομοσπονδία επαγγελματιών σε συνεννόηση με την ΓΣΕΒΕΕ να κάνει γενικότερη κινητοποίηση. Ταυτόχρονα η ΓΣΕΒΕΕ θ΄αποστείλει έντυπο υλικό κι αφίσα που θα μοιράζεται με ευθύνη των τοπικών ομοσπονδιών ενώ θα υπάρξει και σχετικό ραδιοφωνικό μήνυμα.

«Είναι απαραίτητο όσο ποτέ άλλοτε ν΄ αντιδράσουμε με κάθε τρόπο, προκειμένου τα αιτήματα και οι προτάσεις μας, ν΄ αρχίσουν να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από την κυβέρνηση», αναφέρει η εγκύκλιος που υπογράφει ο Γιώργος Καβαθάς.

Αυτά τα ζητήματα ειδικότερα είναι το φορολογικό, το ασφαλιστικό, ο ΕΝΦΙΑ, τα κόκκινα δάνεια, η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και τα κέντρα είσπραξης ασφαλιστικών εισφορών.

Διαβάστε επίσης