Dark Mode Light Mode
Άρχισαν με Εριφυλλίδη, τέλειωσαν με συλλαλητήριο
Συμμετέχει με δικό του περίπτερο – Ο δήμος Παγγαίου στην τουριστική έκθεση της Σόφιας
Την Κυριακή στην Καβάλα η Φώφη Γεννηματά

Συμμετέχει με δικό του περίπτερο – Ο δήμος Παγγαίου στην τουριστική έκθεση της Σόφιας

Ο δήμος Παγγαίου, στο πλαίσιο των δράσεών του για την προώθηση του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος της περιοχής στην αγορά της Βουλγαρίας, θα συμμετάσχει στην διεθνή τουριστική έκθεση της Σόφιας, «HOLIDAY & SPA EXPO 2013», η οποία διοργανώνεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Σόφιας από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2013. Η αποστολή του δήμου Παγγαίου απαρτίζεται από εκπροσώπους του δήμου, των τουριστικών καταλυμάτων και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Όσοι στεγαστούν στο περίπτερο της περιφέρειας ΑΜΘ ουσιαστικά θα φιλοξενούνται στο ευρύτερο περίπτερο του ΕΟΤ. Ωστόσο ο δήμος Παγγαίου εξασφάλισε δικό του περίπτερο, κατόπιν σχετικής απόφασης που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να προβληθούν οι ομορφιές του τόπου. Μέσω της δημοτικής κοινωφελούς επιχειρήσεως αποφασίστηκε η από κοινού συμμετοχή με τους επαγγελματίες, ασχολούμενους με τον τουρισμό.

Το κόστος συμμετοχής δε θα ξεπεράσει τις 3.000 ευρώ, όπως μας ενημέρωσε η πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής τουρισμού και ανάπτυξης Λίτσα Παπανικολάου, η οποία χαρακτήρισε το κονδύλι ως διαχειρίσιμο, έστω κι αν θα εξασφαλισθεί από το ισχνό απόθεμα του δήμου. Το ποσό θα καλυφθεί σχεδόν στο σύνολό του από τον δήμο, οι δε επαγγελματίες προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο. Η αποστολή θα μεταφέρει στις αποσκευές τοπικά προϊόντα, διαφημιστικά φυλλάδια και το ντοκιμαντέρ που ετοιμάσθηκε για την προβολή της περιοχής.

Οι υπεύθυνοι θέλησαν να πράξουν το καλύτερο δυνατό με το μικρότερο κόστος ώστε να τονωθεί η τοπική αγορά και να ωφεληθούν οι συνεργαζόμενοι επαγγελματίες. Το ίδιο θα επαναληφθεί και στην τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου, όπου ο δήμος Παγγαίου μέσω της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ θα είναι συν – εκθέτης με τον δήμο Καβάλας και με το Επιμελητήριο. Από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου οι προαναφερόμενοι συμμετέχοντες θα βρίσκονται στο περίπτερό τους επί σερβικού εδάφους.

 

=

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Άρχισαν με Εριφυλλίδη, τέλειωσαν με συλλαλητήριο

Επόμενο άρθρο

Την Κυριακή στην Καβάλα η Φώφη Γεννηματά