Dark Mode Light Mode

Συμπληρώνεται το ψηφοδέλτιο Γρανά

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται η ομάδα του Αρχέλαου Γρανά, με καθημερινές περιοδείες σε όλο το νομό Καβάλας. Το ψηφοδέλτιο της περιφερειακής ενότητας Καβάλας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Σε μεγάλο βαθμό οι θέσεις έχουνε καλυφθεί με αρκετά νέα πρόσωπα.

Κάθε απόγευμα ο Αρχ. Γρανάς με περιφερειακούς συμβούλους του εν ενεργεία και με νέους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, βρίσκονται σε όλο το χερσαίο τμήμα του νομού. Σύντομα οι περιοδείες θα φτάσουν και στη Θάσο.

Ο Άρης Γιαννακίδης προσπαθεί να επανέλθει και προεκλογικά μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του. Ο συνδυασμός του έχει αποκτήσει μία καινούρια ιστοσελίδα, την οποία θα χρησιμοποιήσει στη διάρκεια όλης της προεκλογικής περιόδου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πρόσφατα ο Αρχέλαος Γρανάς άκουσε από το Γιώργο Γερομάρκο ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού και πολιτισμού είχε διάφορα προβλήματα που όπως φαίνεται τα έλυσε κι έτσι τέθηκε στη διάθεση της προσπάθειας που στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας θα έχει επικεφαλής τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαο Γρανά.

Ο κ. Γρανάς περιμένει ακόμη απαντήσεις από τον Τάσο Τσαβδαρίδη και το Γιώργο Χριστοδουλίδη. Οι δύο εν ενεργεία περιφερειακοί σύμβουλοι, σκέφτονται αν θα είναι πάλι υποψήφιοι.

Υποψήφιοι κανονικά θα είναι ο Νίκος Πατήρας στη Θάσο και ο Κώστας Παπακοσμάς στην Καβάλα. Στη Θάσο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος θα είναι ο Τριαντάφυλλοq Τεφλιούδης

Στην Καβάλα υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα είναι, η Σοφία Πακαταρίδου, δημοτική σύμβουλος του Δήμου Παγγαίου, ο Κώστας Μελισσιανός προερχόμενος από τον πρώην Δήμο Ορφανού, η Ελένη Τοκτσίδου, ο συνταξιούχος αξιωματικός του πυροσβεστικού σώματος Παναγιώτης Ντικούδης, ο αγρότης από την επαρχία Νέστου Νίκος Εμμανουηλίδης, αλλά και ο συνεργάτης σήμερα του Αρχέλαου Γρανά, Κώστας Παπαδόπουλος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί από τους νεους ςυποψήφιους είναι ήδη μαζί με τον Αρχ. Γρανά, στις απογευματινές περιοδείες σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα. Την προσπάθεια του Αρχέλαου Γρανά θα ενισχύσει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και ο αθλητής – άτομο με ειδικές ανάγκες – Γρηγόρης Αϊβαζίδης.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προεκλογικών εκδηλώσεων στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας αυτή την ώρα προετοιμάζεται. Πάντως δε θ΄ αργήσει η πρώτη προεκλογική εκδήλωση της παράταξης Γρανά και στο χερσαίο τμήμα του Νομού, αλλά και στη Θάσο.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Υποψήφιοι με τον ΄Αρη Βέρρο

Επόμενο άρθρο

Ερώτηση Καλαντζή για τον συμψηφισμό χρεών