Dark Mode Light Mode

Συνάντηση εργασίας για το 5ο και 6ο νηίαγωγείο

Συνάντηση εργασίας είχε χθες το μεσημέρι η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα για το θέμα της μεταφοράς των παιδιών που φοιτούν στο 5ο και το 6ο νηπιαγωγείο σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα συμμετείχαν οι διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Απόστολος Μουμτζάκης, οι εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των δυο νηπιαγωγείων, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής Νίκος Ξανθόπουλος, το μέλος της Πρωτοβάθμιας Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής Νίκη Θεοδοσίου και ο αντιδήμαρχος Φίλιππος Φιλιππίδης.

Η δήμαρχος αρχικά αναφέρθηκε στους λόγους που αναγκάζουν το Δήμο να προχωρήσει στη μεταφορά των δυο νηπιαγωγείων σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις (από τους χώρους των σχολικών συγκροτημάτων του  Πειραματικού Σχολείου και του Ζουμπουλάκειου που φιλοξενούνταν μέχρι σήμερα). Στη συνέχεια, η δήμαρχος διατύπωσε εναλλακτικές προτάσεις (για επιλογή χώρων) και δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Καβάλας θα υλοποιήσει όλες τις απαραίτητες υποδομές στο χώρο που θα επιλεγεί ώστε να διευκολυνθεί η φοίτηση των παιδιών.

Τις επόμενες μέρες τα εμπλεκόμενα μέρη θα επισκεφθούν τους προτεινόμενους χώρους και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ενημερώσουν το Δήμο ώστε να υπάρξει η απαραίτητη προετοιμασία και οι χώροι να είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν τα παιδιά από τη νέα σχολική χρονιά.

 

Προηγούμενο άρθρο

Θάνατος 28χρονου στο ΤΕΙ

Επόμενο άρθρο

Σταματημένα τα έργα του ΕΣΠΑ της ΠΕ Καβάλας - Πιθανό να χρειαστεί να συνεχιστούν στο νέο πρόγραμμα